Σάββατο 9 Απριλίου 2011

Το μελόδραμα του τέως προέδρου της Βουλής: «Πατριωτικό-επαναστατικό»!



Ζούμε φρενοβλαβείς καταστάσεις.
Αυτοί που κυβέρνησαν την Ελλάδα, σχεδόν κυρίαρχα και αποκλειστικά μετά την πτώση της χούντας, σήμερα χύνουν κροκοδείλια δάκρυα για την κατάντια μας και στήνουν παραστάσεις μελοδραματικής επαναστατικότητας!!!
Υπέγραψαν και εκτέλεσαν, με υπέρμετρο λακεδισμό, όλα τα «συμβόλαια θανάτου» των «νταβάδων» (εγχώριων και ξένων) εναντίον της Ελληνικής κοινωνίας και σήμερα σηκώνουν «ανταρσίες» μελοδραματικές για τους κινδύνους που απειλούν!!!
Αυτοί οι πασόκοι έχουν ξεπεράσει και τους χαμαιλέοντες σε μεταμφιέσεις…
Τώρα κήρυξε «πατριωτικό ανένδοτο» ή «ειρηνική επανάσταση» για την «εθνική μας σωτηρία» και ο τέως πρόεδρος της Βουλής: Απόστολος Κακλαμάνης!!!

Έχει δώσει, βεβαίως, άπειρες μελοδραματικές παραστάσεις, μέχρι δακρύων υπέρ της «συνοχής» και «ενότητας» του πασοκικού κράτους.

Αυτό, όμως, το «πατριωτικό» μελόδραμα που έδωσε χθες στη Βουλή ξεπερνάει κάθε προηγούμενο.

Διαβάστε το «οξύτατο» και πολύ εύστοχο κείμενο από το «Κλασσικοπερίπτωση»:
http://klassikoperiptosi.blogspot.com/2011/04/video_09.html


Η υποκρισία έχει και τα όριά της κ. τέως πρόεδρε της Βουλής των ...ολίγων (Video)

Χθές στο κοινοβούλιο έλαβε τον λόγο και ο κ. Απόστολος Κακλαμάνης και μεταξύ των άλλων είπε ότι " η Θράκη και το Αιγαίο δεν μπορούν να υπερασπιστούν από μια χώρα που είναι υπό κατάρρευση".

Τώρα που είμαστε λίγο πριν την ολοκληρωτική καταστροφή, όλοι όσοι "δούλεψαν" σκληρά για αυτήν, βάλανε την σκούφια του επαναστάτη ή το φεσάκι του πατριώτη και βγάζουν πύρινους λόγους για την πατρίδα, τα δικαιώματα του λαού, την ξένη κατοχή, την νομιμότητα του μνημονίου κλπ.

Όλοι αυτοί οι επαγγελματίες της δημοκρατίας και της δημαγωγίας, τρέχουν όπως - όπως είτε για να σώσουν ότι μπορούν από την λεκιασμένη τους αξιοπρέπεια και τιμή, είτε για να στήσουν πρόχειρα έξω από τη βουλή πάγκους με βεντάλιες και πούδρες για επαναστατικό πασπάλισμα.

Ξέχασε ο κ. Κακλαμάνης ότι είναι αν όχι συνεργός, τουλάχιστον ηθικός αυτουργός σε αυτό το διαρκές έγκλημα εναντίον της Ελλάδας και του Ελληνικού λαού.

Ξέχασε ότι όχι μόνο ψήφισε την άνευ όρων παράδοση.... "μέρους της εθνικής μας κυριαρχίας" σε ξένες δυνάμεις, αλλά υπερασπίστηκε το μνημόνιο και τις "επικαιροποιημένες" άγνωστες σε μας εκδόσεις του.

Ήταν αυτός που με την "πιασάρικη" φράση "τρεις λαλούν και δυό χορεύουν", επέκρινε τους δικούς του όχι γιατί ακρωτηριάζουν μισθούς και συντάξεις , κοινωνικές παροχές, δικαιώματα υπεράσπισης των συνόρων μας κλπ, αλλά γιατί δεν συντονίζονται ώστε να εκτελούν τις εντολές των ξένων γρήγορα και αποτελεσματικά.

Ο Ρουσώ έλεγε ότι "Πολιτική είναι η τέχνη του να λές ψέματα", και ο Θεοδωράκης στον ΑΝΤ1 μας μίλησε για ...ειρηνική επανάσταση και "επαναστατική κυβέρνηση" (δηλαδή μια νέα ολιγαρχία των "αρίστων" προφανώς του Θεοδωράκη ).

Δείτε παρακάτω δύο videos με πρωταγωνιστή τον "ειρηνικό επαναστάτη" και τέως πρόεδρο της Βουλής , στα οποία περιγράφονται με "ντοκουμενταρισμένο" τρόπο, τόσο τα λόγια του Ρουσώ όσο και οι "ειρηνικές επαναστάσεις" του Σπιθάρχη.

http://klassikoperiptosi.blogspot.com/2011/04/video_09.html


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=5538

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP