Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

Η αλλοδαπή εισβολή και κατοχή της Νομικής Ή Πόλεμος με άλλα μέσα




Γράφαμε χθες περί του «νέου πατριωτισμού»: «Και η οργανωμένη αλλοδαπή εισβολή και κατάληψη της Νομικής, μετά φανών και λαμπάδων, με αφίσες και συνθήματα και καράβια από την Κρήτη (τόσο οργανωμένη και κατευθυνόμενη ήταν), όλα αυτά είναι «νέος πατριωτισμός»!!!»…
Αυτός, λοιπόν, ο «νέος πατριωτισμός» της οργανωμένης κατοχής μας από αλλοδαπούς «στρατούς» έγινε τηλεοπτικό δόλωμα ενός καθεστωτικού παιχνιδιού: Όλα τα κουρέλια της πολιτικής και δημοσιογραφικής αγυρτείας παρέλασαν για να μιλήσουν για τους «δύστυχους» και «πεινασμένους» αλλοδαπούς εισβολείς, καθώς και για τις τυπικές ευθύνες του κράτους, της κυβέρνησης και των πρυτανικών αρχών.
Το όλο, συνεπώς, ζήτημα μετατοπίζεται στη «δυστυχία» των αλλοδαπών «δούλων», φορτίζεται συναισθηματικά από αυτήν τη «δυστυχία», συνακόλουθα από τα νεοταξικά ιδεολογήματα του ψευτο-ανθρωπισμού και των «ανθρωπίνων δικαιωμάτων».
Μετατρέπεται έτσι σε ένα τελετουργικό, εμπορικό, μελοδραματικό θέαμα πολιτικών κοκορομαχιών.
Με αυτά τα γνωστά τεχνάσματα της «τηλεοπτικής σκέψης», του μελοδράματος και του θεάματος παρακάμπτονται, επικαλύπτονται και αφανίζονται κυριολεκτικά τα ΟΥΣΙΩΔΗ πολιτικά ζητήματα και στρατηγικά παιχνίδια του καθεστώτος και των «νταβάδων» του, γύρω από την αλλοδαπή εισβολή και κατοχή της χώρας μας.
Πρώτον: Το μακροπρόθεσμο και οργανωμένο στρατηγικό σχέδιο της αλλοδαπής εισβολής και κατοχής.



Τα εκατομμύρια των αλλοδαπών εισβολέων δεν ήρθαν αυθόρμητα από τα πέρατα του κόσμου και τα βάθη της Ασίας. Ήρθαν ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ, καθοδηγούμενα και με συγκροτημένες «εστίες» μαφιών και συμμοριών «κρούσης».

Οι στρατιές των αλλοδαπών εισβολέων δεν υπάγονται σε καμία λογική και «νόμο» των μεταναστευτικών «ρευμάτων» ή των αυθόρμητων «κυμάτων» μετακινήσεως πληθυσμών.

Αποτελούν ένα οργανωμένο, στρατηγικό σχέδιο του μεγάλου κεφαλαίου και των διεθνών μηχανισμών του ιμπεριαλισμού για την ολοκληρωτική κατάλυση ΟΧΙ μόνο όλων των εργατικών και λαϊκών κεκτημένων, αλλά και της εθνικής υπόστασης της χώρας μας.

Σημείωση: όλα αυτά τα έχουμε αναλύσει διεξοδικά και με άπειρα κείμενα από την πρώτη μέρα της έκδοσης του ΡΕΣΑΛΤΟ.


Δεύτερον: «Στρατοί» κατοχής



Οι σημερινοί ιμπεριαλιστικοί πόλεμοι κατά των εθνών και των λαών εφαρμόζουν νέες μεθόδους και «τακτικές» επιθέσεων και κατοχής. Δεν χρησιμοποιούν τα «παλιά» μέσα της στρατιωτικής εισβολής και κατοχής.

Ένα σύγχρονο, προνομιακό «μέσον» της νεοταξικής βαρβαρότητας είναι οι οργανωμένες ΕΙΣΒΟΛΕΣ από ΣΤΡΑΤΙΕΣ εξαθλιωμένων ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ δούλων κατοχής.


Τα εκατομμύρια των εξαθλιωμένων και αποκτηνωμένων αλλοδαπών δούλων και συμμοριών είναι τέτοιου είδους στρατιές εισβολέων και κατοχής της χώρας χωρίς στρατιωτικά μέσα.

Αν μας στέλνανε οργανωμένα ιμπεριαλιστικά στρατεύματα δεν θα υπήρχε ούτε ένας να ισχυριστεί ότι αυτό δεν είναι μια ανοικτή πολεμική επίθεση και ιμπεριαλιστική εισβολή.

ΤΩΡΑ που ΕΙΣΒΑΛΛΟΥΝ οργανωμένα στίφη αλλοδαπών δούλων και μας καταλαμβάνουν μάς ΕΞΑΠΑΤΑ το καθεστώς και όλο το κομματικό οικοδόμημα με γλυκερές φλυαρίες περί «ανθρωπισμού» και «δυστυχίας» των «θυμάτων» της «καπιταλιστικής βαρβαρότητας»…

ΤΩΡΑ η καταιγιστική εισβολή και κατοχή της Ελλάδας από αλλοδαπούς στρατούς δεν είναι ιμπεριαλιστικός ΠΟΛΕΜΟΣ κατά της Ελλάδας!!!

Είναι «φιλανθρωπία» και «ανθρώπινα δικαιώματα» των αποκτηνωμένων ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ που καταλαμβάνουν την Ελλάδα!!!

Τον πόλεμο και τους εισβολείς τούς διακρίνουμε μόνο όταν έχουν τανκς, στρατιωτικά τάγματα και οβίδες. Όταν τα τάγματα των εισβολέων δεν φοράνε στρατιωτικές στολές και δεν έχουν τανκς τα βαπτίζουμε «δυστυχισμένα θύματα»!!!!

Δυστυχισμένα θύματα ήταν και οι στρατιές του Χίτλερ (εργάτες και φτωχά λαϊκά στρώματα), αλλά ΚΑΝΕΝΑΣ δεν διανοήθηκε να υποστηρίξει να «διεκδικήσουμε» τα «ανθρώπινα δικαιώματά» τους…

Η οργανωμένη απόβαση από τα λιμάνια της Κρήτης και η κατάληψη της Νομικής αν δεν είναι οργανωμένη (από τα δίκτυα και το παρακράτος του κεφαλαίου) πολεμική επιχείρηση εισβολής, τότε τι είναι; Αυθόρμητη εκδήλωση πεινασμένων από τα πέρατα του κόσμου που επέλεξαν, δια της επιφοιτήσεως, τη Νομική σαν στρατόπεδό τους;

Τρίτον: Τα παιχνίδια της ολοκληρωτικής ισοπέδωσης της Παιδείας και της κατάργησης του Ασύλου.

Η κατάληψη της Νομικής από τους οργανωμένους και καθοδηγούμενους αλλοδαπούς λαθρομετανάστες έχουν και ειδικούς στόχους.

α). Συμβολικά αλώνουν και καταργούν τους εθνικούς πανεπιστημιακούς χώρους και ιδιαίτερα τους χώρους που σηματοδοτούν αγωνιστικές μνήμες.

Η μακροχρόνια υπονόμευση, εθνική αφυδάτωση και αποτέφρωση του ελληνικού σχολείου προωθεί και επιτάσσει και την ολοκληρωτική κατεδάφιση των σχολικών και πανεπιστημιακών χώρων και συμβόλων της ελληνικής εκπαίδευσης.

Και εδώ η «πρώτη ύλη» είναι οι αλλοδαπές κατοχικές δυνάμεις. Αυτό που έχουν κάνει σε ολόκληρη την κοινωνία θέλουν να κάνουν και στα σχολεία και Πανεπιστήμια…

β). Η αλλοδαπή κατάληψη της Νομικής αποτελεί και την τελευταία πράξη κατάργησης του ΑΣΥΛΟΥ, αυτής της κατάκτησης του φοιτητικού κινήματος.

Χρόνια τώρα τα νεοταξικά τάγματα των «αναρχο-αυτόνομων» και των επιδοτούμενων «αντιρατσιστών», με την κάλυψη και συγκάλυψη της καθεστωτικής κοινοβουλευτικής «αριστεράς», προλείαναν το έδαφος και επέφεραν θανάσιμα κτυπήματα κατά του Ασύλου.

Τώρα χρησιμοποιούν τους αλλοδαπούς εισβολείς για το τελειωτικό κτύπημα!!!

Και τα Προπύλαια από Άσυλο των ιδεών και των αγωνιστικών Συγκεντρώσεων έχουν μεταβληθεί σε «άσυλο» των αλλοδαπών και «άσυλο» εμπορικών, αλλοδαπών πανηγυριών…

ΟΛΑ αυτά τα σοβαρά πολιτικά ζητήματα της αλλοδαπής εισβολής και κατοχής επικαλύπτονται και αποκρύπτονται ΕΠΙΜΕΛΩΣ από ΟΛΕΣ τις πολιτικές δυνάμεις και από αυτές με προσωπεία «πατριωτικά».

Δεν μπορεί να υπάρξει αυθεντικό πατριωτικό ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ δίχως να θέτει αυτά τα ζητήματα, όπως και άλλα, στην ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ του αγώνα…


Η Λυδία Λίθος σήμερα της πατριωτικής πολιτικής (των λόγων και της πράξης) είναι η αλλοδαπή εισβολή και ΚΑΤΟΧΗ…


ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=5343

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP