Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

Κατάματα: Η Ελλάδα χάνεται χωρίς μάχη


Ο ανώνυμος Έλληνας

 Τα επιστημονικώς καθοδηγούμενα Μέσα Μαζικής Επιρροής (ΜΜΕ) προσπαθούν να δημιουργήσουν σύγχυση και αποπροσανατολισμό στα μυαλά των ανθρώπων, για να καλύψουν έτσι τους ενόχους αυτής της τρομερής κρίσης που περνάει η Ελλάδα και οι Έλληνες. Νομίζω είναι απαραίτητο να κρατήσουμε στο μυαλό μας μερικές βασικές αλήθειες και να μην επιτρέψουμε στην προπαγάνδα τους να μας βυθίσει στο ψέμα. Το ψέμα πρέπει να αντιλέγετε αλλιώς γίνεται τρέλα. Μόνο η αλήθεια μπορεί να μας σώσει.
Αυτοί τα έφαγαν εμείς πληρώνουμε. Εμείς είμαστε τα κοροΐδα. Αυτοί είναι οι «ξύπνιοι». Εμείς δουλεύουμε και αυτοί τρώνε τα έτοιμα. Εμείς πληρώνουμε φόρους και γεμίζουμε τα ταμεία του κράτους, αυτοί τους «διαχειρίζονται»... μαζί με τους συγγενείς και τους φίλους τους. Εμείς είμαστε ο ελληνικός λαός και αυτοί είναι οι κομματάνθρωποι που τους ψηφίζουμε να μας κυβερνήσουν.

Έφαγαν τις συντάξεις μας. Λήστεψαν τα ασφαλιστικά ταμεία(ΙΚΑ, κλπ). Έστησαν το κόλπο του χρηματιστηρίου. Στο «κόλπο» συμμετείχαν και πολιτικοί και από τα δύο κόμματα εξουσίας. Λογικά η ευθύνη βαραίνει περισσότερο την τότε κυβέρνηση του Σημίτη.



Η μεγαλύτερη οργανωμένη ληστεία του λαού που έγινε στις μέρες μας. Μας δούλεψαν κανονικά. Όλα τα ραδιόφωνα, όλες οι εφημερίδες, όλη την ημέρα μιλούσαν συνέχεια για το χρηματιστήριο... μας έψηναν να «παίξουμε» στο χρηματιστήριο με δόλωμα το εύκολο κέρδος. Έδωσαν εντολή στις τράπεζες να δανείζουν τον λαό αν είναι να παίξει τα χρήματα στο χρηματιστήριο.!!!

Χάθηκαν περιουσίες. Στράγγισαν το χρήμα από τον ελληνικό λαό. Τρισεκατομμύρια χάθηκαν μέσα στις τσέπες των πονηρών. Ποιος πλήρωσε για αυτή την ληστεία; Κανείς! Μετά τις εκλογές πήγαν περίπατο οι εξαγγελίες για «κάθαρση» του Καραμανλή. Σήμερα δεν μιλάει κανείς.... Απλά μας λένε ότι πρέπει να πληρώσουμε και άλλα για να βγούμε από την κρίση που αυτοί δημιούργησαν.

Καλά να πάθουμε!! Αφού δεν βάζουμε το μυαλό μας να δουλέψει και να ξεχωρίσει το ψέμα από την αλήθεια, τον τίμιο από τον πονηρό καλά να πάθουμε!!! Αφού αδιαφορούμε για τα κοινά και κοιτάμε μόνο την πάρτη μας, καλά να πάθουμε.!! Αφού αδιαφορούμε για το κοινό καλό, για το καλό της πατρίδας μας και βάζουμε πάνω από όλα το προσωπικό μικροσυμφέρον μας, καλά να πάθουμε!! Υπάρχουν και χειρότερα αν δεν ξυπνήσουμε έγκαιρα....

Είμαστε διεφθαρμένοι όλοι μας. Μικροί και μεγάλοι.
Άλλος δεν κάνει σωστά την δουλειά του, άλλος πουλάει για ένα μπουκάλι τσίπουρο το χωριό του και άλλος ζημιώνει τον ελληνικό στρατό για να πάρει προμήθεια 400 εκατομμυρίων. Άλλος «πουλάει» το μισό Αιγαίο και την Κύπρο στους Τούρκους για να έχει την υποστήριξη των ξένων κέντρων στην κεντρική πολιτική σκηνή της χώρας μας.

‘Όμως μην τα βάζουμε όλα σε ένα τσουβάλι, άλλη η ευθύνη του θύματος και άλλοι η ευθύνη του θύτη. Μικρή η ευθύνη του λαού, μεγάλη η ευθύνη των κυβερνώντων.


Πλήρωνε τώρα 23% ΦΠΑ...δηλαδή το ¼ περίπου από ότι αγοράζεις, το δίνεις «στο κράτος», δηλαδή σ’αυτούς που «διαχειρίζονται» τους φόρους, δηλαδή στα κομματοκοπρόσκυλα, δηλαδή στους ίδιους που μας έφεραν σ’αυτή την κατάσταση.

Είμαστε χρεωμένοι εμείς και τα παιδιά μας. Το δικό μας το μέλλον καταστράφηκε, όχι το δικό τους, αυτοί «φτιαχτήκαν», έκαναν περιουσία εδώ και στο εξωτερικό...το δικό μας το παιδί θα την πληρώσει, το δικό τους θα σπουδάσει στο εξωτερικό, σε καλό πανεπιστήμιο....

Τα δικά μας σχολεία τα ρήμαξαν, τα δικά μας πανεπιστήμια τα διάλυσαν, γιατί έτσι τους είπαν τα αφεντικά τους....για να μείνει ο λαός χαζός να μην τους δυσκολεύει...

«Οι Έλληνες είναι λαός δυσκολοκυβέρνητος, γι’αυτό πρέπει να τους χτυπήσουμε στο πολιτισμό, στην γλώσσα, στην θρησκεία, στην ιστορία τους, για να μην τους δώσουμε την ευκαιρία να ξαναναπτυχθουν στην Νοτιοανατολική Μεσόγειο» είπε, όπως γράφεται σε διάφορα έντυπα, ο Αμερικανοεβραίος Χένρυ Κίσσινγκερ, πρώην υπουργός εξωτερικών των Η.Π.Α.

Αυτό που έχει σημασία είναι ότι αυτή η προαποφασισμένη πολιτική, όπως την περιγράφει η πάρα πάνω δήλωση εφαρμόζεται στην χώρα μας από διεφθαρμένους πολιτικούς, χωμένους μέσα σ’ όλα τα κόμματα.

Υπάλληλοι που εκτελούν εντολές ξένων κέντρων, υπηρέτες της υπερδύναμης με ευλύγιστη μέση και δουλοπρεπές φρόνημα, που αγαπάν μόνο τον εαυτό τους και την «καλοπέραση τους», εξαπατούν τον λαό μας. Δεν τους νοιάζει αν θα καταστραφεί η Ελλάδα και μαζί της και οι Έλληνες. Αυτοί βόλεψαν την «πάρτυ» τους.




Ξεπουλούν την χώρα μας στα ξένα αφεντικά τους για ένα παρά και μία μεγάλη μίζα για τον εαυτό τους. Έκοψαν την δημόσια περιουσία σε κομμάτια και τα ξεπουλούν ένα – ένα, σε ξένους. Ξεπουλούν Δημόσιες Επιχειρήσεις Κοινής Ωφελείας, κερδοφόρες παρά τη κακοδιαχείριση που οι ίδιοι επέβαλαν, για ένα κομμάτι ψωμί. Τα λιμάνια σε ξένους, τα αεροδρόμια σε ξένους, ο ΟΤΕ σε ξένους, το νερό, οι εταιρείες ύδρευσης σε «ιδιώτες», φτάσαμε να πληρώνουμε διόδια στην εθνική οδό σε ξένη εταιρεία. Πουλάμε οικόπεδα, παραθαλάσσια ξενοδοχεία, μέχρι και ολόκληρα νησιά άρχισαν να ζητάν οι Γερμανοί.

Τα νοσοκομεία τα διαλύσαν και αυτά και θα τα διαλύσουν ακόμα περισσότερο. Τι τους νοιάζει;...αυτοί έχουν λεφτά να πάνε στα καλλίτερα νοσοκομεία τους κόσμου...

Ξέρετε κανένα πολιτικό, από οποιοδήποτε κόμμα, που αρρώστησε σοβαρά και δεν πήγε στο εξωτερικό να γιατρευτεί;.. Στην Αγγλία πήγε ο Ανδρέας Παπανδρέου, στην Αμερική η Μελίνα Μερκούρη... και όταν γύρισαν πίσω στην Ελλάδα λέγανε πόσο καλό είναι το ελληνικό σύστημα υγείας...

Τέτοιο δούλεμα μας έκαναν...για τόσο χαζούς μας έχουν... Τόσο χαζοί ή διεφθαρμένοι είμαστε. Το φακελάκι οργιάζει, διεφθαρμένοι γιατροί χρησιμοποιούν τα δημόσια νοσοκομεία σαν να ήταν περιουσία τους, σαν να ήταν η ιδιωτική τους κλινική. Πλουτίζουν σε βάρος των ασθενών. Το σύνθημα «Δημόσια δωρεάν Υγεία» μοιάζει κακόγουστο αστείο στην πλάτη του ελληνικού λαού.

Ηλεκτρονική διακυβέρνηση= ηλεκτρονική παρακολούθηση και δικτατορία.

Και ενώ φορολογούν άγρια τον φτωχό λαό, ενώ υπερδιπλασιάζουν την τιμή του πετρελαίου θέρμανσης «γιατί δεν έχουν χρήματα», από την άλλη μεριά σπαταλούν εκατομμύρια ευρώ για την ηλεκτρονική διακυβέρνηση και για ηλεκτρονικές πύλες του κράτους που μένουν ανενεργές και αχρησιμοποίητες.




Το ηλεκτρονικό χαλινάρι τυλίγεται γύρω από τις ζωές μας χαλαρά στη αρχή. Μετά θα αρχίσουν να το σφίγγουν όλο και πιο πολύ. Θα παρακολουθείται η κάθε μας κίνηση. Θα χάσουμε την ιδιωτικότητά μας, την ατομικότητά μας, την ελευθερία και το απαραβίαστο της ιδιωτικής ζωής.

Θα καταντήσουμε πλήρως εξαρτώμενοι, φοβισμένοι και υποταγμένοι, ζυμάρι εύπλαστο στα χέρια του κάθε εξουσιαστή, δυστυχισμένα αναλώσιμα γρανάζια μίας οικονομικής μηχανής που θα στηρίζει την πιο στυγνή παγκόσμια δικτατορία που όμοιά της δεν έχει ξαναγίνει ποτέ.

Ο Χίτλερ θα μοιάζει με αγγελουδάκι μπροστά στον παγκόσμιο δικτάτορα που έρχεται εξαιτίας της αδράνειάς μας ολοένα και πιο κοντά.

Προσπαθούν να μας πείσουν ότι όλα αυτά τα κάνουν για την ασφάλεια και την εξυπηρέτησή μας.


Η Ελλάδα είναι πλούσια, πολύ πλούσια...δεν μιλώ για τα πετρέλαια του Αιγαίου και του Ιονίου πελάγους, δεν μιλώ για το μεγαλύτερο κοίτασμα φυσικού αερίου, μεγαλύτερο και από αυτό της Σιβηρίας, που υπάρχει στην υποθαλάσσια περιοχή της Κύπρου, δεν μιλώ για τον χρυσό της Χαλκιδικής και της Θράκης, ούτε για τα κοιτάσματα αλουμινίου, μιλώ για το κοίτασμα Ουρανίου από τα μεγαλύτερα στον κόσμο, που βρίσκεται μεταξύ Σερρών και Δράμας. 60.000 $ το γραμμάριο είναι η σημερινή του τιμή, 60.000.000 $ το κιλό!! 60 δισεκατομμύρια ο τόνος!!! και μιλάμε για βουνά ολόκληρα...

Όχι το χρέος μπορούμε να ξεχρεώσουμε αλλά φτάνει να αγοράσουμε και την μισή Ευρώπη, μαζί και την Γερμανία.

Είναι γνωστό στους Γεωλόγους, ήταν γνωστό και στην Χούντα και στον Ανδρέα Παπανδρέου και σε όλους τους πολιτικούς. Δεν θέλουν να γίνει γνωστό στον ελληνικό λαό.

Ποιος έχει τα κότσια να το βγάλει προς όφελος τους Ελληνικού λαού; Να συγκρουσθεί με τα συμφέροντα των μεγάλων και των πολυεθνικών; Σιγά μην αφήσουν αυτόν τον πλούτο στα χέρια του Ελληνικού λαού. Θέλουν να το ‘φάνε’ τσάμπα. Όπως έφαγαν τσάμπα τον χαλκό της Χιλής και της Αργεντινής, λαδώνοντας τους δικτάτορες και τους διεφθαρμένους πολιτικούς, όπως τρώνε τα πετρέλαια της Νιγηρίας χωρίς να δίνουν δεκάρα στον λαό της που ζει σε καλύβες...

Απειλείται η εθνική κυριαρχία μας


Οι Τούρκοι θέλουν το Αιγαίο και την Θράκη,
οι Σκοπιανοί δημοσιεύουν χάρτες με πρωτεύουσα την Θεσσαλονίκη, οι Αλβανοί θέλουν την «Τσαμουριά» μέχρι την Πρέβεζα και οι Εβραίοι έχουν βάλει στο μάτι την Κρήτη.

Η πρόεδρος της Βουλής κ. Μπενάκη,
στην τελετή ορκομωσίας του νέου Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Παπούλια, στην προσφώνησή της μίλησε «για περιορισμό των συνόρων και της εθνικής κυριαρχίας» στην διάρκεια της προεδρίας του.

Ο νυν πρωθυπουργός μίλησε για «μείωση της εθνικής μας κυριαρχίας». Βλέπετε σε μερικούς δεν συμφέρει να υπάρχει η Ελλάδα. Οι εχθροί μας θέλουν να μας ξεσκίσουν και οι φίλοι μας να μας τσαλακώσουν ...και εμείς κοιμόμαστε στον καναπέ μπροστά στη τηλεόραση καταπίνοντας μεγάλες δόσεις προπαγάνδας και ψυχολογικού «υπνωτικού».

Καιρός να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε μόνοι μας και να μην καταπίνουμε ότι μας σερβίρουν, καιρός να αφήσουμε τα κόμματα και να ενδιαφερθούμε για την χώρα μας, τον τόπο μας, την πατρίδα μας.

Γέμισαν την Ελλάδα μετανάστες, πολύ περισσότερους από ότι «σηκώνει» η χώρα, σε πολύ μεγαλύτερο ποσοστό απ’ ότι σε άλλες χώρες. Και έρχονται και άλλοι χωρίς τελειωμό...Φτωχοί δυστυχισμένοι άνθρωποι είναι, αν θέλει κανείς να τους βοηθήσει ας τους βοηθήσει στον τόπο τους...αντ’ αυτού τους ξεριζώνουν από τον τόπο τους, διαλύουν οικογένειες, καταστρέφουν τις ζωές τους.




Τους μετανάστες τους φέρνουν εδώ:

α) Για να εκμεταλλευτούν την φτηνή τους εργασία.

β)
Για να ρίξουν τα μεροκάματα και να χτυπήσουν τα εργασιακά δικαιώματα της ντόπιας εργατιάς.

γ) Να διασπάσουν την ενότητα και την ομοιογένεια της ελληνικής κοινωνίας και να εξασθενήσουν την αντίστασή της στην σχεδιασμένη πτώχευση της.

δ) Να τους χρησιμοποιήσουν στον κατάλληλο χρόνο σαν δύναμη υπονόμευσης και διάλυσης του ελληνικού κράτους.

Είμαστε πάνω σε ένα καράβι που βουλιάζει..... σε λίγο θα βραχούμε και θα πνιγούμε... ήδη οι πιο αδύνατοι οικονομικά άρχισαν να πνίγονται.....ότι είναι να γίνει πρέπει να γίνει γρήγορα....αλλιώς θα χάσουμε την περιουσία μας, τον τόπο μας, την ελευθερία μας.

Μη κοιτάς να σώσεις την «πάρτη» σου, να βολέψεις το παιδί σου γλύφοντας κάποιον κομματάνθρωπο, λουφάζοντας για να μην τους μπεις στο μάτι. Δεν γίνεται πια...εδώ κινδυνεύει να χαθεί ολόκληρη η Ελλάδα, όχι μόνο το χωριό ή το σπίτι σου... πρέπει επειγόντως να απαλλαγούμε από την συντεχνία των διεφθαρμένων πολιτικών και από τα κόμματά τους.

Να φύγουν αυτοί, να έρθουν καινούργιοι στα πράγματα. Άγνωστοι, που να μην έχουν μπλέξει με την πολιτική. Φτάνει πια η κληρονομική «δημοκρατία».




Δύο γενιές Καραμανλήδες, τρεις γενιές Παπανδρέου...παντού κυριαρχούν τα πολιτικά «τζάκια...Μητσοτάκηδες, Βαρβιτσιώτηδες... πολλές βουλευτικές έδρες είναι κληρονομικό δικαίωμα κάποιας οικογένειας!!!

Ποια δημοκρατία βρε παιδιά;.. Εδώ έχουμε οικογενειοκρατία.... οικογενειακή κομματοκρατία. Ποιός από εμάς έχει τα χρήματα και τις διασυνδέσεις για να βάλει υποψηφιότητα για βουλευτής;...και μάλιστα ανεξάρτητος χωρίς να προσκυνήσει τους κοτζαμπάσηδες κάποιου κόμματος.

Τότε για ποια δημοκρατία μιλάμε;... Η σημερινή «δημοκρατία» είναι υπόθεση των πλουσίων και των κομμάτων και των καναλαρχών που κατευθύνουν την κοινή γνώμη, πάντως όχι του ελληνικού λαού... όχι δικιά μου και δικιά σου υπόθεση φίλε συμπολίτη και συνέλληνα.

Εμείς είμαστε χωρίς φωνή.
Το μόνο που μας επιτρέπεται να κάνουμε είναι μία φορά στα τέσσερα χρόνια να ψηφίζουμε κάποιον που αυτοί τον διάλεξαν και τον «προώθησαν» για να μας «εκπροσωπεί». Τόσο καλά!!!

Φτάνει πια!!! ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΙ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, καινούργια ονόματα, άγνωστα στα πολιτικά τζάκια, άγνωστα στα κόμματα, που δεν έχουν μπλεχτεί μέχρι τώρα στην πολιτική, που όμως έχουν προσφέρει στην κοινωνία σαν επιστήμονες, σαν έμποροι, σαν επιχειρηματίες, σαν μαγαζάτορες, σαν εκπαιδευτικοί, σαν ...μη διαπλεκόμενοι...μη διεφθαρμένοι... Άνθρωποι κανονικοί με ήθος και νοοτροπία και συμπεριφορά τίμιου ανθρώπου. ΑΥΤΟ είναι το σπάνιο σήμερα, αυτό είναι που αξίζει σήμερα, αυτό είναι που έχει ανάγκη η πατρίδα μας, ο τόπος μας σήμερα....

Υπάρχουν σήμερα άνδρες να σώσουν την Ελλάδα; Σήμερα η Ελλάδα χάνεται χωρίς μάχη. Κανείς δεν διαμαρτύρεται, κανείς δεν αντιστέκεται. Όλοι λουφάζουν. Ο λαός προδόθηκε από όλες τις ηγεσίες του. Ούτε πολιτική, ούτε στρατιωτική, ούτε πνευματική ηγεσία υπάρχει πια σ’ αυτόν τον τόπο να βγει μπροστά να υπερασπισθεί τα δίκαια των Ελλήνων. Άφωνοι παρακολουθούν το μακελειό της πατρίδας μας. Δειλοί που παρουσιάζουν την μικροψυχία τους για σύνεση. Θλιβεροί, ξεπερασμένοι ήδη από τα πράγματα.

Να μας αδειάσουν τον τόπο, να φύγουν από τα αξιώματα που αναξίως κατέχουν.
Να σηκωθούν νέοι άνδρες, να αναδειχθούν νέοι αρχηγοί, θαρραλέοι έτοιμοι να αγωνισθούν για τα συμφέροντα των Ελλήνων, για την Ελλάδα. Πρόθυμοι να δώσουν και την ζωή τους σ’ αυτόν τον αγώνα αν χρειασθεί.

Άνδρες με θάρρος και αρετή. Άνδρες με πνεύμα αυτοθυσίας. Χωρίς φόβο. Χρειαζόμαστε νέους ηγέτες- ήρωες αν θέλουμε να διατηρήσουμε την ελευθερία που μας χάρισαν οι ήρωες του’21.

Δεν μπορούμε να γίνουμε όλοι ήρωες, δεν κάνουμε όλοι για ηγέτες. Οι υπόλοιποι ας κάνουμε τουλάχιστο αυτό που περνάει από το χέρι μας. Αυτό το μικρό, αυτό το λίγο που μπορούμε. Αν ο καθένας από εμάς μετακινήσει μία μικρή πετρούλα στο τέλος θα έχουμε μετακινήσει ένα ολόκληρο βουνό γιατί είμαστε πολλοί, αυτό είναι το έργο του λαού.

..Αλλά αυτό το λίγο που μπορούμε να κάνουμε, πρέπει να το κάνουμε, γιατί αλλιώς δεν θα είμαστε άξιοι για αυτή την πατρίδα, για αυτή την ελευθερία και θα τα χάσουμε και τα δυό χωρίς αντίσταση, χωρίς μάχη.


Ο φόβος και η αδιαφορία ταιριάζει στους δούλους και στους ανεύθυνους.

Όποιος θέλει να είναι ελεύθερος ας έχει κατά νούν ότι «θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία» που λέει ο ποιητής... ας οργανωθούμε, ας αγωνισθούμε να σώσουμε το σπίτι μας που καίγεται, την πατρίδα μας που διαλύεται.

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP