Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Η παρακρατική προβοκάτσια


Γράφει: ΟΓιάννης Γκάμαρος
Και ενώ ο ελληνικός λαός βρίσκεται αντιμέτωπος με τα μνημόνια και τα μέτρα λιτότητας, με τους απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς (κοπρίτης, διεφθαρμένος κλπ.), με το ενδεχόμενο της συρρίκνωσης των ελληνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων στο Αιγαίο και αλλού, με την φοροεισπρακτική λαίλαπα των αρπακτικών της σοσιαλχουντικής διακυβέρνησης και άλλα τέτοια δεινά, κάποιοι εγκάθετοι κοσμοπολίτες «αριστεροί» που κινούνται μεταξύ Κολωνακίου και Εξαρχείων και οι γνωστοί επιδοτούμενοι αντιρατσιστές μαζί με όλο το φασιστοειδές σκυλολόι που χρησιμοποιεί «ανθρωπιστικό λεξιλόγιο», έστησαν μια εντελώς γελοία φάρσα σε βάρος πρώτα από όλα των ίδιων των εξαθλιωμένων και εξαπατημένων λαθρομεταναστών.

Αλλά και μια κακοστημένη προβοκάτσια σε βάρος υποτίθεται του αποσταθεροποιημένου πολιτικού σκηνικού των τοποτηρητών του ΔΝΤ που εμφανίζεται ακόμα ως «ελληνική κυβέρνηση».

Στόχος όλου αυτού του δήθεν προοδευτικού συρφετού που διαθέτει πλέον άφθονα φερέφωνα στα πανεπιστήμια και στα ΜΜΕ (δηλαδή πολλούς μισοαγράμματους και διορισμένους με ρουσφέτια καραγκιόζηδες που φυλάνε όλες τις κατουρημένες ποδιές του καθεστώτος που τους χρησιμοποιεί και το παίζουν ανεξάρτητοι δημοσιογράφοι, διανοούμενοι ή αξιοσέβαστα μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας της χώρας) είναι να συντρίψουν οτιδήποτε έχει απομείνει όρθιο από την στοιχειώδη πολιτική αξιοπρέπεια και την κοινή λογική της τεράστιας πλειοψηφίας του ελληνικού λαού. 


Να κάνουν αυτό το λαό να φανεί τόσο ένοχος, τόσο ταλαίπωρος, τόσο αβέβαιος για το αν ακόμα υπάρχει σαν κοινωνία, που να μην τολμάει καν να αρθρώσει σε λόγο ή σε πολιτική διαμαρτυρία την βουβή αγανάκτησή του και την οργή του για το γεγονός ότι κάποιοι εγκάθετοι και οργανωμένοι λαθρομετανάστες, με την νομική υποστήριξη από τα γνωστά επιδοτούμενα τσογλάνια και τις ΜΚΟ που χρηματοδοτούνται από το Σορος, όχι μόνο διεκδικούν δημόσια και απαιτούν (!!!) νομιμοποίηση της παράνομης εισόδου και παραμονής τους στο ελληνικό έδαφος, αλλά και βάζουν όρους για την οποιαδήποτε μετακίνησή τους σε άλλο τόπο διαμαρτυρίας εκτός της νομικής να πορευτούν ως εκεί χωρίς αστυνομική συνοδεία, αλλά με τη συνοδεία των οργανώσεων που υποτίθεται ότι τους συμπαραστέκονται.

Όλα αυτά στη βάση βεβαίως των νομικών ατομικών δικαιωμάτων που οι λαθρομετανάστες ανακάλυψαν ως κλειδί εισόδου χωρίς διαβατήριο στο δυτικό κόσμο. Των δικαιωμάτων που εκχωρούνται επιλεκτικά από τους πολιτικά επικυρίαρχους σε όσες «μειονότητες» τους χρειάζονται για να κάνουν τη δουλειά της αποσταθεροποίησης των ιστορικών κοινωνιών που έχουν μπει στο μάτι του κυκλώνα. 

Έτσι η παρακρατική προβοκάτσια εμφανίζει το βράδυ της 27ης Ιανουαρίου γύρω από τη νομική σχολή όπου οι εγκάθετοι λαθρομετανάστες οδηγήθηκαν από τους πολιτικούς καθοδηγητές τους δυο μόνο αντιμέτωπες δυνάμεις: από τη μια το «κράτος» με τους κατασταλτικούς του μηχανισμούς και από την άλλη δυο τρεις χιλιάδες αγανακτησμένοι πολίτες του κόσμου που έφτασαν για συμπαράσταση στους λαθρομετανάστες καταληψίες καθώς και για να εκδηλώσουν την αντίθεσή τους σε κάθε ενδεχόμενη κρατική καταστολή των ανθρώπινων δικαιωμάτων όλων αυτών των αναξιοπαθούντων. 

 
Στη μέση, ως κερασάκι στην τούρτα, η Δεξιά. Η ΝΔ του Σαμαρά που βρήκε μόλις τώρα τη χρυσή ευκαιρία να ζητήσει την οριστική κατάργηση του πανεπιστημιακού ασύλου. Του ασύλου το οποίο χρόνια τώρα προφυλάσσει μόνο όσους το καταργούν. 



Και βέβαια ο Καρατζαφέρης, που ειρωνεύεται, ρωτώντας μήπως θα πρέπει να εξασφαλίσουμε στους λαθρομετανάστες κάποια σουίτα σε ξενοδοχεία. 
Φαίνεται ότι η κατάσταση που προέκυψε κάπως τους ξέφυγε και για πρώτη φορά ανησύχησε το κατεστημένο. Όντως θα ήταν μια αρκετά καλή πρόταση της αριστεράς να εγκατασταθούν οι χιλιάδες των λαθρομεταναστών σε δημόσιες και ιδιωτικές περιοχές του Ψυχικού, του Κολωνακίου, της Κηφισιάς, του Χαλανδρίου, του Αμαρουσίου, της Αγίας Παρασκευής, της Εκάλης, της Βούλας, της Γλυφάδας, της Βουλιαγμένης και της Βάρκιζας. 

 
Η δημοκρατική αριστερή κοινή γνώμη – η οργισμένη φωνή της πλειοψηφίας του ελληνικού λαού απουσιάζει εντούτοις από τα δρώμενα, δεν βρίσκει χώρο σε αυτήν την γελοία παράσταση για να εκφραστεί. Να ναι καλά η λεγόμενη «αριστερά»… 


Ως πότε παλληκάρια θα περιμένουμε μέχρι να πάρουμε όλο αυτό το βρωμερό σκυλολόι και τους «χρήσιμους ηλίθιους» που το περιστοιχίζουν με τις πέτρες…

 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=5343

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP