Τρίτη 23 Μαρτίου 2010

ΕΕ-ΔΝΤ: ο Τζόγος των «μαφιόζων»




Σενάρια επί σεναρίων για το πώς θα στραγγιστεί πιο αποτελεσματικά το αίμα του ελληνικού λαού και θα υποθηκευτεί το μέλλον της Ελλάδας.

Τα σενάρια έχουν σαν άξονα περιστροφής το ψευτοδίλημμα: Η Ε.Ε. ή το ΔΝΤ θα είναι ο πρωταγωνιστής που θα …σώσει την Ελλάδα;
Μέσα, βεβαίως, από αυτά τα ψευτοδιλήμματα τα οποία υστερικά «παίζουν» στις αρένες των ΜΜΕ (οι δίαυλοι της προπαγάνδας του χρήματος και των δημίων μας), αποκρυσταλλώνονται και πολυεδρικές αντιθέσεις των διεθνών ελίτ εξουσίας, των διεθνών ληστών. Αντιθέσεις ανάμεσα στους ισχυρούς της Ευρώπης και τον αμερικάνικο ιμπεριαλισμό γενικά, αλλά και ειδικές αντιθέσεις μεταξύ των ευρωπαϊκών κέντρων εξουσίας. Ακόμα και αντιθέσεις στο εσωτερικό της ίδιας της Γερμανίας.
Κάθε οικονομική ελίτ εξουσίας, κάθε «μαφιόζικο» ιμπεριαλιστικό «πλέγμα» προσπαθεί να προωθήσει τους όρους εκείνους που θα ενισχύουν τα δικά του συμφέροντα και επιδιώξεις.
Η Ελλάδα είναι το θήραμα σε αυτή τη συγκυρία.

Οι αντιθέσεις που προκύπτουν μεταξύ των διεθνών κέντρων εξουσίας είναι αντιθέσεις κυνηγών για τη λεία. Τα αρπακτικά των ιμπεριαλιστικών «μαφιών» διαφωνούν για τα λάφυρα που θα αποκομίσουν από την εξόντωση της Ελλάδας και του ελληνικού λαού.
Σε τέτοιους καυγάδες μεταξύ των ληστών και δημίων του κόσμου οι ποικίλοι λακέδες ξεσκεπάζονται τελείως. Η γλοιώδης υποκρισία, ο χυδαίος πατριδοκάπηλος λαϊκισμός και η απεραντοσύνη της ψευτιάς παίρνουν θηριώδεις διαστάσεις.

Βρισκόμαστε μπροστά σε μια πολιτική και δημοσιογραφική παράκρουση.

Αυτοί που κυβερνούν την Ελλάδα και επί 40 χρόνια εξυμνούν την ΕΕ, μας λένε τώρα: Η ΕΕ του του Μάαστριχτ, της ΟΝΕ και του ευρώ, είναι... χειρότερη ακόμα κι από το ΔΝΤ!!!


Μέχρι χθες μας στουπώνανε το κρανίο με ύμνους προς την ΕΕ, την «αλληλεγγύη» της και τη «δημοκρατία της!!!

ΞΑΦΝΙΚΑ αυτός ο «παράδεισος» έγινε κόλαση χειρότερη ακόμα και από το διεθνή τοκοκλύφο: Το ΔΝΤ!!!

Αυτός ο παγκόσμιος μαυραγορίτης (ΔΝΤ) ο οποίος δανείζει με ενέχυρο τα έθνη, τις πολιτικές ελευθερίες και τα κοινωνικά δικαιώματα των λαών έγινε «σωτήρας» και η ΕΕ του «παραδείσου» των λαών και της δημοκρατίας μεταλλάχτηκε, σε μια νύχτα, στον υπ’ αριθμό ένα λήσταρχο και δήμιο των λαών!!!

Αυτά διακινούν εδώ και μερικές εβδομάδες οι πολιτικοί και δημοσιογραφικοί παπαγάλοι. Θωρούν μάλιστα και «ευφυέστατο» το τέχνασμα να εκβιαστεί η «κακή» ΕΕ με το «καλό» ΔΝΤ!!!

Το τέχνασμα του «καλού» και του «κακού» είναι γνωστό: Ο «καλός» δήμιος και ο «κακός». Ο «καλός» ληστής και ο «κακός».

Αυτό παίζεται
και με τις νέες καθεστωτικές «θεωρίες» για να επικαλύψουν και να αποκρύψουν ότι το δίλημμα ανάμεσα σε ΕΕ και ΔΝΤ είναι απάτη, είναι «δίλημμα» ανάμεσα στη Σκύλα και στη Χάρυβδη.

Το να τζογάρης, όπως κάνει η κυβέρνηση και όλα τα πολύχρωμα καθεστωτικά κέντρα προπαγάνδας, τη «σωτηρία» της Ελλάδας ανάμεσα στη Σκύλλα και στη Χάρυβδη είναι σαν επιλέγεις το όνομα της σφαίρας που θα σε εκτελέσει: ΕΕ ή ΔΝΤ;

Γι’ αυτό τελευταίως πλασάρεται μια «συμβιβαστική» λύση που επικαλύπτει, σχετικώς, την απάτη και τις «κόντρες» της απάτης: Το «ελληνικό πρόβλημα» θα πρέπει να «λυθεί» μέσα από μια «μεικτή», «συνεταιρική» και από κοινού δράση της ΕΕ και του ΔΝΤ.

Δηλαδή πρέπει οι δύο ληστές να «συνεταιριστούν» στη λεία…

Εδώ μας έχουν φτάσει: ανάμεσα στη Σκύλα και στη Χάρυβδη να επιλέγουμε και τα δύο κτήνη!!!


Διαβάστε σχετικά κείμενα εδώ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=4322

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP