Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

Το δικτατορικό κατοχικό πλαίσιο και η αυθάδεια της πολιτικής υποκρισίας


Το καθεστώς της δικτατορικής κατοχής που ζούμε σήμερα είναι ιστορικά πρωτόγνωρο και ανεπανάληπτο. Ένας εφιάλτης ολοκληρωτικής και βάρβαρης ισοπέδωσης της ελληνικής κοινωνίας ΚΑΙ «ολοκληρωτισμού» της πολιτικής υποκρισίας και αναισχυντίας.
Δεν είναι μόνο η στραταρχική, δικτατορική κυβέρνηση των ανδρεικέλων που εκτελεί τα «συμβόλαια θανάτου» της ελληνικής κοινωνίας, με πρωτοφανή αγριότητα και πωρωμένη αυθάδεια υποκρισίας.
Είναι όλο το καθεστωτικό οικοδόμημα, όλα τα κόμματα, όλοι οι μηχανισμοί (ορατοί και αόρατοι), όλα τα θεσμικά (και παρακρατικά) όργανα του καθεστώτος που αποτελούν αναπόσπαστο, «πλουραλιστικό», μέρος του γενικού κατοχικού πλαισίου και της θηριώδους υποκρισίας του.
Τον τόνο τον δίνουν τα τρομοκρατικά όργανα της νεοταξικής προπαγάνδας: Τα ΜΜΕ, ιδιαίτερα το τηλεοπτικό θέαμα της τρομοκρατικής κακουργίας.

Δεν έχει κανείς παρά να ανοίξει τα δελτία του mega, αλλά και των άλλων καναλιών για να «απολαύσει» την ωμή, δόλια και χυδαία, κανιβαλιστική δικτατορική μοχθηρία των γενιτσάρων «μπράβων» του καθεστώτος.

Τα κανάλια αποτελούν σήμερα την ανοικτή και κομπάζουσα τρομοκρατική μορφή της δικτατορικής κατοχής μας.




Ο έντυπος Τύπος αποτελεί την κεκαλυμμένη, ύπουλη και πονηρά δόλια συνιστώσα αυτής της κατοχικής δικτατορίας.

Το ίδιο και τα κόμματα, όλα τα κόμματα. Αυτά αποτελούν το «δημοκρατικό» ντεκόρ αυτής της κατοχικής, δικτατορικής αθλιότητας και βαρβαρότητας. Αποτελούν τα γρανάζια της δικτατορικής μηχανής, τα «δημοκρατικά» και πολύχρωμα στολίδια της νεοταξικού, κατοχικού εφιάλτη.

Ωρύονται όλα τα κόμματα, συχνά με υστερικές κραυγές, εναντίον της κυβέρνησης των ανδρεικέλων, αλλά ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ στη «νομιμότητα» της κατοχής μας και στους κατοχικούς θεσμούς της.

ΟΛΑ τα κόμματα νομιμοποιούν «αντιπολιτευτικά» την κατοχή και τη δικτατορία που έχουν επιβάλει τα όργανα των διεθνών μαφιών του χρήματος.

Έχουν διαπραχτεί από την κυβέρνηση τα μεγαλύτερα εγκλήματα κατά της ελληνικής κοινωνίας και του λαού της, εγκλήματα εσχάτης προδοσίας και τα κόμματα τα νομιμοποίησαν ΠΟΛΙΤΙΚΑ με την παρουσία τους και τη συμμετοχή τους στα κατοχικά θεσμικά όργανα: Στη Βουλή της κατοχικής απάτης που επικυρώνει την πλαστή, κατασκευασμένη και νόθα πλειοψηφία» της κυβέρνηση των ανδρεικέλων.

Υφαρπάζεται με δόλο και με θηριώδη ψέματα η ψήφος του ελληνικού λαού και αμέσως μετά μπαίνουν σε εφαρμογή τα «συμβόλαια θανάτου» του εξαπατημένου ελληνικού λαού και τα κόμματα απλώς φωνασκούν δημαγωγικά, αλλά ΣΥΜΕΤΕΧΟΥΝ στην επικύρωση και νομιμοποίηση της ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ και της εκτέλεσης των εγκλημάτων της εσχάτης προδοσίας...

Τα κυβερνητικά ανδρείκελα δεν έχουν αφήσει ΤΙΠΟΤΑ όρθιο, διαλύουν την Ελλάδα με μοχθηρία πρωτοφανή, την αφανίζουν κυριολεκτικά και τα κόμματα απλώς διαμαρτύρονται και καταναλώνουν φλύαρες καταγγελίες, ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΑΣ στη «νομιμότητα» των εγκλημάτων εσχάτης προδοσίας.

Φωνασκούν για κατοχική κυβέρνηση, αλλά ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ στους θεσμούς και τη «δημοκρατία» της ΚΑΤΟΧΗΣ: Εκλογικές διαδικασίες, Βουλή κ.λπ…




Το Σύνταγμα, το αστικό Σύνταγμα, έχει αλωθεί και τα κόμματα δηλώνουν «νομιμότητα» σε αυτή την κατοχική κατάλυση…

Εκτελούνται απανωτά πολιτικά πραξικοπήματα και τα κόμματα απλώς ψελλίζουν αμήχανα, και πρακτικά τα νομιμοποιούν όλα…

Εδώ έχουμε την ολοκληρωτική πραξικοπηματική κατάλυση κάθε έννοιας «λαϊκής κυριαρχίας», εξελέγησαν δήμαρχοι και κοινοτικοί άρχοντες με ποσοστά 15% (ολοκληρωτική κατάλυση της λαϊκής κυριαρχίας) και τα κόμματα ούτε καν καταγγέλλουν αυτό το εκλογικό πραξικόπημα…

Σε όλα τα ζητήματα, τα κόμματα δίνουν το άλλοθι και το τεκμήριο στο κατοχικό δικτατορικό πλαίσιο. Στηρίζουν «αντιπολιτευτικά» και συμμετέχουν σε αυτό το δικτατορικό πλαίσιο… 


ΚΑΝΕΝΑ κόμμα δε απευθύνεται στο λαό για την οργάνωση της ανατροπής της κυβέρνησης και του δικτατορικού, κατοχικού πλαισίου. 


ΟΛΑ ζητούν την πτώση της κυβέρνησης ΕΚΛΟΓΙΚΑ. Δηλαδή μέσω των «δημοκρατικών» διαδικασιών της κατοχικής δικτατορίας. Ζητούν με απλά λόγια, μέσω του καθεστώτος που είναι ΚΑΤΟΧΙΚΟ, πάγια και πολύπλευρα δικτατορικό, να αλλάξουν την κυβέρνηση: Να βάλει δηλαδή ο Μανωλιός τα ρούχα του αλλιώς!!!!!

Τέτοια υποκρισία και απάτη…

Ο λαός εντελώς στο περιθώριο. Έχει δικαίωμα ΜΟΝΟ να εκλέξει την κυβέρνηση της δικτατορικής κατοχής του.

Η Ηγεσία του ΚΚΕ και γενικά της καθεστωτικής «αριστεράς» μιλάει για «ανυπακοή» και κατέβασμα του λαού στο δρόμο: Εδώ επενδύεται η κατοχική δικτατορική απάτη με «επαναστατικά» λαϊκά προσκλητήρια.

Μόνο που αυτά τα «προσκλητήρια» είναι καθαρά εκλογικά, είναι «προσκλητήρια» εκλογικής εμπορίας και απάτης. Δηλαδή στοχεύουν όχι στην οργάνωση των λαϊκών αγώνων, αλλά στην εκλογική διάσωση και ενίσχυση αυτών των κομμάτων μέσα στο δικτατορικό, κατοχικό πλαίσιο.

Ο καυγάς είναι για το πάπλωμα: Πώς θα ενισχύουν τις θέσεις τους μέσα στο υπάρχον, κατοχικό καθεστωτικό πλαίσιο.

Δεν αμφισβητούν το καθεστωτικό πλαίσιο στην πράξη. Απλώς περισσότερες θέσεις ζητούν μέσα σε αυτό το νεοαταξικό πλαίσιο της κατοχής μας.

Αν αμφισβητούσαν το κατοχικό πλαίσιο ΟΧΙ μόνο δεν θα συμμετείχαν ενεργητικά σε αυτό, ΑΛΛΑ θα ΟΡΓΑΝΩΝΑΝ το λαό στο δρόμο για την έμπρακτη αμφισβήτηση και ανατροπή της κατοχικής δικτατορίας.

Δεν θα έκαναν κομματικές παρελάσεις και φιέστες απεργιακών κινητοποιήσεων, αλλά θα έκτιζαν (έχουν τις δυνάμεις) ΕΝΙΑΙΟ-ΜΕΤΩΠΙΚΕΣ Επιτροπές αγώνα του λαού και ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ του αγώνα του, ΠΑΝΤΟΥ…

Τέτοιες ενιαίο-μετωπικές Επιτροπές, όχι κομματικά ψευδώνυμα, θα συσπείρωναν σήμερα όλη την κοχλάζουσα λαϊκή ΟΡΓΗ και θα σάρωναν τα κατοχικά ανδρείκελα και τα όργανά τους…


Δεν μιλάμε για ανατροπή του καπιταλισμού και σοσιαλιστική επανάσταση. Μιλάμε για ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ πάνω σε πολύ συγκεκριμένα ζητήματα υπεράσπισης των δικαιωμάτων του ελληνικού λαού, υπεράσπισης της εθνικής και κοινωνικής μας υπόστασης, δίωξης των κατοχικών δικτατόρων και των ανδρεικέλων τους, ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ και ΔΙΕΥΡΥΝΣΗΣ αυτής της ίδιας της αστικής δημοκρατίας…

Τα κόμματα και αποκόμματα της «αριστεράς» απλώς φωνασκούν. Ενώ, στα λόγια, συμφωνούν πάνω σε πολλά ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ζητήματα, στην πράξη δεν προωθούν καμία ΚΟΙΝΗ και ΣΤΑΘΕΡΗ αγωνιστική κινητοποίηση και ΟΡΓΑΝΩΣΗ του λαού έξω από τα εκλογικά παζάρια με το καθεστώς της ΚΑΤΟΧΗΣ…

Με την ίδια ΛΟΓΙΚΗ κινούνται και οι «Κινήσεις Ανεξάρτητων Πολιτών». Αυτές είναι ακόμα χειρότερες: Απλώς μαζεύονται σε αίθουσες για να ακούσουν τις ασυναρτησίες και τις μπαγιάτικες σάλτσες του Μεσσία και τις γελοιότητες των κομπάρσων και των καθεστωτικών «γερόντων»!!!!

Εδώ η καθεστωτική αθλιότητα και η καταθλιπτική πολιτική κενότητα σμίγουν με το γελοίο: Ιδεολογική, πολιτική και ηθική κατάπτωση γερασμένης μικροαστικής κακομοιριάς και νοσηρού ναρκισσισμού…


ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=5387


  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP