Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

Τα "τάγματα εφόδου" των αντιεξουσιαστών της εξουσίας


Κλασσικοπερίπτωση 
Για τον ρόλο των πληρωμένων δολοφόνων που μεταμφιέζονται σε κουκουλοφόρους αντιεξουσιαστές και δήθεν επαναστάτες, καθώς επίσης και για εκείνους των αλητοσυμμοριών των "επαναστατικών οργανώσεων" που στρατολόγησαν και οργάνωσαν τα επιτελεία της "Νέας Τάξης Πραγμάτων" για να μας τους σερβίρουν ως ντόπια "τρομοκρατία", έχουμε γράψει δεκάδες φορές.

Αυτό όμως που πρέπει επιτέλους να αντιληφθούν οι συνδικαλιστικές οργανώσεις, οι φορείς και όλοι όσοι συμμετείχαν στην προχθεσινή παλαϊκή συγκέντρωση, είναι ότι την επόμενη φορά που ο Ελληνικός λαός θα κατέβει στους δρόμους, οι αντιεξουσιαστές της εξουσίας και τα επιτελεία των εντολοδόχων της εθνικής εξόντωσης, θα αμολήσουν τα δειλά αυτά όργανα για να μαγαρίσουν και να τρομοκρατήσουν τον λαό.

Κανένας να μην αφήσει ούτε εκατοστό χώρο σε αυτά τα τάγματα εφόδου, κανείς να μην δείξει ανοχή στους κουκουλοφορεμένους δολοφόνους των αθώων της Marfin bank.

Την επόμενη φορά ας ελπίσουμε να μην ξαναδούμε το ΠΑΜΕ ή άλλες συνδικαλιστικές οργανώσεις να στρίβουν δεξιά (προς τους στύλους του Ολυμπίου Διός) αφήνοντας ελεύθερο το πεδίο στους πληρωμένους δολοφόνους και μαγαριστές.


Προσοχή διότι απο μερικές ιστοσελίδες που χρηματοδοτούνται απο τον Σόρος και τα νεοιταξικά παραμάγαζα, κυκλοφορούν κάποιες φωτογραφίες που δείχνουν κουκουλοφόρους να κάνουν παρέα και να συνεργάζονται με τα ΜΑΤ.

Αυτοί είναι οι γνωστοί μεταμφιεσμένοι ασφαλίτες που μπαίνουν ανάμεσα στους "αντιεξουσιαστές" και αρπάζουν κανένα ξέμπαρκο μπαχαλάκη.

Δεν μιλάμε για αυτούς , δεν είναι αυτοί που έκαψαν ζωντανούς τους συμπολίτες μας εργαζόμενους στην Marfin.

Αυτοί χρησιμοποιούνται ως... πρόσχημα για να δείξει το κράτος πως δήθεν κάνει ότι είναι δυνατόν για να μας προστατεύσει απο το ...παρακράτος.




Μπορεί τα επιτελεία της Αστυνομίας να έχουν οργανώσει ομάδες μεταμφιεσμένων αλλά το μόνο που κάνουν είναι μια τρύπα στο νερό αφού η οργάνωση και ο συντονισμός των αλητοσυμμοριών με τις κουκούλες και τις μολότωφ γίνεται απο άλλα επιτελεία.

Να γιατί το indymedia απο την μιά συντονίζει και καθοδηγεί τις αλητοσυμμορίες και από την άλλη καταγγέλει τους μεταμφιεσμένους ασφαλίτες.

Αυτοί λοιπόν που βγάζουν στην αηδιαστική ιστοσελίδα τους, λίστες με "στόχους" και τροφοδοτούν "ιδεολογικά" τις στρατολογημένες ομάδες των χουλιγκάνων της Εκάλης και των Βορείων προαστίων , προτρέποντάς τους μάλιστα με την ανοχή και "κατάνόηση" πότε του πρύτανη του ΕΜΠ και πότε της Διαμαντοπούλου, και πότε άλλων "δημοκρατικών δυνάμεων", να κάψουν , να σπάσουν , να χτυπήσουν, είναι εκείνοι που δημοσιεύουν τις φωτογραφίες των κουκουλοφορεμένων αστυνομικών.

Το παρακράτος δηλαδή των αντιεξουσιαστών της εξουσίας κατά την πρωθυποργική ρήση) καταγγέλλει τα κρατικά όργανα όταν τους ...ενοχλούν την ώρα της "δουλειάς".

Φυσικά και οι μεταμφιεσμένοι ασφαλίτες δεν είναι τα αθώα θύματα της παρακρατικής εξουσίας αφού κάνουν επίδειξη του επαγγελματισμού τους συλλαμβάνοντας είτε αθώα παιδιά , είτε στην καλύτερη περίπτωση κανέναν στρατολογημένο αλητοχουλιγκάνο τον οποίο φυσικά θα αφήσουν κατόπιν ελεύθερο.

Δεν είδαμε τους αναρχοντυμένους ασφαλίτες
να συλλάβουν κανέναν απο αυτούς τους αλήτες που έβαλαν φωτιά στην Marfin και διασκέδαζαν με τις κραυγές των συμπολιτών μας που καίγονταν.

Το παρακράτος είχε και έχει έναν και μόνο σκοπό, να προστατεύει τις δικτατορίες απο την οργή του λαού.

Στην επόμενη συγκέντρωση θα τους αφήσουμε να σουλατσάρουν ανενόχλητοι ανάμεσά μας;

Θα τους αφήσουμε να μαγαρίζουν τον δίκαιο και δημοκρατικό αγώνα ενός ολόκληρου λαού;

Ας ανοίξουμε τα μάτια μας για να δούμε την αλήθεια πίσω απο τους φερετζέδες των εντολοδόχων είτε του indymedia είτε των άλλων μεσιτών της νεοταξικής κοπροπλημμύρας.

Υπάρχουν βέβαια και τα πρωτοξάδελφα των κουκουκουλοφόρων, οι μαυροντυμένοι μαγαριστές και τραμπούκοι που έχουν "εργολαβία" σε άλλου είδους συγκεντρώσεις.

Για δαύτους έχουμε γράψει εδώ:

http://klassikoperiptosi.blogspot.com/2010/03/blog-post_6950.html

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP