Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Η λογική και η πρακτική των «σαλτιμπάγκων»


Ο Καρατζαφέρης και το κόμμα του είναι το αποτύπωμα της καθεστωτικής πολιτικής στην πιο χυδαία, μοχθηρή αλλά και γελοιογραφική μορφή.
Όλο το κομματικό οικοδόμημα, οι πολιτικάντηδες, αλλά και οι νέοι πολιτικοί «προφήτες» κάθε απόχρωσης «σκέφτονται» και «πράττουν» με την ίδια «λογική». Απλώς ο Καρατζαφέρης τραβάει αυτή τη «λογική» στην τελική της συνέπεια.
Ιδιαίτερα οι νέοι πολιτικοί προφήτες και Μεσσίες (τύπου Μίκη) σχίζουν τα ιμάτιά τους ενάντια στο σάπιο καθεστώς, το καθεστώς, βεβαίως, που τους κατασκεύασε σε «είδωλα» και τους μπούκωσε με άφθονο χρήμα!!!
Ωρύονται, με εμμονές υστερικές, ότι βρίσκονται ΕΚΤΟΣ συστήματος όταν είναι ολόκληροι μέσα στο σύστημα και συναγελάζονται με όλες τις κεφαλές, τις εστίες και τα όργανα του συστήματος.

Το ωραίο αστείο είναι ότι το σύστημα και οι πυλώνες του που κατακεραυνώνονται από τους νέους Μεσσίες (Μίκης), ΟΧΙ μόνο δεν διώκουν το μανιακό «εχθρό» τους (άλλοι «άγνωστοι» καρατομούνται ή εξαφανίζονται από κάθε ΜΜΕ, όταν ενοχλήσουν), ΑΛΛΑ χειροκροτούν και υμνολογούν το Μεσσία που τους δηλώνει ότι θα τους «γκρεμίσει»!!!!

Ο Μίκης δωσίλογο χαρακτήρισε τον ΓΑΠ, αλλά πριν μόνο λίγους μήνες ήταν αγκαλιά με το δωσίλογο, μαζί με τον Μωαμεθανό ιμπεριαλιστή (Ερντογάν).

Για να μη μιλήσουμε για το «ξύλινο αλογάκι» του λεκτικού αντιαμερικανισμού: καταγγέλλουμε στα λόγια τους Αμερικανούς, αλλά στην πράξη συνεργαστήκαμε μαζί τους για να «αποκαταστήσουμε» τη «Δημοκρατία» στην Ελλάδα, την οποία η Αμερικανοί κατέλυσαν!!!

Αυτή τη ΛΟΓΙΚΗ (στη χυδαία καθεστωτική της συνέπεια) των σαλτιμπάγκων περιγράφει το παρακάτω κειμενάκι από το «Ρ», γραμμένο, απ’ ό,τι, φαίνεται από το Νίκο Μπογιόπουλο.

Σαλτιμπάγκοι



«Εάν με δείτε ποτέ σε πρεσβεία, εάν με δείτε ποτέ στο Λατσέικο, στο "κλαμπ Εκάλη", εκεί που συχνάζουν όλοι, εάν με δείτε ποτέ στο Μέγαρο Μουσικής, να με καθαιρέσετε. Εμένα θα με δείτε στα πεζοδρόμια. Στα μετερίζια του τίμιου αγώνα»!

Η δήλωση - έγινε στη Λάρισα την προηγούμενη Κυριακή - ανήκει στον «τίμιο αγωνιστή», τον «αντιαμερικανό», τον «αντικαπιταλιστή» και «ορκισμένο εχθρό των κεφαλαιοκρατών», τον πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ.
*
Ας αφήσουμε όμως το «μετερίζι» της καρατζαφύρερ φαιάς μπουρδολογίας κι ας έρθουμε στην πραγματικότητα:

• Ο «αντιιμπεριαλιστής» Καρατζαφέρης είναι πρόεδρος του κόμματος που στις 2/9/2009 υπερψήφισε στη Βουλή το λεγόμενο «Μνημόνιο (αυτοί όπου δουν μνημόνιο το ψηφίζουν...) Κατανόησης» μεταξύ ΝΑΤΟ - Ελλάδας, το οποίο παρέχει εφάπαξ τη δυνατότητα στο ΝΑΤΟ να αξιοποιεί στα επιχειρησιακά του σχέδια κάθε ελληνική στρατηγική εγκατάσταση, καθώς και όποιου είδους έμψυχο ή άψυχο υλικό της χώρας (ιδιώτες.
υποδομές, μηχανήματα) σχετίζεται με την εθνική άμυνα.

• Ο «αντικαπιταλιστής» Καρατζαφέρης είναι ο ίδιος που ζητούσε να φτιαχτεί στην Ελλάδα «κυβέρνηση σωτηρίας» από τους... τραπεζίτες, με πρωθυπουργό τον κ. Παπαδήμο, τον αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας.

• Ο «αντικεφαλαιοκράτης» Καρατζαφέρης είναι ο ίδιος που - ακόμα και στο «ντιμπέιτ» προ των ευρωεκλογών του 2009 - κορδώθηκε για την επιλογή της κ. Τζαβέλλα ως επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου του, περηφανευόμενος ότι είχε «συστατικές επιστολές» για την υποψήφιά του από τον κ. Λάτση, τον κ. Κόκκαλη.
τον κ. Κυριακού και την... βασίλισσα της Ιορδανίας!


• Ο «αντι-Μεγαρικός» Καρατζαφέρης είναι ο πρόεδρος του κόμματος, του ΛΑ.Ο.Σ., για το οποίο ο μεγαλοεπιχειρηματίας Εμφιετζόγλου ερωτηθείς (ΣΚΑΪ, 18/10/2007) αν έχει συμβεί να το στηρίξει και οικονομικά, απάντησε: «Το υποστηρίζω και οικονομικά (...). Συνέβη»...
*
Χρήσιμα συμπεράσματα:

Πρώτον, ο Καρατζαφέρης δεν χρειάζεται να επισκέπτεται «πρεσβείες» για να ψηφίζει ό,τι θέλει το ΝΑΤΟ. Μπορεί κι από μόνος του...

Δεύτερον, ο Καρατζαφέρης δεν πηγαίνει στο «Λατσέικο», αλλά τις «συστατικές επιστολές» από το «Λατσέικο» τις λαμβάνει πολύ σοβαρά υπόψη του.

Τρίτον, μεγαλοκαπιταλιστές, όπως ο κ. Εμφιετζόγλου, δεν συχνάζουν στο «κλαμπ Εκάλη». 'Η ακόμα κι αν συχνάζουν, τις σχέσεις τους με τον Καρατζαφέρη, επειδή ο Καρατζαφέρης δεν πάει στο κλαμπ, τις αναπτύσσουν εκτός του κλαμπ...

ΠΗΓΗ:
http://www1.rizospastis.gr/story.do?id=6190168&publDate=6/4/2011


 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=5532

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP