Τετάρτη 21 Απριλίου 2010

Στο κρεματόριο του καπιταλισμού…

Γράφει: Ο παπα-Ηλίας

Πηγή:
http://papailiasyfantis.blogspot.com
http://papailiasyfantis.wordpress.com


Ο καπιταλισμός είναι κανιβαλισμός. Καθεστώς ανθρωποφαγίας!

Απόδειξη; Tα εκατομμύρια των ανθρώπων, που θυσιάζονται στο βωμό του.
Όταν με πολύ λιγότερα από αυτά, που διαθέτονται για την εξόντωσή τους, θα επιτυγχανόταν η ευημερία τους και η προκοπή τους.


Στο όνομα του κανιβαλισμού αυτού γίνονται ή υποθάλπονται οι πόλεμοι, με τους οποίους θησαυρίζουν οι βιομηχανίες και οι έμποροι του θανάτου. Και όχι μόνο. Αλλά και υπονομεύονται και διαβρώνονται οι ηθικές και πνευματικές αντιστάσεις των λαών. Έτσι ώστε να αποπροσωποποιούνται και να πολτοποιούνται.

Στο όνομα του καπιταλιστικού κανιβαλισμού
έχει μεθοδευτεί και κηρυχτεί και ο εναντίον μας οικονομικός πόλεμος. Γιατί, όπως φαίνεται, εμάς «δεν τους έπαιρνε» να χρησιμοποιήσουν εναντίον μας ένοπλη βία. Μια και ανήκουμε στο δολοφονικό συνασπισμό του ΝΑΤΟ.

Παρότι δεν παραλείπουν να επιστρατεύουν και εναντίον μας τη «σύμμαχό» μας Τουρκία
. Για να μας βρίσκουν «πάτημα» και να μας πουλούν τα, κατά κανόνα, άχρηστα και ξεπερασμένα όπλα τους. Ιδιαίτερα όμως εύχρηστα στο να μας ξεζουμίζουν…

Και, ασφλώς, βρίσκουν προθυμότατους συνεργάτες τους, τους ντόπιους λήσταρχους
. Που έκαμαν τη διαφθορά τέχνη και επιστήμη και βασική συνιστώσα της νομιμότητάς τους. Έτσι ώστε να μένουν ορθάνοιχτα πόρτες και παράθυρα για τις πάσης φύσεως ληστρικές επιδρομές των ντόπιων και ξένων κανιβάλων.

Όπως συνέβη και στην περίπτωση της Κύπρου. Όπου η αποστασία προετοίμασε το έδαφος για τη δικτατορία. Και μέσω της δικτατορίας διαμορφώθηκαν οι συνθήκες για την κατοχή και το διαμελισμό της Κύπρου.

Με την εξής διαφορά: Ότι απ’ τους πρωταίτιους για την απριλιανή χούντα μπήκαν και κάποιοι στη φυλακή, ενώ οι αρχιτέκτονες για το τωρινό, εφιαλτικό σενάριο της οικονομικής δικτατορίας, σε βάρος μας, προστατεύονται από ασυλίες και άλλες συμπαιγνίες. Διεθνείς και εγχώριες.

Μια και με βάση τις κατάλληλες συνθήκες,
που οι ντόπιοι διαμόρφωσαν, το συνδικάτο των διεθνών μαφιόζων, βρήκαν την ευκαιρία να μας επιβάλουν, με τον παροξυσμό της τοκογλυφίας τους, τον οικονομικό αποκλεισμό. Σπρώχνοντάς μας, άρον-άρον, στον Καιάδα του επαχθούς και απεχθούς Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.

Που απ όσα, τουλάχιστο, λέγονται, φαίνεται ότι πρόκειται για την ψυχή και την καρδιά της καπιταλιστικής κόλασης! Αφού είναι υπέρ της άκρατης ελευθερίας της καπιταλιστικής αδηφαγίας, της κατάργησης του κοινωνικού κράτους και της αναδιανομής του πλούτου υπέρ των οικονομικά ισχυρότερων, κλπ. Και φυσικά της εξαθλίωσης των οικονομικά ασθενέστερων.

Όταν αμαρτάνουμε, λέει η Εκκλησία, παραδίδουμε τη ζωή μας και την ψυχή μας στο διάβολο. Ο οποίος μπορεί να μας υπόσχεται παραδείσους, αλλά, που, ως τελικό προορισμό, μας επιφυλάσσει την κόλαση.

Πράγμα, που ισχύει και με το παραπάνω μάλιστα
και στην προκειμένη περίπτωση, μ’ αυτούς, που επιδιώκουν να μας μαντρώσουν στο ΔΝΤ. Οι οποίοι δεν αποσκοπούν απλά και μόνο στον οικονομικό μας στραγγαλισμό. Αποσκοπούν, όπως πολλαχόθεν διαφαίνεται, και στον πνευματικό και ηθικό και εθνικό και εδαφικό μας στραγγαλισμό και τη συρρίκνωση. Έτσι ώστε να μας μεταβάλουν σε άμορφη και απρόσωπη και άβουλη μάζα, που θα τη διαχύσουν στο χυλό της παγκοσμιοποίησης.

Εμείς, βέβαια, δίνουμε άλλοθι στους εαυτούς μας και περιοριζόμαστε να αναθεματίζουμε τους πολιτικούς. Ενώ αρνούμαστε πεισματικά να καταλάβουμε ότι την εξουσία να μας καταστρέφουν, εμείς τους την προσφέρουμε. Αφού πάνω από το 80% σερνόμαστε ξωπίσω τους, σαν άλογο και άβουλο κοπάδι.
Και εξακολουθούμε να τους εμπιστευόμαστε και να γλείφουμε τα χέρια των δημίων μας…

Παρόλο το όργιο των σκανδάλων και των καταιγισμό των άδικων σε βάρος μας μέτρων!

Λέγεται πως οι ναζιστές, όταν οδηγούσαν τα θύματά τους στα κρεματόρια, για να τα σαπουνοποιήσουν, τους έκαναν την εξαιρετική τιμή να τα συνοδεύουν με της μουσική του Βάγνερ.

Ε, λοιπόν, εμείς πρέπει να νιώθουμε ιδιαίτερα υπερήφανοι, γιατί θα έχουμε την εξαιρετική τιμή να οδηγηθούμε στο κρεματόριο του καπιταλισμού, καθώς, πιθανότατα, θα παιανίζει, προς τιμή μας, η μπάντα της Προεδρίας του Διεθνούς Σοσιαλισμού….

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP