Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

Το ναρκωτικό της τρομοκρατίας και του τρόμο-θεάματος




Ένα από τα πολλά και ισχυρά ναρκωτικά της πλανητικής εξουσίας και των αφεντικών του χρήματος και του θεάματος, είναι η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ τρομοκρατίας.
Όπως κάθε ναρκωτικό, έτσι και το ναρκωτικό της τρομοκρατίας πρέπει και ζητάει να δίνεται κατά δόσεις, όλο και πιο μεγάλες και πιο συχνές.
Στην Ελλάδα το κακό έχει παραγίνει. Οι «δόσεις» αρχίζουν να δίνονται σε ρυθμούς πυροβόλου, όλο και πιο μεγάλες.
Αυτή η καταιγιστική συχνότητα αποτελεί το προμήνυμα νέων, μεγάλων συμφορών για τη χώρα μας.

Τα εφιαλτικά αυτά σήματα-προμηνύματα συνδέουν διαλεκτικά δύο «στάδια» των τρομοκρατικών σχεδιασμών: Το άμεσο (τακτικό) και το μακροπρόθεσμο (στρατηγικό) στάδιο.

Το συχνό και ισχυρό ναρκωτικό της τρομοκρατίας και του τρόμο-θεάματος στοχεύει άμεσα στον αποπροσανατολισμό και τη σύγχυση. Στη μετατόπιση δηλαδή του ενδιαφέροντος από τα ουσιαστικά προβλήματα και τα καυτά γεγονότα στα κατασκευασμένα, γαργαλιστικά «μυστήρια» της τεχνητής τρομοκρατίας και της τρόμο- λαγνείας.

Οι δόσεις του ναρκωτικού αποσκοπούν στο να μας εξάπτουν τη δίψα της περιέργειας και να μας αιχμαλωτίζουν σε αυτήν τη δίψα ποτίζοντάς μας με αλατισμένο νερό.

Έτσι, ξεχνάμε την κατοχή μας και τα εγκλήματα των κυβερνητικών ανδρείκελων.

Ο πρώτος στόχος, λοιπόν, της τρομοκρατίας του κράτους και των μυστικών υπηρεσιών είναι η μετατόπιση της κοινής γνώμης από τα σοβαρά και υπαρκτά προβλήματα που βιώνει εφιαλτικά ο ελληνικός λαός, στα πλαστά ζητήματα της τρομοκρατίας.

Οι συχνές και ισχυρές δόσεις του τρομοκρατικού ναρκωτικού που μας ποτίζουν απορρέουν και από τις ανάγκες της δωσίλογης κυβέρνησης να αποσπάσει την προσοχή μας από τα εγκλήματά της και να τη στρέψει στους πλαστούς κινδύνους που κατασκευάζει.

Συνακόλουθα, η κυβέρνηση και τα αφεντικά του θεάματος, με τον τρόμο και τη δαιμονοποιημένη τρομοκρατική απειλή, επιδιώκουν να μας υποτάξουν στη δωσίλογη πολιτική τους, για την καταπολέμηση δήθεν αυτού του τέρατος της τρομοκρατίας που μας απειλεί όλους και τη …δημοκρατία!!!

Το νέο τρομοκρατικό σήριαλ που άρχισε αποσκοπεί και σε ένα ιδιαίτερο στόχο: να επικαλύψει τις αποκαλύψεις για τον Χρυσοχοΐδη.

Το εκλεκτό τέκνο του αμερικανισμού έχει εκτεθεί ανεπανόρθωτα και πρέπει να κλείσει κάθε «συζήτηση» γύρω από αυτόν. Μια νέα δόση του τρομοκρατικού ναρκωτικού είναι το κατάλληλο …φάρμακο!!!

Έτσι, μέσα στη βιασύνη τους, ή ακριβέστερα, μέσα στο φαύλο κύκλο της καταιγιστικής συχνότητας του τρομοκρατικού ναρκωτικού, βγαίνουν το ίδιο καταιγιστικά και τα προβοκατόρικα τεχνάσματα των μυστικών υπηρεσιών, τεχνάσματα τα οποία αποκαλύπτουν όλη την απάτη της κατασκευής.

Από το 2008 γνώριζαν, έτσι είπαν, τους τρομοκράτες!!!

Από το 2008 και δρούσαν τρία χρόνια ανενόχλητοι!!!

Φαίνεται ότι μας περνάνε για αμερικανάκια…

Κατασκευασμένα αναλώσιμα υλικά έχουν στις αποθήκες τους και σε μεγάλα αποθέματα για να μας τα σερβίρουν ανάλογα με τις ανάγκες τους και τα κακουργηματικά τους σχέδια…


Για τους στρατηγικούς στόχους της κατασκευασμένης τρομοκρατίας έχουμε μιλήσει αναλυτικά πολλές φορές.


Απλώς, εδώ να υπογραμμίσουμε, εκ νέου, ότι αυτές οι συχνές δόσεις του ναρκωτικού δείχνουν ότι βιάζονται να βάλουν σε εφαρμογή τα στρατηγικά τους σχέδια και κυρίως να καταστήσουν την Ελλάδα ένα από τα διεθνή κέντρα της τρομοκρατίας.

Επιδιώκουν να θέσουν, όσο πιο γρήγορα, τη χώρα μας και κάτω από την μπότα της ΚΑΤΟΧΗΣ των διεθνών κατασταλτικών μηχανισμών και μυστικών υπηρεσιών.


Πρέπει η οικονομική, πολιτική, αλλά και η αλλοδαπή κατοχή μας να «θωρακιστεί» και από τους αντίστοιχους πλανητικούς και πολυπολιτισμικούς μηχανισμούς ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ…


 ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=5295

 

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP