Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2010

Φτάνει πια η κοροϊδία

Φτάνει πια η κοροϊδία και οι εθνικιστικές υστερίες


Φαίνεται ότι ο πρωθυπουργός αντιμετωπίζει τον ελληνικό λαό με τον πήχη της δικής του πολιτικής νοημοσύνης. Διαφορετικά δεν εξηγούνται αυτές οι γενικόλογες τρομοκρατικές και εκβιαστικές «αρλούμπες» τις οποίες διαβάζει με τους «κόμπους» ενός κακού μαθητή και την κακότεχνη αμηχανία ενός ηθοποιού ο οποίος δεν ακούει, αλλά ούτε και καταλαβαίνει καλά τα λόγια του υποβολέα του.

Αλλά δεν θα ασχοληθούμε ούτε με τον υποβολέα (τους αμερικανόθρεφτους συγγραφείς των ηλιθιοτήτων), ούτε με το κάκιστο ηθοποιό (τον πρωθυπουργό μαριονέτα).

Δεν χρειάζεται να αναλύσει κανείς τις γνωστές ψιλοκομμένες γουρονότριχες για να δείξει το κακόγουστο θέατρο απάτης που παίζεται από την κυβέρνηση, τα πολιτικά και δημοσιογραφικά όργανα, καθώς και τους ποικίλους κομπάρσους, τύπου Καρατζαφέρη.

Η Καταχνιά έχει διαλυθεί από τα καταλυτικά γεγονότα και φαίνεται ολοκάθαρα το μεγάλο πολεμικό παιχνίδι ανάμεσα στους ιμπεριαλιστές κακούργους της Ευρώπης από τη μια και των ΗΠΑ από την άλλη.

Ο εσωτερικός πόλεμος ανάμεσα στα ιμπεριαλιστικά στρατηγεία των ΗΠΑ και της Ε.Ε. (Γερμανία κατά κύριο λόγο), αρχίζει και εξωτερικά να εκδηλώνεται με σφοδρότητα και να κάνει ΟΡΑΤΑ τα «υπόγεια» μέτωπα.

Γίνονται πλέον και πολύ ευδιάκριτες οι θέσεις, οι διαθέσεις και τα «σχέδια» των ελληνικών πολιτικών δυνάμεων και οι εξαρτήσεις των πολυεδρικών ελληνικών δικτύων: Κρατικών, δημοσιογραφικών, παρακρατικών…

Το ελληνικό κατεστημένο κουνάει ανοικτά πλέον το δάκτυλο για να γίνει καθαρόαιμο προτεκτοράτο του πλανητικού «νταβά»: Των Αμερικανών…

Ας συνθέσουμε τα πλέον πρόσφατα γεγονότα:

Ζήτημα 1ον

Αρχίζουμε με τη συνέντευξη του επίδοξου Έλληνα Σόρος: του Βγενόπουλου!

α). Βάλλει, με ιδιαίτερη οξύτητα εναντίον της Ε.Ε. Κουνάει απειλητικά το δάκτυλο εναντίον μόνο των Ευρωπαίων ληστών που μας κουνάνε απειλητικά το δάκτυλο. Για τους άλλους υπερατλαντικούς ληστές που δεν μας κουνάνε απλώς το δάκτυλο, αλλά μας πατάνε στο λαιμό χρόνια και χρόνια, τσιμουδιά.

Τσιμουδιά για το ποιοι καίνε επί χρόνια την Ελλάδα, τσιμουδιά για το ποιοι μας φύτρωσαν άπειρες τρομοκρατικές εστίες, μυστικές υπηρεσίες και αλλοδαπές συμμορίες. Τσιμουδιά γι αυτούς που έστησαν προτεκτοράτα στα Βαλκάνια και εκβιάζουν την Ελλάδα να δεχτεί τα Σκόπια με το όνομα «Μακεδονία» και πολλά άλλα…

β). Ζητάει εμμέσως πλην σαφώς την αποχώρηση από την ευρωζώνη και την ένταξή μας στο Δ.Ν.Τ.!!!

γ) Σκανδαλώδης στήριξη του Γιώργου Παπανδρέου του «υπαλλήλου» των ΗΠΑ.

Περισσότερα εδώ:
http://resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=4236

Ζήτημα 2ον


Η θύελλα γύρω από τη χυδαιότητα, ενός χυδαίου περιοδικού.

Μια υστερική, άκρως σοβινιστική προπαγάνδα από όλο το κατεστημένο και τους ποικίλους, «προοδευτικούς» ή «πατριωτικούς ιμάντες.

Ξαφνικά παρασιωπήθηκαν όλοι οι διεθνείς ιμπεριαλιστές-ληστές και τα πάντα επικεντρώθηκαν στους Γερμανούς ληστές που μέχρι χθες τους εγκωμίαζαν και τους παρείχαν τα πάντα.

ΟΛΟΙ οι κρουνοί μιας μακάβριας εθνικιστικής έξαψης και υστερίας άνοιξαν αφήνοντας στο απυρόβλητο και την Ε.Ε., ως σύνολο και τον Αμερικανικό ιμπεριαλισμό, αλλά και την καπιταλιστική Ελλάδα, λες και η Καπιταλιστική Ελλάδα, με τους πολιτικούς της και τους μηχανισμούς της είναι μωρές παρθένες.

Δαιμονοποιείται μια ιμπεριαλιστική μοχθηρία (Γερμανία) και αθωώνονται ΟΛΕΣ οι άλλες ιμπεριαλιστικές μοχθηρίες, και το κυριότερο: Η ουσία και το ΟΛΟΝ των ιμπεριαλιστικών μοχθηριών…

Περισσότερα εδώ:
http://resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=4241


Ζήτημα 3ον

Μια άλλη «φόλα» παραπλάνησης και εθνικοσοβινιστικής έξαψης είναι οι γερμανικές αποζημιώσεις.

Ένα ζήτημα που έχει τεθεί πάνω από τριάντα χρόνια με αγώνες από την Επιτροπή Γλέζου, ξαφνικά, ενώ όλα αυτά τα χρόνια το είχανε κυριολεκτικά θαμμένο, το βρικολάκιασαν.

Τώρα αρχίζουν όλοι να ωρύονται από τον Πάγκαλο
(αυτός που παρέδωσε τον Οτζαλάν, τώρα φωνασκεί περί εθνικής υπερηφάνειας), μέχρι τον Καρατζαφέρη και πολλούς άλλους μαϊντανούς…

Τώρα ξαφνικά θυμήθηκαν τα ΜΜΕ τον Γλέζο
και τον προβάλλουν, καθώς και το Μίκη για να μιλήσει το τι έχουμε τραβήξει ιστορικά από τους Γερμανούς…

Τώρα θυμήθηκαν οι δημοσιογραφικές και πολιτικές «πόρνες» και το ναζισμό!!!

Και τα προβάλλουν με μια ισοπεδωτική λογική, λογική ακραία εθνικιστική και ρατσιστική εναντίον του γερμανικού λαού, καθώς και αθωωτική για τους ιμπεριαλισμούς των Άγγλων και των ΗΠΑ.

Αθωωτική και για το ελληνικό καπιταλιστικό καθεστώς,
λες και ο ελληνικός καπιταλισμός δεν έχει βάψει τα χέρια του με αίμα, ούτε έχει γεννήσει Μεταξάδες και Παπαδόπουλους, ούτε εξορίες, διωγμούς, φυλακίσεις, και εκτελέσεις αγωνιστών και άλλα ποικίλα φασιστικά εγκλήματα…

Ζήτημα 4ον



Η εικόνα συμπληρώνεται με τον διατεταγμένο «δοκιμαστή» των μακάβριων, νεοταξικών σεναρίων: Το Καρατζαφέρη.

α). Πλειοδότησε σε αντιγερμανική υστερία. Αυτός αναφέρθηκε όχι μόνο στην κατοχή, αλλά και στην περίοδο του Όθωνα!!!

β). Προτείνει ανοικτά την προσφυγή της Ελλάδας στο ΔΝΤ λέγοντας ότι «αντί για τρία χαλινάρια, προτιμώ ένα».!!!

γ). Στηρίζει φανατικά τον Πρωθυπουργό, ο οποίος «έχει αυτιά και τον ακούει»!!!
Αμερικανικότερος και από το Γιωργάκη!!!

δ). Τέλος ξεστόμισε και το απίθανο: «Μακάρι η κυβέρνηση να είχε 20 και όχι έναν Πάγκαλο».

Δηλαδή υμνούμε τώρα και τον Πάγκαλο των Ιμίων και της παράδοσης του Οτζαλάν. Και ζητάμε όχι έναν, αλλά 20 τέτοιους πολιτικούς άνδρες!!!

Και μόνο ο Καρατζαφέρης, ο διαβόητος αυτός «δοκιμαστής» των «νταβατζήδικων» σεναρίων, απεικονίζει, με τον πλέον παραστατικό τρόπο το εφιαλτικό έργο που παίζεται.

Μήπως θα τον δούμε και αυτόν να κατεβαίνει για διαμαρτυρία στη Γερμανική Πρεσβεία; Γιατί το κείμενο των «οργανωτών» της διαμαρτυρίας δεν διαφέρει καθόλου σε «θέσεις», σε «ύφος» και «ήθος» από αυτά που λέει ο Πάγκαλος και ο Καρατζαφέρης!!!

Η Ντόρα, ακόμα σιωπά…

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP