Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

Μην τσιμπάτε τα δολώματα


Το μεγάλο πρόβλημα των ισχυρών ελίτ της εξουσίας (διεθνών και εγχώριων) είναι ότι δεν διαθέτουν σήμερα περιθώρια ελιγμών και ομαλής εκλογικής εξαπάτησης.
Το μεγάλο πρόβλημα των «νταβάδων» είναι ότι το πολιτικό τους οικοδόμημα έχει σαπίσει και αποσυντεθεί: Έχει καταρρεύσει.
Τα υπάρχοντα κόμματα δεν μπορούν πλέον να εξαπατήσουν, προκαλούν την αηδία του ελληνικού λαού και την διογκώνουν. Τα συντριπτικά ποσοστά της ΑΠΟΧΗΣ το πιστοποιούν τελεσίδικα…
Διαλεκτικό επακόλουθο αυτού του αθεράπευτου καθεστωτικού προβλήματος είναι η αδυναμία ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΗΣ των γκρεμισμένων πολιτικών και κομματικών σοβάδων.
Ένας, πλέον, είναι ο δρόμος που έχει απομείνει στους μηχανισμούς της νεοταξικής εξουσίας για να «δοκιμαστεί» η αναπαλαίωση του πολιτικού σκηνικού και για ένα νέο «μάντρωμα» του οργισμένου και αηδιασμένου ελληνικού λαού: Η αξιοποίηση ενός νόθου, εξεγερμένου «πατριωτισμού» και ειδικά ενός «πατριωτισμού» με «αριστερό» χρώμα.

Η «αριστερά» σε όλες τις καθεστωτικές πολυχρωμίες της υπήρξε για τη Νέα Τάξη ο προνομιακός πολιτικός συντελεστής για την προώθηση των συμφερόντων και σχεδίων των μαφιών του χρήματος και για την ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ των λαών.

Αυτό θα επιχειρηθεί και σήμερα: Να αποτελέσουν κάποιες δυνάμεις, ειδικά της «αριστεράς, το δεκανίκι της αναπαλαίωσης του καθεστώτος και της νέας εξαπάτησης.

Το εγχείρημα για το καθεστώς, βεβαίως, δεν είναι εύκολο. Είναι τέτοια η πολιτική αποσύνθεση και η κατάρρευση του καθεστώτος που καμία μεταμφίεση, έστω εξεγερμένου «αριστερού» πατριωτισμού, ή γενικά αφηρημένου «πατριωτισμού» (μέσα στον οποίο χωράνε όλοι) δεν μπορεί να εξαπατήσει και να «καλμάρει» τη λαϊκή οργή.

Ωστόσο, αυτό το «δόλωμα» είναι το μόνο που, έστω και προσωρινά, μπορεί να δώσει κάποια περιθώρια ελιγμών στο καθεστώς και κάποιο χρόνο για νέες «επεξεργασίες» πολιτικής απάτης.

Θα επιχειρηθεί, λοιπόν, στο νέο χρόνο, η συστράτευση και κινητοποίηση των νόθων «πατριωτικών» δυνάμεων κάθε χρώματος, με πολιορκητικό κριό τις «εθνικές» δυνάμεις της «αριστερής» απάτης.

Ήδη το τελετουργικό κατασκεύασμα της «Σπίθας» του Μίκη επιχειρεί, με μεγάλες, βεβαίως, δυσκολίες, να «οργανώσει» κάθε τυχοδιωκτικό «παράγοντα» και καιροσκόπο της «εθνικής» και νόθας «αριστερής» ρητορείας…

Ο μέγας έμπορος του «εθνικού», ο Ζουράρις, ο οποίος έχει κλειστό το στόμα του πάνω στα μεγάλα, καυτά και τρέχοντα εθνικά και κοινωνικά ζητήματα, αγωνίζεται απεγνωσμένα να «δικτυώσει» τη «Σπίθα» και να εμφανιστεί ο ίδιος ηγετικός μοχλός!!!



Ο Ζουράρις, ο οποίος κρατά πεισματικά το στόμα του κλειστό πάνω στις πολιτικές αιχμές των εθνικών και κοινωνικών ζητημάτων (μεταναστευτικό, Ιθαγένεια, Καλλικράτης, άλωση της Ορθοδοξίας, μουσουλμανική κατοχή και τα παιχνίδια που παίζονται με το μουσουλμανικό στοιχείο, το «σκάνδαλο» με τον Ιερώνυμο στον Αγ. Παντελεήμονα, Κάρτα του Πολίτη και πολλά άλλα), βγαίνει λαύρος για τη συγκρότηση της «Σπίθας»!!!

Ο Ζουράρις το βουλώνει ακόμα και στο ιδρυτικό κείμενο της Σπίθας που ουσιαστικά υιοθετεί τις καθεστωτικές θέσεις πάνω στα ανωτέρω ζητήματα και επιπροσθέτως ζητά: Την «αξιοποίηση της Εκκλησιαστικής περιουσίας για την εξόφληση του χρέους ΚΑΙ τη ΣΥΝΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ του Αιγαίου με τον τούρκικο επεκτατισμό…

Διαβάστε εδώ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=5181
και εδώ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=5173

Ο σκανδαλωδώς σιωπών Ζουράρις πάνω σε κάθε καυτό εθνικό ζήτημα «μοχθεί» για την «οργάνωση» της «Σπίθας» και περιφέρεται και στα μεσημεριάτικα τηλε-παράθυρα της νταβατζίδικης χυδαιότητας για να διαφημίζεται με τις «εξυπναδούλες» του…


Ιστορικό πορτρέτο: Υποψήφιος το 2000 με το ΚΚΕ, υμνητής του τηλεοπτικού κόμματος Αβραμόπουλου («θα έσπαγε το δικομματισμό»), από κοινού με τον Παπαθεμελή τελευταίως, είχε αναγγελθεί ως στέλεχος του «πατριωτικού Μετώπου» του άλλου πολιτικού τυχοδιώκτη Βιτάλη (ουδέποτε το διέψευσε) και τώρα «μοχλός» της «Σπίθας», η οποία ακόμα περιμένουμε στο ακουστικό μας να εμφανιστεί. Ο κόσμος καίγεται και αυτό το αναγγελθέν «ανατρεπτικό» κίνημα δεν έχει ούτε Λόγο, ούτε Πράξη!!!!

Έτερος «μοχλός», καθώς φαίνεται, αυτού του «κινήματος» της πολιτικής διαστροφής χωρίς ιστορικό προηγούμενο, είναι ο συνταγματολόγος Κασιμάτης!!!





Ξύπνησαν, λοιπόν, και οι καθεστωτικοί συνταγματολόγοι, με καθυστέρηση ετών, να μας πούνε τα χιλιοειπωμένα εδώ και χρόνια: ότι ο ΓΑΠ είναι ανδρείκελο και έχει μετατρέψει το Σύνταγμα σε κουρελόχαρτο!!!

Τώρα που οι ίδιοι οι «νταβάδες» το φωνάζουν αυτό, ετοιμάζοντας τις αλλαγές απάτης, άρχισαν να μιλάνε και οι συνταγματολόγοι των «νταβάδων» για συνταγματικά πραξικοπήματα…

Τόσα και τόσα συνταγματικά πραξικοπήματα έχουν συντελεστεί από όλες τις κυβερνήσεις και ιδιαίτερα από την πρώτη μέρα της θητείας αυτής της κυβέρνησης ΚΑΙ ΤΩΡΑ «ξύπνησαν» οι καθεστωτικοί συνταγματολόγοι!!!!

ΤΩΡΑ σχίζουν τα ιμάτιά τους για το Μνημόνιο κατοχής και της εθνικής προδοσίας!!!


Ο Στρατηγός Καρατουλιώτης, από την πρώτη ημέρα, είχε παρουσιάσει όλες τις πτυχές της εθνικής προδοσίας του Μνημονίου…


Το ΡΕΣΑΛΤΟ, καθώς και πλήθος ιστολογίων έχουν περιγράψει και αναλύσει ΛΕΠΤΟΜΕΡΩΣ τα «συμβόλαια θανάτου» που εκτελεί η κυβέρνηση από την πρώτη μέρα.

Είχαν προσδιορίσει ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ τα «συμβόλαια θανάτου» που θα εκτελέσει αυτή η κυβέρνηση πολύ πριν γίνει κυβέρνηση…

ΤΩΡΑ, εμφανίζονται οι πολιτικοί κλεφτοκοτάδες να πουλήσουν «μούρη»…

Και μόνο αυτά αποδεικνύουν το δόλιο καθεστωτικό τους παιχνίδι…

Ένα άλλο ακλόνητο και αλάθητο κριτήριο
είναι ο τρόπος που προβάλλονται και από ποιους προβάλλονται αυτοί οι νέοι έμποροι του κάλπικου «πατριωτισμού» και του αντι-ΓΑΠ.

ΚΑΤΑΡΧΗΝ, όταν το ιδρυτικό ανακοινωθέν της «Σπίθας» προβάλλεται, στα πρότυπα του ΑΛΑΘΗΤΟΥ Πάπα, από τα εκτροφεία της καθεστωτικής προπαγάνδας, είναι και αυτό από μόνο του, δραματικά αποκαλυπτικό.

ΠΟΤΕ και ΠΟΥΘΕΝΑ τα επιτελεία της καθεστωτικής προπαγάνδας, ούτε στο ελάχιστο, δεν διαφήμισαν, αντικαθεστωτικά ΚΙΝΗΜΑΤΑ: Αυτοί ξέρουν…

Ο Μίκης είναι το πιο εμπορικό προϊόν των ΜΜΕ…

Το Λαμπρακιστάν, ο μέγας αυτός χορηγός του καθεστώτος, έχει γεμίσει την Αθήνα με αφίσες προβάλλοντας τον …ιδρυτή του «ανατρεπτικού» κινήματος της «Σπίθας»: Οι αναλύσεις εδώ περιττεύουν…

Υπάρχουν, όμως και κάποια «ειδικά σήματα» που περνάνε απαρατήρητα σε πολλούς.


Ο Αλαφούζους, ο μέγας χορηγός της «ελληνοτουρκικής φιλίας» (γεωτρύπανα λέγεται ότι έχει ήδη αγοράσει για τη …συνεκμετάλλευση του Αιγαίου), προωθεί με μαεστρία τους οργανωτικούς κόμβους του νέου …Κινήματος…

Το ίδιο και ο Γιώργος Κουρής (Αυριανή): Άλλος μεγάλος πολιτικός δολοπλόκος.

Το «Κόντρα», το νέο αυτό «αντιπολιτευτικό» κανάλι του, προπαγανδίζει μανιωδώς τους φανερούς και υπόγειους «συντελεστές» της «Σπίθας» και του νέου κάλπικου και «αριστερού πατριωτισμού»…

Τα Κανάλια των «νταβάδων», με «διακριτικότητα» κλιμακούμενη, προπαγανδίζουν τα νέα τους κατασκευάσματα…

Αύριο, επί τη εμφανίσει του νέου «πολιτικού νομίσματος» θα γίνει πιο ορατή η …κινηματική διάθεση των «νταβάδων»…

Αναμένουμε ακόμα στο ακουστικό μας…


ΜΗ ΤΣΙΜΠΑΤΕ ΤΑ ΔΟΛΩΜΑΤΑ…


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=5250

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP