Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

Το χθεσινό σώου των αρχηγών: Προδικτατορικό σκηνικό




Παίχτηκε μια ακόμα θεατρική παράσταση του πολιτικού κόσμου με τη δραματοποιημένη συνάντηση του κατοχικού πρωθυπουργού και των κομματικών αρχηγών του καθεστώτος, το οποίο τελεί υπό την κατοχή των διεθνών μηχανισμών του χρήματος.
Καταρχήν το πολιτικό αυτό σώου ήταν επί της ΟΥΣΙΑΣ ΣΥΝΑΙΝΕΤΙΚΟ!!!
Το να συμμετέχεις στο πρωθυπουργικό μελόδραμα-θέαμα της συνάντησης, αυτό και μόνο νομιμοποιεί το κυβερνητικό καθεστώς των «συμβολαίων θανάτου» που εκτελεί αυτή η κυβέρνηση εναντίον της ελληνικής κοινωνίας.
Αυτή η κυβέρνηση δεν έχει αφήσει τίποτα όρθιο και εκτελεί με υπερβάλλοντα ζήλο και πρωτοφανή αγριότητα τις εντολές των διεθνών αρπακτικών του ιμπεριαλισμού.

Το να κάθεσαι στο τραπέζι για συζήτηση και να συμμετέχεις στα μελοδραματικά σώου αυτού του πρωθυπουργού, αυτό σημαίνει ΑΠΟΔΟΧΗ και ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ αυτής της κατάστασης: Του υπάρχοντος καθεστώτος και της κυβέρνησης των ανδρεικέλων…

Μπορεί να συνδιαλέγεσαι και να συζητάς με τους ληστές του ελληνικού λαού, με τους δολοφόνους της ελληνικής κοινωνίας και με δωσίλογους;

ΟΛΑ τα άλλα είναι για εσωτερική κατανάλωση, «μυστική διπλωματία» για την εξαπάτηση των θυμάτων και των σφαγιασθέντων, χάπια ζαχαρωμένα για τους μελλοθάνατους…

ΟΤΑΝ, συνεπώς, συμμετέχεις και νομιμοποιείς την ΑΠΑΤΗ, τότε επί της ΟΥΣΙΑΣ συναινείς.

ΣΥΝΑΙΝΕΙΣ με υποκριτικά λογύδρια αντιπολιτευτικά, με την κάλπικη «πολιτική διπλωματία»: Αυτή των μεγάλων λόγων και «ταξικών» δήθεν καταγγελιών εναντίον της «συναίνεσης», όπως κάνει η ηγεσία του ΚΚΕ, οι «επιστήμονες» της πολιτικής κοροϊδίας.

Τρέχει η Παπαρήγα στις μελοδραματικές πρωθυπουργικές φιέστες και μετά καταγγέλλει «ταξικά» και «βροντερά» την «κακούργα» κυβέρνηση, τους διεθνείς πατρόνες της και τη … «συναίνεση»!!!!

Η ηγεσία του ΚΚΕ
δεν αποτελεί απλώς γρανάζι του καθεστώτος, το «άλλοθι» της καθεστωτικής μοχθηρίας, αλλά και μία από τις πιο βασικές ασφαλιστικές δικλίδες αυτού του καθεστώτος…

Αυτό, λοιπόν, το θέατρο της «συναίνεσης» στην ΠΡΑΞΗ, και των διαφωνιών, ακόμα και καταγγελιών στα λόγια, δεν ήταν δίχως δόλο και υπολογισμό. Ήταν ένα καθεστωτικό θέατρο με ένα και μόνο στόχο: Να δραματοποιήσει το συμβάν, δηλαδή το γεγονός ότι βρισκόμαστε προ των πυλών της χρεοκοπίας και της καταστροφής τα οποία για να τα αποφύγουμε θα πρέπει να κηρύξουμε τη χώρα σε καθεστώς «έκτακτης ανάγκης».




Όλο αυτό το μελόδραμα-σώου, έξω από το λίπος της διπλωματικής ρητορείας, διατυπώνει καθαρά τούτο: οι καταστάσεις είναι εξαιρετικά έκτακτες και ΑΜΕΣΑ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ κυβέρνηση «Εθνικής Σωτηρίας», δηλαδή ΩΜΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ κεκαλυμμένη με ποικίλα χρώματα απάτης: με όλα τα χρώματα της πολιτικής ίριδας, «αρίστων», «σοφών» και «εντίμων», «υπεράνω ιδεολογιών και πολιτικών», «εθναρχών», κ.λπ….

Κατέστρεψαν την Ελλάδα συθέμελα, ισοπέδωσαν τα πάντα, λεηλάτησαν τα πάντα, έχουν βάλει τον ελληνικό λαό στο φέρετρο με την ΠΡΑΚΤΙΚΗ συναίνεση ΟΛΩΝ ( αλλά με αντιπολιτευτικές ηχηρές ρητορείες) ΚΑΙ τώρα που ο ελληνικός λαός είναι έτοιμος να βγει από το φέρετρο και να εξεγερθεί, ΤΩΡΑ αυτοί που τον βύθισαν στο βάραθρο της καταστροφής μιλάνε για «σωτηρία» από την «καταστροφή»!!!!

Την καταστροφή θέλουν να ολοκληρώσουν, την ολική αποτέφρωση της ελληνικής κοινωνίας ΘΕΛΟΥΝ, και όχι να μας βγάλουν από την άβυσσο της καταστροφής που οι ίδιοι μας έριξαν…

Τη συνέχιση της λεηλασίας του ελληνικού λαού και την ολοσχερή χρεοκοπία και διάλυση της ελληνικής κοινωνίας προωθούν στο όνομα της «εθνικής σωτηρίας», με το δικτατορικό σχήμα που ετοιμάζουν: Κυβέρνηση «Εθνικής Σωτηρίας»!!!

Οι λεονταρισμοί του πρωθυπουργού ότι «δεν θα αποδεχτεί καμιά λύση, αν δεν υπάρξει συνολική λύση», αποτελούν μέρος αυτής της δραματοποιημένης σκηνοθεσίας- απάτης.

Η «ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΛΥΣΗ» είναι αυτή που προωθεί η ΕΕ και τα διεθνή κέντρα εξουσίας: Η χρεοκοπία των αδύνατων κρατών-μελών για τη διόγκωση των κερδών των ισχυρών ιμπεριαλιστών και την κερδοσκοπική ασυδοσία του χρηματιστηριακού κεφαλαίου.

Η «συνολική λύση» είναι η ολοσχερής διάλυση της Ελλάδας, η μετατροπή της σε προτεκτοράτο-επαρχία των πλανητικών αρπακτικών και η πτώση του ελληνικού λαού στην κατάσταση του δούλου…

Η «συνολική λύση» Είναι:

α) Η αποδοχή και εφαρμογή του «συμφώνου ανταγωνιστικότητας», που θα αποτελέσει το νέο πανευρωπαϊκό μνημόνιο και θα φέρει νέες μειώσεις μισθών, παραπέρα ανατροπές στην Κοινωνική Ασφάλιση, δραστικές περικοπές στις κοινωνικές δαπάνες, φοροαπαλλαγές στο μεγάλο κεφάλαιο και «φρένο» στο δημόσιο χρέος με νομοθετική πράξη.

β) Η «νέα ευρωπαϊκή οικονομική διακυβέρνηση», βάσει της οποίας θα καθοριστούν οι νέοι ασφυκτικοί για τους λαούς κανόνες για την προώθηση των καπιταλιστικών αναδιαρθρώσεων, αλλά και για την «αυστηρή τήρηση» των δημοσιονομικών μεγεθών (ελλείμματα και κρατικά χρέη) στα κράτη - μέλη της ΕΕ.

γ) Οι «όροι εξυπηρέτησης του χρέους από τα κράτη - μέλη» και ο ρόλος του «μελλοντικού μηχανισμού στήριξης της ΕΕ».

Πάνω σε αυτήν τη «συνολική λύση» συμφωνούν, ακόμα και στα λόγια όλες οι καθεστωτικές δυνάμεις με διπλωματικές ρητορικές παραλλαγές, πλην ΚΚΕ και ΣΥΝ, τα οποία συναινούν ΠΡΑΚΤΙΚΑ και καταγγέλλουν λεκτικά…

Η ΝΔ, π.χ., ανακυκλώνει την κούφια αντιμνημονιακή ρητορική, με πυροτεχνήματα όπως αυτό περί «αλλαγής των όρων του μνημονίου», ενώ την ίδια στιγμή δηλώνει ανοιχτά ότι συμφωνεί με το ευρωμνημόνιο διαρκείας.

Επί της ουσίας, ο πρόεδρος της ΝΔ, όπως φάνηκε καθαρά και από τη δήλωση που έκανε μετά τη συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου, ενθαρρύνει την κυβέρνηση να προχωρήσει πιο γρήγορα στην υλοποίηση των νέων αντιλαϊκών μέτρων που περιλαμβάνονται στο επικαιροποιημένο μνημόνιο, τασσόμενος ταυτόχρονα ανοιχτά υπέρ μιας «συνολικής λύσης» σε επίπεδο ΕΕ και υπέρ του «συμφώνου ανταγωνιστικότητας».

Ο Αντ. Σαμαράς εξέφρασε την υποστήριξή του στα ζητήματα που προωθεί η κυβέρνηση, όσον αφορά στη διαχείριση του χρέους (επιμήκυνση του χρόνου αποπληρωμής του δανείου των 110 δισ., μείωση του κόστους δανεισμού, επαναγορά ελληνικών ομολόγων, ευρωομόλογο), σηματοδοτώντας καθαρά τη συναίνεσή του και την «εθνική» συστράτευσή του, επενδύοντάς τα με τη ρητορική της σύγχυσης: «Η ικανοποίηση αυτού του πακέτου, σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να συνδεθεί με νέα, σκληρά μέτρα για την ελληνική οικονομία».

Για τον Καρατζαφέρη δεν το συζητάμε καθόλου: Αυτός ζητά «επιθετική πολιτική», δηλαδή ακόμα πιο άγρια επίθεση κατά του ελληνικού λαού!!!

Στο ίδιος μήκος κύματος, διακριτικά και διπλωματικά και οι άλλες τσόντες του κυβερνητικού οικοδομήματος: Ντόρα, Κουβέλης…

Η θεατρική παράσταση που παίχθηκε με τους αρχηγούς των κομμάτων σηματοδοτεί και κάτι ακόμα: ότι το πιθανότερο είναι ότι η κυβέρνηση «Εθνικής σωτηρίας» που ετοιμάζουν, το πραξικόπημα της «έκτακτης ανάγκης», δεν θα είναι κυβέρνηση οικουμενική των κομμάτων.

Για το εκκολαπτόμενο αυτό πραξικόπημα διαβάστε τις αναλύσεις μας ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=5447

Τα κόμματα θα ΑΠΟΔΕΧΤΟΥΝ σιωπηρώς το πραξικόπημα (εξάλλου όλα τα πραξικοπήματα των διεθνών «μαφιόζων» τα έχουν αποδεχτεί), αλλά δεν θα συμμετάσχουν στην κυβέρνηση για να «ανανεωθούν» και να αποτελέσουν τις «δημοκρατικές» εφεδρείες απάτης μετά την «εθνική σωτηρία» μας, δηλαδή όταν τα πάντα θα έχουν συντελεστεί!!!!

Φαίνεται ότι πολύ σύντομα θα έχουμε μια άγρια πολιτική δικτατορία των διεθνών κέντρων εξουσίας και με τη σιωπηρή αποδοχή των κομμάτων.


Μόνο ο λαός μπορεί να αναχαιτίσει αυτήν την εξέλιξη και να τινάξει τα σχέδιά τους στον αέρα με τη δυναμική κάθοδό του στους δρόμους.

Διαφορετικά, ας ετοιμάσουμε τα νέα «Κρυφά Σχολειά», τις υποδομές της «παράνομης» δράσης: Του Λόγου και της Πράξης…


ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=5451

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP