Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010

Δύο πόζες που περιγράφουν χωρίς λόγια μια θλιβερή πραγματικότητα.


 ΚΛΑΣΣΙΚΟΠΕΡΙΠΤΩΣΗ

Αυτή φωτογραφία δείχνει ακριβώς ότι έβλεπε τόσα χρόνια ο Έλληνας πολίτης και δεν το είδαν ποτέ οι τυφλοί διορισμένοι σφετεριστές της λαϊκής εξουσίας.
Ο Αμερικάνος μπασκεντμπολίστας προσεγγίζει ένα από τα σύμβολα της Ελληνικής ιστορίας σαν να επρόκειτο για κάποιο κομμάτι που έπεσε απ τον ουρανό στο χωράφι του.
Βλέπουμε την απορία του απαίδευτου και ανυποψίαστου κολοβωμένου ανθρώπου-κρατούμενου της "Νέας Εποχής" και διακρίνουμε την απληστία του γαιοκτήμονα.



Δύο φωτογραφίες που μαρτυρούν αφ’ ενός την "ερευνητική" και χυδαία προσέγγιση του κατακτητή στον κατακτημένο και αφ’ ετέρου την ασυνείδητη παραδοχή της συμπλεγματικής του κατωτερότητας.

Θα μπορούσαμε να δούμε τον συμβολισμό που κρύβει αυτή η εκ πρώτης όψεως αναιδής συμπεριφορά του Αμερικανοβάρβαρου κλωτσοσκουφιστή.

Το πώς παρατηρεί δηλαδή η Pax Americana την Ελληνική κυβέρνηση (πρώτη φωτογραφία) και πώς τελικά είναι αναγκασμένη να σταθεί όταν βρεθεί δίπλα στην ιστορία αυτού του λαού (δεύτερη φωτογραφία).

Όταν δείς την πρώτη φωτογραφία απο μακρυά βλέπεις αυτό το θνησιγενές και αρρωστιάρικο σχήμα της κατοχικής μας κυβέρνησης και όταν εστιάσεις στα μάτια του Εύζωνα διακρίνεις την ψυχή αυτού του απείθαρχου και αναρχικού Ορθόδοξου Έλληνα που τόσο μίσησε μεταξύ των άλλων και ο συμπατριώτης του απελεύθερου Αμερικάνου διασκεδαστή Χένρυ Κίσσιντζερ.

Δεν ντρέπομαι που έχω για κυβερνήτες ανδρείκελα, αυτοί σφετερίστηκαν την εξουσία παραπλανώντας τον κοντόφθαλμο πολιτικά και παρηκμασμένο Έλληνα ψηφοφόρο, δεν ντρέπομαι που η "Νέα Τάξη Πραγμάτων" μας βλέπει σαν κάποια από τα ζωάκια του τσίρκου της, ντρέπομαι και νοιώθω θλίψη όταν βλέπω συμπολίτες μου να αποδέχονται το αξιακό της σύστημα.

Αγανακτώ και εξεγείρομαι όταν θεωρείται "σώφρων πολιτική πρακτική" να καταβροχθίζεις το κοπρόμορφο και κοπροειδές νεοποχήτικο "χάμπουργκερ" και να λερώνεις τον χιτώνα που σου έδωσαν ως παρακαταθήκη οι παλιοί αγωνιστές με τα σιχαμερά ζουμιά που είναι πασαλειμμένο.

Αυτή την χυδαιότητα κανένας Παγκαλόφρων πολιτικός δεν θα καταφέρει να μας την επιβάλλει ως δήθεν νέο πολιτικο-κοινωνικό ήθος.

Αν εκείνοι και οι αγέλες τους αποδέχτηκαν να είναι οι χιμπατζήδες στο σιωνιστικό τσίρκο της "Νέας Τάξης Πραγμάτων", δεν σημαίνει ότι ένας ολόκληρος λαός θα πετάξει τα μαλάματα της πίστης, της παράδοσης και της ιστορίας του για να γίνει σαν τα μούτρα τους.

Η ματιά του Εύζωνα τα λέει όλα "και όποιος δεν καταλαβαίνει δεν ξέρει που πατά και που πηγαίνει"

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP