Τρίτη 23 Μαρτίου 2010

Η αντιρατσιστική υστερία για ένα δήθεν βιασμό μεταξύ ανηλίκων




Αμάρυνθος, Οκτώβριος 2006, περίοδος μαθητικών καταλήψεων.


Μια θύελλα ξεσπάει από τις «πόρνες» της δημοσιογραφίας, τους πολιτικούς αγύρτες όλων των χρωμάτων, τις επιδοτούμενες εστίες του «αντιρατσισμού» και όλους τους επαγγελματίες αντιρατσιστές για τον δήθεν βιασμό μιας μαθήτριας Βουλγάρας, από ανήλικους συμμαθητές της στο Γυμνάσιο της Αμαρύνθου.

Ένα ολόκληρο χωριό διασύρθηκε στα κανάλια.
Η Αμάρυνθος έγινε συννώνυμο της «αλητείας», ο στόχος κάθε επαγγελματία «αντιρατσιστή». Μεχρι αποβάσεις ταγμάτων «αναρχικών» έγιναν εναντίον του χωριού και των κατοίκων της.

ΗΡΘΕ, όμως η απόφαση του δικαστηρίου και απάλλαξε τα παιδιά, καθώς απεφάνθη ότι η κοπέλα, είχε έρθει σε επαφή με την θέλησή της. Οι δικαστές έκριναν παμψηφεί αθώους τους κατηγορουμένους (στο εδώλιο βρίσκονταν τέσσερα αγόρια για βιασμό και δύο κορίτσια για συνέργεια, όλα τους 19 στα 20 σήμερα, μετά από τριάμισι χρόνια) δεχόμενοι πως ό, τι έγινε, έγινε με τη θέληση της κοπέλας.

Οι κανίβαλοι της πολιτικής και δημοσιογραφίας σφυρίζουν, τώρα κλέφτικα:
Τσιμουδιά για το έγκλημα που διέπραξαν εναντίον των μαθητών και των κατοίκων.

Αλλά τι πουν: ότι εκτελούσαν διατεταγμένη υπηρεσία;

Θα φρεσκάρουμε λοιπόν την επιλεκτική μνήμη κάποιων με ένα άρθρο της Σύνταξης του ΡΕΣΑΛΤΟΥ που γράφτηκε τότε που η «αντιρατσιστική κακουργία» κατέκλυζε σαν νεροποντή τα πάντα.

ΡΕΣΑΛΤΟ-τεύχος 12, Δεκέμβριος 2006

Οι σπόνσορες του «αντιρατσισμού»!
και των επεισοδίων


Τα μεγάλα στόματα της «δημοκρατίας» και της «ανθρώπινης ευαισθησίας», τα κραυγαλέα λαρύγγια της «προόδου» και των υπόδουλων «αριστερών» στοχαστών άγγιξαν τα όρια της αντιρατσιστικής παράκρουσης, με αφορμή ένα επεισόδιο «βιασμού» μεταξύ ανηλίκων. Σίγουρα αυτό δεν είναι τυχαίο. Μάλλον είναι ο κουρνιαχτός για την επικάλυψη γεγονότων και σχεδιασμών που έχουν δρομολογηθεί.

Ακόμα και αν δεχτούμε πριν το πόρισμα ότι ήταν βιασμός δεν εξηγείται αυτό το υστερικό πολιτικό ντελίριο, αυτή η «ευαισθησία» των κτηνάνθρωπων της εξουσίας. Και μόνο αυτή η επιλεκτική «ευαισθησία» και η θηριώδης και υποκριτική αντιρατσιστική καθεστωτική προπαγάνδα, μια προπαγάνδα χωρίς όρια, χωρίς σύνορα και χωρίς αναστολές, αποδεικνύει περίτρανα την πολιτική σκοπιμότητα αυτού του «βιασμού»…

Δεν μπορείς να χαλάς τον κόσμο για ένα κρούσμα βιασμού, μέσα σε μια ΟΜΑΔΑ ανηλίκων, και να κλείνεις τα μάτια στα αποτρόπαια και αποκρουστικά εγκλήματα βιασμού, που έχουν διαπράξει οι Αλβανοί!(Πρόσφατα περιστατικά: Αλβανός με κατσαβίδι που βίασε μάννα και κόρη κι ο έτερος με το σκουπόξυλο που βίασε 16χρονη). Εδώ σιωπούν προκλητικά όλοι αυτοί οι εξτρεμιστές της «δημοκρατίας», των «ανθρωπίνων δικαιωμάτων» και της «πολύ-πολιτισμικότητας».

Το όλο ζήτημα φωτίζεται αν το προσεγγίσει κανείς πολιτικά, αν αποβάλλει τους παραμορφωτικούς φακούς των ιδεολογικών του ψυχώσεων. Βασικό και αλάθευτο κριτήριο είναι το ακόλουθο: Ποιοι ωρύονται με κλαυθμούς και οδυρμούς κατά του «ρατσισμού» και ουρλιάζουν σαν ύαινες για ένα «έγκλημα» που οι ίδιοι αυτοί έχουν τελεσίδικα αποφασίσει, ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ, χωρίς καμιά νομική στοιχειοθέτηση, δικαστική διερεύνηση και απόφαση!

Ποιοι είναι:


1). Τα μεγάλα ιδεολογικά λαρύγγια του καθεστώτος: Τα μονοπώλια της νεοταξικής προπαγάνδας (ΜΜΕ), τα βαποράκια των μυστικών υπηρεσιών (οι χρυσοπληρωμένοι δημοσιογράφοι), οι απολογητές της παγκοσμιοποίησης και οι πάσης φύσεως λακέδες!!!


2). Τα πολιτικά λαρύγγια του αμερικανισμού και του ακραιφνούς νεοφιλελευθερισμού: Το χορό τον σέρνει και εδώ η ξεφωνημένη υποτακτική των Aμερικάνων Ντόρα, η Γιαννάκου (άλλη «ιέρεια» της κοσμοπολίτικης ισοπέδωσης) και όλος ο πολιτικός καθεστωτικός κόσμος: όλος αυτός ο «ωραίος» κόσμος της απάτης και που είναι διεφθαρμένος μέχρι το μεδούλι, όλος αυτός ο κόσμος της «πολιτικής παρτούζας» μας παραδίδει μαθήματα «ευαισθησίας». Οδύρεται για το «σεξουαλικό έγκλημα», κραυγάζει αντιρατσιστικά, καρατομεί τους ανήλικες και στιγματίζει τους μαθητές και την ελληνική κοινωνία για «ρατσισμό»!

Έλεος!!!

3). Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Η κεντρική πολιτική δομή του συστήματος έσπευσε να συνταυτιστεί και να δώσει κύρος στην αντιρατσιστική πολιτική ψύχωση.

4). Οι χρήσιμοι ηλίθιοι. Οι «αριστεροί» κάθε απόχρωσης, το απαραίτητο τεκμήριο και άλλοθι των πλανητικών ιμπεριαλιστικών εγκλημάτων!

5). Οι σύγχρονοι δοσίλογοι: Οι συνειδητοί πράκτορες της Νέας Τάξης, με αριστερές, ακροαριστερές, αλλά και ακροδεξιές μεταμφιέσεις.

Αυτοί, λοιπόν, από το μετερίζι του ο καθένας και με διαφορετικές ρητορικές φόρμες καθυβρίζουν τον ελληνικό λαό, συκοφαντούν το μαθητικό κίνημα, έχουν αποφανθεί οι ίδιοι τελεσίδικα και αμετάκλητα, πριν την δικαστική διερεύνηση, για τον ρατσιστικό βιασμό, καταλύοντας τη συνταγματική νομιμότητα.

Φυσικά η ακροδεξιά καρατζαφέρια δημαγωγία δεν μιλάει ανοικτά «αντιρατσιστικά».
Νομιμοποιεί το καθεστωτικό ιδεολογικό υπόβαθρο του αντιρατσισμού: Αφορίζει εκπαιδευτικούς και μαθητές και απαιτεί σκληρά μέτρα και ισχυρό κράτος που θα καθαρίσει τη σαπίλα και τη βρωμιά και θα μετατρέψει τα σχολεία, αλλά και την κοινωνία σε στρατώνα!

Όλοι αυτοί οι ξεδιάντροποι και κατάπτυστοι φωνακλάδες της γκανγκστερικής «δημοκρατίας» είναι οι σπόνσορες του νέου τρομοκρατικού ιδεολογικού όπλου της Νέας Τάξης: Του «αντιρατσισμού»!

Και όλο αυτό το θορυβώδες σκηνοθετημένο θέαμα κατά του «ρατσισμού» σηματοδοτεί ζοφερές πολιτικές εξελίξεις: Είναι το προανάκρουσμα νέων δρομολογημένων εθνικών συμφορών!!!

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP