Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ


Κωνσταντίνος Βέρρος

 ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ και ΦΙΛΟΙ,

Νοιώθω την ανάγκη να πω δυο λόγια με αφορμή την ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ του ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 9/2/11, η ξεπουλημένη στις επιταγές της Νέας Τάξης κυβέρνηση του ΔΝΤ, θα φέρει προς ψήφιση ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΑΚΟΜΑ ΕΘΝΟΚΤΟΝΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ. Μετά το θανατηφόρο χτύπημα στις Ενοπλες Δυνάμεις και πριν το τελειωτικό χτύπημα στην ΠΑΙΔΕΙΑ ΜΑΣ, είναι η σειρά της ΥΓΕΙΑΣ του Ελληνικού λαού.

Οι τελευταίες κινήσεις της κυβέρνησης, ΚΡΥΒΟΥΝ πολλά:
Παραδίδει την υγεία στους Νονούς, εξαθλιώνει τους τίμιους ιδιώτες αγωνιστές γιατρούς, στήνει απεργοσπαστικούς μηχανισμούς (όσο κι αν κάποιοι επίορκοι συνάδελφοι του ΙΚΑ και των Δημόσιων Νοσοκομείων έχουν μεγάλη ευθύνη για αυτά που διαδραματίζονται), αφαιρεί συνεχώς φάρμακα και εξετάσεις από τη "λίστα" που θα τα πληρώνει ο πολίτης από την τσέπη του, αποφασίζει με τρόπο που ΟΥΤΕ Η ΧΟΥΝΤΑ δεν το έπραττε. ΔΕΝ ΣΥΖΗΤΑ, ΑΠΛΩΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ και ΔΙΑΤΑΣΣΕΙ!

Αγρότες, φορτηγατζήδες, αρνητές πληρωμής διοδίων, στρατιωτικοί, ΒΑΦΤΙΣΤΗΚΑΝ αμόρφωτοι, κοπρόσκυλα, αλήτες, ταραχοποιοί, αντιπαραγωγικοί.
Να δούμε τώρα πως θα αποκαλέσει τους ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ. Υποψιάζομαι όμως: μιζαδόρους, φακελάκηδες κλπ. Δυστυχώς ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ αυτοί. Ομως είμαστε πολλοί κι εμείς οι "άλλοι". Γιατί ο γιατρός είναι πάνω απ΄όλα λειτουργός και άνθρωπος. Αν το εκκλησιαστικό ιερατείο είναι βουτηγμένο στην αμαρτία, δεν φταίει η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. Αν υπάρχουν αλήτες και κλέφτες γιατροί, ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΙΑΤΡΙΚΗ.

Το χτύπημα που ετοιμάζει η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ. ΧΤΥΠΩΝΤΑΣ πρώτα τις Ενοπλες Δυνάμεις, ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ, και μετά (έρχεται!) την ΠΑΙΔΕΙΑ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ οτι έφτασε το τέλος μας αν δεν ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ.

Πρέπει με όλες μας τις δυνάμεις να παραμείνουμε ενωμένοι, ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.

Οχι στους βολεμένους του ΙΚΑ και τους φακελλάκηδες των Νοσοκομείων, ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΣΤΟΥΣ ΑΠΕΡΓΟΣΠΑΣΤΙΚΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ.

ΟΧΙ στη δημιουργία ενός ενιαίου Ταμείου (Ε.Ο.Π.Υ.Υ.), που θα εξοικονομεί πόρους μέσα από την υποβάθμιση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών, την εκφύλιση του δημόσιου τομέα υγείας-πρόνοιας, την επιβολή επαχθών εργασιακών σχέσεων και την έμμεση ή άμεση προσωπική επιβάρυνση των ασφαλισμένων σε κάθε επαφή τους με τις υπηρεσίες υγείας-πρόνοιας. Το νέο Ταμείο συγχωνεύει ΟΠΑΔ, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ και ΟΓΑ. Είδατε πουθενά τραπεζικά και δημοσιογραφικά ταμεία;

ΟΧΙ στην ανάθεση των προμηθειών σε μεγάλα ιδιωτικά επιχειρηματικά συμφέροντα και τραστ τραπεζών – προμηθευτών.

ΝΑΙ στην προστασία της επιστημονικής και επαγγελματικής αξιοπρέπειας των αυτοαπασχολούμενων και μισθωτών Ιατρών του ιδιωτικού τομέα.

ΝΑΙ στη θεσμοθέτηση κλαδικής συλλογικής σύμβασης, που θα προστατεύει όλους τους μισθωτούς Ιατρούς στη σύναψη συμβάσεων με τους μεγάλους εργοδότες καθώς και συλλογική σύμβαση με την ΟΠΑΔ και τους άλλους ασφαλιστικούς οργανισμούς.

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ

ΤΩΡΑ, (απομονώνοντας βέβαια τους κλέφτες και τους ανήθικους) είναι η ΩΡΑ ο ελληνικός ΛΑΟΣ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ στο ΠΛΑΪ των ΕΛΛΗΝΩΝ γιατρών. Αν πέσει και αυτό το μετερίζι, μαύρες μέρες μας περιμένουν. ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ τα βρωμερά και ανήθικα ΜΜΕ. Το μόνο που προσπαθούν να κάνουν είναι να μας βάλουν να φαγωθούμε μεταξύ μας. ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ. Ο ΣΤΟΧΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ όπως θέλουν να το περάσουν.

Ο στόχος είναι η ΦΥΣΙΚΗ ΕΞΟΝΤΩΣΗ του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP