Παρασκευή 19 Μαρτίου 2010

Η βόμβα στη "Χρυσή Αυγή"...

Τι παίζεται με τη βόμβα στα γραφεία της «Χρυσής Αυγής»;



«Κάποιο λάκκο έχει η φάβα» με αυτή με τη βόμβα!

Ένας από τους βασικούς στόχους της τρομοκρατίας είναι η σπορά της σύγχυσης και οι έντεχνες «πολιτικές επιδοτήσεις»!!!

Η στρατηγική αυτού του προνομιακού πολιτικού «όπλου» των μυστικών, παρακρατικών υπηρεσιών είναι πολυεδρική, ακριβώς για να συσκοτίζει τα πάντα και να προωθεί δολίως και εντέχνως τα ποικίλα πολιτικά παιχνίδια του κράτους και του παρακράτους.

Ας δούμε το γεγονός πρώτα.

Το πρωί στις 8 και 46 εξερράγη βόμβα στα Γραφεία της «Χρυσής Αυγής».

Τα γραφεία
είναι στην οδό Σωκράτους, στον πέμπτο όροφο!!!

Οι δράστες είχαν τοποθετήσει εκρηκτικό μηχανισμό (στον πέμπτο όροφο) σε σακούλα σκουπιδιών!

Πριν από 20 λεπτά από την έκρηξη υπήρξε προειδοποιητικό τηλεφώνημα στην «Ελευθεροτυπία»(!) για να εκκενωθεί το κτίριο της οδού Σωκράτους!!!

Ο μίτος της Αριάδνης:

α). Το αφετηριακό σημείο της πολιτικής προσέγγισης, όπως κατά κόρον έχει αναλύσει το ΡΕΣΑΛΤΟ, είναι ότι η «τρομοκρατία» σήμερα αποτελεί, καθ’ ολοκληρίαν, έργο των μυστικών υπηρεσιών.

β). Αυτή η τρομοκρατία που προωθεί πολιτικά παιχνίδια παίρνει θεαματική μορφή. Δεν περιορίζεται δηλαδή σε μια απλή τρομοκράτηση ή καταστροφή του βαλλόμενου, αλλά επεκτείνεται σε πολιτικό θέαμα.

Συστατικό στοιχείο της πολιτικής προβοκάτσιας και τρομοκρατίας αποτελεί το τελετουργικό του κρότου, του μυστηρίου, της δημοσιότητας και του θεάματος.

Αυτά τα στοιχεία εκλείπουν στις τρομοκρατικές πράξεις που περιορίζονται στην τρομοκράτηση και την καταστροφή κάποιων «ενοχλητικών». Π.χ κανένα από τα παραπάνω στοιχεία δεν υπήρξε στην πυρπόληση και την καταστροφή των Γραφείων του ΡΕΣΑΛΤΟ: Απόγευμα μέσα στα Εξάρχεια, με χρόνο πυρπόλησης πάνω από μισή ώρα, δίπλα στα Ματ και με πλήθος συγκεντρωμένου κόσμου.

ΕΔΩ καμία πληροφόρηση, κανένα θέαμα, καμία ανακοίνωση, νεκρική σιωπή από παντού!!!

γ). Για τη βόμβα στη «Χρυσή Αυγή» στήθηκε ολόκληρο το γνωστό τελετουργικό: Προειδοποίηση στη «σημαδιακή» εφημερίδα, εκκένωση του κτιρίου, δημοσιότητα, ρεπορτάζ, δηλώσεις ποικίλες, και από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο!!!

Όλα τα στοιχεία του τελετουργικού θεάματος και μυστηρίου υπήρξαν, έστω σε πολύ μικρή αναλογία σε σχέση με τις μεγάλες τελετουργικές τρομοκρατικές προβοκάτσιες…

δ). Ο πολιτικός στόχος των μυστικών υπηρεσιών και του παρακράτους.

Με ποια πολιτική λογική συνιστά πολιτικό στόχο για τις μυστικές υπηρεσίες η «Χρυσή Αυγή»; Αποτελεί κάποια πολιτική οντότητα που απειλεί το καθεστώς και το παρακράτος; Η ηγεσία αυτής της οργάνωσης αποτελεί σπλάχνο από τα σπλάχνα του παρακρατικού καθεστώτος: Το μικρό «φασιστικό» σκιάχτρο το οποίο όχι μόνο δεν έχει ούτε ελαχιστότατη πολιτική απήχηση στην ελληνική κοινωνία, αλλά προκαλεί και «αναφορά» απέχθειας στον ελληνικό λαό.

Το νεοταξικό, όμως καθεστώς και οι μυστικές του υπηρεσίες έχουν ύψιστο πολιτικό «στόχο» να κατασκευάζουν και να επιδοτούν «ακροδεξιούς» και «φασιστικούς» πολιτικούς μπαμπούλες.

Αυτή είναι μια βασική συνιστώσα της σημερινής νεοταξικής φιλοσοφίας και πρακτικής, συνακόλουθα και της τρομοκρατικής στρατηγικής. Να κατασκευάζουν, να επιδοτούν πολιτικά και να προβάλλουν «ακροδεξιά» σκιάχτρα, ακριβώς για να τα χρησιμοποιούν εναντίον των λαϊκών κινημάτων και της κοινωνικής οργής που διογκώνεται.

Η αφηνιασμένη κατασκευή και πολιτική επιδότηση του Καρατζαφέρη αποτελεί από τα πιο κραυγαλέα παραδείγματα.

Ιστορικά πάντα οι καθεστωτικές δυνάμεις διατηρούσαν και συντηρούσαν «ακροδεξιές» και «φασιστικές» σέχτες.

Σήμερα διατηρούν, συντηρούν και επιδοτούν και «ακροαριστερές» σέχτες για να παίζεται το μπαλάκι του πινγκ-πονγκ πιο θεαματικά και αποτελεσματικά.


ΣΗΜΕΡΑ επίσης περνάμε και σε μια άλλη πολιτική φάση: Το γραμμάτιο Καρατζαφέτη εξοφλείται.

Ο Καρατζαφέρης
έχει ανοικτά βγει ως Γραφείο Τύπου της κυβέρνησης. Επίσης ως «λαγός» του καθεστώτος που είναι, ζητά ξεδιάντροπα την «ενότητα» των κομμάτων από κοινού με Σημίτη και Μητσοτάκη για τη …σωτηρία της Ελλάδας!!!

Το «σκιάχτρο» ΛΑ.Ο.Σ που κατασκεύασαν και επιδότησαν τόσα χρόνια καταρρέει.

Είναι επιτακτική ανάγκη για το καθεστώς να λουστραριστούν οι «εφεδρείες», να διαφημιστούν και να επιδοτηθούν νέα «σκιάχτρα» των «ακροδεξιών» εφεδρειών τα οποία ΚΑΙ θα απορροφήσουν του «κραδασμούς» της κατάρρευσης του ΛΑ.Ο.Σ.

Σε αυτή τη στρατηγική εντάσσεται και η τρομοκρατική τακτική κτυπήματος της «Χρυσής Αυγής»: Ένα τρομοθέαμα πολιτικής επιδότησης και διαφήμισης του εφεδρικού «σκιάχτρου».

Βρισκόμαστε σε μια περίοδο, λόγω αποκάλυψης και κατάρρευσης του «σκιάχτρου» Καρατζαφέρη, στην κατασκευή νέων «σκιάχτρων» από τον «ακροδεξιό» χώρο.
Πρέπει να καναλιζαριστεί και να χειραγωγηθεί η «εθνική» λαϊκή οργή…

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP