Παρασκευή 23 Απριλίου 2010

ΟΧΙ άλλη κοροϊδία

Φτάνει η κοροϊδία της «αριστερής» αντιπολίτευσης του ΠΑΣΟΚ




Κάποιοι μέσα στο ΠΑΣΟΚ, πιστεύουν ότι ο χρόνος θρυμματίζει τη μνήμη και τη σκέψη: το μητσοτακικό αξίωμα…
Δεν εξηγείται διαφορετικά γιατί εξαπατούν, χρόνια και χρόνια, τον ελληνικό λαό και ιδιαίτερα τους προδομένους εύπιστους οπαδούς του «σοσιαλισμού» του ΠΑΣΟΚ.

Από την εποχή του σημιτισμού υπάρχουν ακόμα τα αποτυπώματα των καρφιών στις παλάμες της κοινωνικής βάσης του ΠΑΣΟΚ και αυτοί οι κύριοι, επαγγελματίες κομματάρχες, δεν άλλαξαν το «τροπάριο»: Σε κάθε κυβερνητική «σφαγή» βγαίνουν, για τα μάτια του κόσμου, και εξαπολύουν ανώδυνες ρητορικές «ρουκέτες» αντιπολιτευτικές!!!
ΦΥΣΙΚΑ, πάντα παραμένουν αμετακίνητοι «στυλοβάτες» του κόμματος και της κυβέρνησης, στο όνομα των «σοσιαλιστικών» οραμάτων!!!
Καταγγέλλουν το κόμμα τους και την κυβέρνησή τους για ακραίο νεοφιλελευθερισμό, αλλά παραμένουν ΕΝΤΟΣ του «παγιωμένου» νεοφιλελευθερισμού, ρίχνοντας απλώς κροτίδες διαμαρτυρίας!!!

Το ίδιο παιχνίδι το συνέχισαν και με το Γιωργάκη. Στήριξαν φανατικά και έμπρακτα το Γιωργάκη εξαπατώντας βάναυσα τον κόσμο (σοσιαλιστή ριζοσπάστη τον ανέβαζαν και των κατέβαζαν), ΚΑΙ, όταν ο ΓΑΠ εκτελούσε εν ψυχρώ τον ελληνικό λαό, «ξυπνούσαν» και έγραφαν κάποια ανακοινωσούλα διαμαρτυρίας…

ΠΑΝΤΑ, βεβαίως, παρέμειναν εντός του κόμματος και «αγωνιζόντουσαν» για το …σοσιαλισμό!!!

Τέτοια θηριώδη και κακουργηματική υποκρισία και κοροϊδία μόνο στο «σοσιαλδημοκρατικό» κόμμα της ακραίας, «εκσυγχρονιστικής» απάτης (ΠΑΣΟΚ) μπορεί να ευδοκιμήσει και να γίνει καθεστώς της «κολυμπήθρας του Σιλωάμ».

ΟΛΟΙ αυτοί της «αριστερής αντιπολίτευσης» του ΠΑΣΟΚ, οι οποίοι κατά καιρούς «πετάνε» και κάποια «ατάκα» δυσαρέσκειας και διαμαρτυρίας είναι πολλαπλά απατεώνες, χειρότεροι και από την ηγετική κλίκα της κυβέρνησης…

Υποδύονται ρόλους «μωρής παρθένας», ενώ γνωρίζουν το τι είναι και το σημερινό ΠΑΣΟΚ και ο αρχηγός τους.

Εξάλλου, ο ΓΑΠ, ΟΥΔΕΠΟΤΕ έκρυψε τις απόψεις του και τον διατεταγμένο ρόλο του.

ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ: Λόγω της πολιτικής καχεξίας του και της αμερικανικής «μόρφωσής» του, δεν μπορούσε να ελιχτεί και ξεστόμιζε τις ιδέες και τα σχέδιά του ωμά και χοντροκομμένα…

Οι «αντιπολιτευόμενοι» ήταν αυτοί που καμωνόντουσαν ότι δεν καταλάβαιναν και ελισσόντουσαν σαν χέλια, σαν ερπετά…

Γι’ αυτό προκαλούν και τη σιχασιά των ερπετών…

ΣΗΜΕΡΑ που η νέα ψυχρή εκτέλεση συντελέστηκε με την υπογραφή της κατοχής μας από το ΔΝΤ, «σκάρισαν» πάλι τα σαλιγκάρια του «αριστερού» ΠΑΣΟΚ!!!

Άρχισαν να γράφουν, άλλοι για τις ευθύνες που μας οδήγησαν εδώ, άλλοι να θρηνούν και να αναθεματίζουν τους «κακούς» συμβούλους του Γιώργου, άλλοι να μέμφονται τον αρχηγό τους που δεν προχώρησε σε λύσεις του «σοσιαλιστικού ριζοσπαστισμού» (!), όπως περίμεναν (αλήθεια από πού αντλούσαν αυτή την ελπίδα) και πάρα πολλά άλλα φαιδρά.

ΩΣΤΟΣΟ, παραμένουν «βράχοι» δίπλα στον αρχηγό και στα οράματα!!!

Ούτε να αηδιάσεις πλέον δεν μπορείς με αυτές τις φαιδρές δικαιολογίες-κοροϊδίες…

Το πιο τυπικό παράδειγμα της «αντιπολιτευτικής» κοροϊδίας (βέβαια δεν είναι ο μόνος) είναι ο παλιός φίλος Γιώργος Παναγιωτακόπουλος. Μια ζωή την ίδια κασέτα!!!

Διαβάστε το τραγουδάκι του προς τον Πρωθυπουργό:

«Στις 4 Οκτώβρη του 2009 ο ελληνικός λαός σου έδωσε την εντολή να ανορθώσεις τη χώρα μετά από τη δεξιά λεηλασία και την συσσώρευση λαθών απ' τις προηγούμενες κυβερνήσεις.
Αυτή την εντολή στην έδωσε και το σύνολο του ΠΑ.ΣΟ.Κ γιατί όλοι πίστεψαν πως θα ακολουθήσεις έναν ριζοσπαστικό σοσιαλιστικό δρόμο με το λαϊκό συμφέρον στην πρώτη γραμμή.
Δεν σου την έδωσε για να την καταχραστούν οι ακραία νεοφιλελεύθεροι συνεργάτες σου και με πρόσχημα εσένα και το ηθικό σου ανάστημα να διασύρουν τη χώρα σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης…»


Δεκαετίες τώρα θρηνεί με τα ίδια λόγια…

Αν δεν είναι ολοκληρωμένος βλάκας, τότε είναι κομπογιαννίτης…

Η κρίση δική σας…


Διαβάστε και εδώ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=4423

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP