Τετάρτη 31 Μαρτίου 2010

Τα θυμιατά...

Τα θυμιατά του «εκσυγχρονιστικού παρακράτους»



Στον «αγώνα», και η ιστορική ναυαρχίδα της πονηρής προοδευτικότητας: Το Συγκρότημα Λαμπράκη και τα ποικιλόχρωμα λιβανιστήρια του…


Αυτό το ιστορικό «χαλκείο» και «μαγειρείο» της καθεστωτικής πολιτικής, πάντα μακιγιαρισμένο με τα χρώματα του δημοκρατισμού, έχει πιο καλοδουλεμένες φόρμες. Τη δημοσιογραφική του «πορνεία» την ντύνει με «σοβαρά» χρώματα, την επιχρυσώνει με αισθητικά δολώματα που επικαλύπτουν την αγοραία χυδαιότητα.

Αν η «Ε» ανοίγει το δρόμο ανοικτά και απροκάλυπτα στα νέα πλανητικά ιδεολογήματα του ολοκληρωτισμού, το «Συγκρότημα» ακολουθεί μετά, για να τα «τεκμηριώσει» και να τα «καλλιεργήσει».

Βγαίνουν, λοιπόν, σήμερα, «ΤΑ ΝΕΑ»,
με κτύπημα στην κορυφή της πρώτης σελίδας, να διαλαλήσουν, μελοδραματικά, το δράμα του Αφγανού πατέρα: «Ζητώ να συλλάβετε του δολοφόνους του παιδιού μου»!!!

Όλο αυτό το μελοδραματικό σκηνικό
πλαισιωμένο και με τη ανάλογη φωτογραφία του πατέρα κινητοποιεί εκρηκτικά το συγκινησιακό στοιχείο (ο «προοδευτικός λαϊκισμός) και το αιχμαλωτίζει στο γνωστό, νεοταξικό ιδεολογικό περίγραμμα: Κάποιοι δολοφόνοι έβαλαν στόχο τους αλλοδαπούς και τους Αφγανούς.

Και για να μην υπάρξουν παρανοήσεις αυτή την πολιτική αθλιότητα την καθιστά ο …πατέρας (που ξαφνικά εμφανίστηκε) ΚΑΘΑΡΗ:

«Αυτοί που σκότωσαν τον Χαμί δεν δολοφόνησαν απλά το γιο μου. Στο πρόσωπό του σκότωσαν τα εκατομμύρια των προσφύγων που ξεριζώθηκαν για να βρούνε αλλού μια καλύτερη ζωή»!!!


Καλά δασκαλεμένος ο πατέρας: Λες και ακούς τους επαγγελματίες αντιρατσιστές ή την Παπαρήγα…

Η ουσία όμως είναι άλλη:
Εδώ πλέον τίθεται ανοικτά και καθαρά ότι κάποιοι συνειδητά δολοφόνησαν το 15άχρονο και συνειδητά έχουν βάλει στο στόχαστρο τους αλλοδαπούς, τους «πρόσφυγες»!!!

Δηλαδή η βόμβα που βρέθηκε στα χέρια του μικρού είχε στόχο το αφγανάκι και τους «πρόσφυγες». Τώρα το πώς, το γιατί και το αν βρέθηκε στα χέρια κανείς δεν αναρωτιέται.
Θεωρείται αυτονόητο από τους μηχανισμούς της εξουσίας ότι πρέπει να αποδεχόμαστε τυφλά την αστυνομική σεναριογραφία, τις «εκδοχές» των μηχανισμών προπαγάνδας (ΜΜΕ) και των θυμιατών τους: Να αποδεχόμαστε ως αλήθεια αυτά που μας σερβίρουν οι επαγγελματίες του ψεύδους, οι υστερικοί εχθροί της αλήθειας.
Εδώ η κακοποίηση της αλήθειας παίρνει μορφές αυθάδους δολιότητας και χυδαιότητας. Δεν επικαλύπτονται απλώς οι σπόνσορες και οι οργανωτές αυτών των τρομοκρατικών και δολοφονικών πρακτικών, αλλά γίνεται κάτι ακόμα χειρότερο.
Μετατίθεται η τρομοκρατική πράξη στην ιδεολογική κατασκευή που θέλουν να περάσουν: ότι πίσω από αυτή τη δολοφονία βρίσκονται αυτοί που στέκονται αντίθετοι και εχθρικά στις εισβολές των αλλοδαπών δούλων και στην κατοχή της χώρας από τους ξένους.

Πιθανότατα, αυτός να ήταν και στόχος των μυστικών υπηρεσιών που οργάνωσαν αυτή τη δολοφονία.


Όταν τα θυμιατήρια του νεοταξικού εφιάλτη κραυγάζουν προς αυτή την κατεύθυνση και κατασκευάζουν και πλαστές «ακροδεξιές» τρομοκρατικές ομάδες, τότε μάλλον όλη αυτή η τρομοκρατική προβοκάτσια που «θυσίασε» ένα μικρό αγόρι να είχε αυτόν το στόχο που λέει ο δασκαλεμένος πατέρας: «Αυτοί που σκότωσαν τον Χαμί δεν δολοφόνησαν απλά το γιο μου. Στο πρόσωπό του σκότωσαν τα εκατομμύρια των προσφύγων που ξεριζώθηκαν για να βρούνε αλλού μια καλύτερη ζωή»!!!

Η ιστορική ναυαρχίδα των πολιτικών «χαλκείων» (Συγκρότημα) και η «σφυκοφωλιά» των τρομοκρατικών «χαλκείων» (Ε), λένε ακριβώς τα ίδια, σαν να κινούνται σε διατεταγμένη υπηρεσία.

Τα ίδια και οι «σταρ» των παρακρατικών «υπογείων»…

Τα ίδια και τα πολυπλόκαμα δίκτυα των επιδοτούμενων αντιρατσιστών.

Τα ίδια και ο «αριστερός ψάλτης» του καθεστώτος, η Αλέκα Παπαρήγα. Είπε το εξής αμίμητο η Αλέκα για τη δολοφονία του μικρού:
«Ιδού η "δικαίωση" του πολέμου στο Αφγανιστάν, απ΄όπου μάζες δυστυχισμένων ανθρώπων φεύγουν για να ζήσουν ως ρακοσυλλέκτες στη δύση».

Τα ίδια όλες οι πολιτικές και δημοσιογραφικές «πόρνες» του καθεστώτος…

Αυτή η πολυφωνική ΟΜΟΦΩΝΙΑ αποτελεί το προανάκρουσμα πολύ άγριων και ζοφερών ημερών. Ίσως ακόμα να μη μπορούμε να διανοηθούμε τα μακάβρια εγκλήματα που έχουν στα σκαριά εναντίον του ελληνικού λαού και της ελληνικής κοινωνίας…

Και λίγα λόγια για τον δασκαλεμένο πατέρα:

Στο Αφγανιστάν ήταν διευθυντής δύο δημοτικών σχολείων!!!

Ήταν με τους Αμερικανούς, αλλά αναγκάστηκε να φύγει διότι οι Ταλιμπάν «τον τελευταίο καιρό απέκτησαν και πάλι δύναμη και η ζωή έγινε και πάλι εφιάλτης» (δικά του λόγια)!!!

Τόσο πατριώτης και αμερικανοτσολιάς…

Και άφησε μια καλή δουλειά για να έρθει στην …Ελλάδα!!!

Από το Αφγανιστάν στην Ελλάδα…

Μας δουλεύουν ξετσίπωτα…


Ανοίξτε και εδώ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewforum.php?f=38

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP