Πέμπτη 20 Μαΐου 2010

Οι προβοκάτορες...

Οι επαγγελματίες λασπολόγοι και προβοκάτορες



Μόνο οίκτο μπορεί να νιώσει ένας αγωνιστής, ανάμικτο με ειρωνεία για κάποιους άθλιους τύπους που δεν εμπορεύονται απλώς κάθε ιερό και όσιο, αλλά αντικαθιστούν κάθε πολιτικό όπλο με τη σκουριά των προσωπικών επιθέσεων, υστερικών διαβολών και συκοφαντιών.

Δεν θα μας απασχολούσε το ζήτημα αυτών των λασπολόγων σκουληκιών εάν δεν βιώναμε τη σημερινή περίοδο της απελπισίας και της τερατώδους ιδεολογικής και πολιτικής σύγχυσης.

Είναι μια περίοδος που βομβαρδιζόμαστε από ποικίλους αρουραίους: Ψώνια, ψυχοπαθείς, πλήθος προβοκατόρων και ελεεινών εμπόρων του «πατριωτισμού».

Μια τέτοια κατάσταση εξαπατά και παραπλανά πολλούς απελπισμένους που σαν τον πνιγμένο πιάνονται από τα μαλλιά τους ή τους μπερέδες ή τις «αγωνιστικές» πόζες και μεταμφιέσεις οποιουδήποτε απατεώνα ή προβοκάτορα.

Αποτελεί, συνεπώς, ύψιστο πολιτικό καθήκον τέτοιοι θλιβεροί και άθλιοι τύποι να καταγγέλλονται και να αποκαλύπτεται ο πολιτικός τους ρόλος

Ο Χατζάρας είναι ένας από αυτούς.


Σε κάθε πολιτική κριτική απαντάει με γαυγίσματα, με προσωπικές υστερικές διαβολές και θηριώδεις συκοφαντίες.

ΟΤΑΝ το Ρεσάλτο, με πολιτικά επιχειρήματα, έδειξε τον προβοκατόρικο ρόλο της «Επιτροπής Εθνικής Σωτηρίας», ο Χατζάρας άρχισε να μας συκοφαντεί ότι ήμασταν συνεργάτες της Χούντας, τα «παίρναμε» από τη Ν.Δ., μας έδινε διαφημίσεις ο Ρουσσόπουλος και άλλα τέτοια φαιδρά, δίχως ίχνος, όχι απόδειξης, αλλά ούτε ένδειξης: Έστω και μια διαφήμιση στο περιοδικό από το Ρουσσόπουλο.

ΤΟΣΟ ΑΔΙΣΤΑΧΤΟΣ ψεύτης και συκοφάντης είναι…

Δεν ασχοληθήκαμε μαζί του παρά τις πιέσεις που δεχόμασταν να τον «τσακίσουμε» νομικά για τις συκοφαντικές του αυθάδειες.

Γνωρίζαμε την ιστορία αυτού του λασπολόγου, το ήθος του, τις ύποπτες διαπλοκές του και το ρόλο του. Ήμασταν βέβαιοι ότι πολύ γρήγορα θα «ακτινοβολούσε» ο ρόλος του και στους αφελείς που σύρθηκαν γύρω του για χάρη της «ενότητας» του «πατριωτικού χώρου»:
Ενότητα με προβοκάτορες και ιστορικά απόβλητα!!!!!!!

Πρόσφατα άσκησε πολιτική κριτική στο Χατζάρα το http://www.greekalert.com/ για τυχοδιωκτισμούς του με συνδικαλιστικά όργανα «σφραγίδες» του στρατού…

Χίμηξε ο Χατζάρας εναντίον του μπλογκ με αναπόδεικτες συκοφαντίες. Πήρε το γνωστό του μυστρί και άρχισε τη δουλειά που γνωρίζει καλά από τότε που συκοφαντούσε τα λαϊκά κινήματα και τις απεργίες στο κανάλι της ΕΡΤ: Τότε που ήταν ο δεδηλωμένος γενίτσαρος του πράσινου παρακράτους.
Αυτός ο βουτηγμένος ολόκληρος μέσα στα σκατά, ο αυθάδης προβοκάτορας των κρατικών και παρακρατικών μηχανισμών, στιγμάτιζε τους άλλους και μετέθετε τις δικές του βρώμικες πρακτικές στους άλλους.

Η γνωστή συνταγή του διατεταγμένου προβοκάτορα: Πετάω συστηματικά και υστερικά λάσπες εναντίον των άλλων για να κρύψω τις δικές μου…



Τώρα αποκαλύπτεται με ντοκουμέντα ότι παραμένει σταθερός, επί όλων των κυβερνήσεων, στο τμήμα Εθνικών Θεμάτων της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης. Δηλαδή έμμισθος και κρατικοδίαιτος, αυτός που δεν «έχει χορηγούς»!!!!

Το χειρότερο είναι άλλο: Ότι παραμένει, αυτός ο φανατικός εχθρός του κατεστημένου, ο όψιμος «υπερ-πατριώτης», στον σκληρό πυρήνα της καθεστωτικής προπαγάνδας και του παρακράτους, επί όλων των κυβερνήσεων!!!!
Διαβάστε εδώ:
http://www.greekalert.com/2010/05/blog-post_20.html

http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/2010/05/blog-post_6043.html
http://peripatris.blogspot.com/2010/05/blog-post_20.html


Καιρός κάποιοι να βγάλουν τις τσίμπλες από τα μάτια.

Και κάτι τελευταίο για να ευλογήσουμε και τα γένια μας:


Για άλλη μια φορά η πολιτική μας τοποθέτηση στα πράγματα και στα πρόσωπα επαληθεύεται:

Αποκαλύπταμε από την πρώτη ημέρα το ρόλο του Καρατζαφέρη και του θιάσου του και μας κατηγορούσαν ότι «διασπάμε» την «ενότητα».

Αποκαλύπταμε την προβοκατόρικη λογική και τον ύποπτο ρόλο των εθνοσωτήριων «επιτροπών» και πάλι κάποιοι μας κατηγορούσαν σαν «διασπαστές»…

Όταν έχεις πολιτική πυξίδα, ιστορική γνώση και εμπειρίες, δεν χρειάζονται οι «αστυνομικές» και «νομικές» αποδείξεις, που κατά κανόνα, δεν μπορεί εύκολα να τις βρεις…

Παραθέτουμε ένα σχετικό κείμενό μας. Δεκέμβριος 2009

Ο πρωτογονισμός των ποικίλων «εθνοσωτήρων»

Ο πρωτογονισμός και η αμάθεια αποτελούν τον κοινό παρανομαστή όλων των μορφών αντίδρασης.

Όλες οι «εθνοσωτήριες» ποικιλίες
έριχναν την πολιτική σκέψη στα πρωτόγονα, εμπειρικά στάδια, χλεύαζαν τη Θεωρία (την ακριβοπληρωμένη και συμπυκνωμένη εμπειρία της αγωνιστικής πορείας της ανθρωπότητας), ισοπέδωναν τις Ιδεολογίες και κήρυτταν την κηδεία της ιστορικής γνώσης, των κοινωνικών και πολιτικών επιστημών.

Κάθε αυθεντικός αγωνιστής, ιδιαίτερα Αριστερός γνωρίζει ότι στη Θεωρία και στις ιδεολογικές θέσεις εκφράζεται η ακριβοπληρωμένη ιστορική πείρα. Και μόνο με τη διαφύλαξη, σε εποχές γενικής καθίζησης, αυτής της ιστορικής πείρας και γνώσης μπορείς να προβείς σε γιγάντια βήματα προς τα εμπρός με το επόμενο κύμα της ιστορικής ανόδου.

Τα «κατακάθια», βεβαίως της σήψης και της πολιτικής ανοησίας, όλοι αυτοί οι σύγχρονοι «εθνοσωτήρες» τα αντιμετωπίζουν όλα αυτά περιφρονητικά και με τον πήχη της δικής τους αντιδραστικής χοντροκοπιάς και αμάθειας.

Γι’ αυτό παραληρούν με κούφιες αοριστίες και φλύαρες ηθικολογίες περί «πατριωτισμού» και «εθνικής σωτηρίας». Καλύπτουν τη χοντροκομμένη αμάθειά τους και την ολοκληρωτική έλλειψη ιδεών (ούτε μια νότα κοινωνικής προοπτικής δεν δίνουν, μια νότα το τι εννοούν «εθνική σωτηρία»), με «εθνικούς» αφρούς και «πατριωτικά» γαυγίσματα…

Οι ιντερνετικοί «εθνοσωτήρες» αποτελούν την καρικατούρα αυτής της αντιδραστικής αθλιότητας. Αποτελούν τους φαρσέρ της «εθνοσωτηρίας». Είναι τόσο χοντροκομμένοι, αμαθείς και αθεράπευτα αρρωστημένοι από την παρακμή και το ναρκισσισμό του εξουσιαστικού τηλεθεάματος που επιχειρούν μέσα από τον εικονικό κόσμο των μπλογκ να επιβληθούν σαν «εθνοσωτήρες» στην κοινωνική πραγματικότητα.

Πρέπει πραγματικά να έχεις φτάσει στα έσχατα όρια της παρακμής, της ηλιθιότητας και της ναρκισσιστικής παράκουσης για να ιδρύεις επιτροπή «εθνικής σωτηρίας» σε εικονικό επίπεδο και να ζητάς, σαν γραφείο ευρέσεως εργασίας, «εργάτες», με «νούμερο»και όχι με πρόσωπο, για την «εθνική σωτηρία»!!!
Γι’ αυτή την καρικατούρα της ναζιστικής λογικής των «εθνοσωτήρων» δεν αξίζει να ασχοληθεί κανείς περισσότερο.

Απλώς να θυμίσουμε,
για κάποιους αφελείς απελπισμένους που μαγεύονται από τους ήχους της δόλιας πατριδοκαπηλίας των ποικίλων καραγκιόζηδων, τούτο:

Όλοι αυτοί οι όψιμοι «εθνοσωτήρες» ενηλικιώθηκαν θητεύοντας σε όλους τους υπονόμους του καθεστώτος. Εντελώς άδειοι από κάθε αγωνιστική ιστορία και κοινωνική βαρύτητα, «τραμπούκοι» του καθεστώτος και απεργοσπάστες, ξαφνικά εμφανίστηκαν, αφού πλησίασαν διάφορους ιστορικούς πολιτικούς καιροσκόπους, στο ιντερνέτ για να σώσουν την Ελλάδα.

Άκου ιντερνετική επιτροπή «εθνικής σωτηρίας», με ιμέηλ ή τηλέφωνο «εγγραφής»!!!


http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?p=22705#22705


Διαβάστε και εδώ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=4551

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP