Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Το ποτάμι της λαϊκής οργής πρέπει να σαρώσει τα καθεστωτικά φράγματα.


ΝΙΩΘΕΙ κανείς ένα αίσθημα φυσικής ναυτίας όταν ακούει όλους αυτούς που είναι προσηλωμένοι στις κίβδηλες αξίες ενός χρεοκοπημένου κοινωνικού συστήματος να κατηγορούν, άλλοτε με μελοδραματική αφέλεια και άλλοτε με κομπάζουσα ειρωνεία, τις «άξεστες» εκδηλώσεις της λαϊκής οργής.
Η υπόδουλη και εξαγορασμένη «ευαισθησία» όλου αυτού του πολιτικού και δημοσιογραφικού ιερατείου άστραφτε και βρόνταγε αυτές τις ημέρες υπέρ των «αγανακτισμένων»: Νεροποντές επαίνων για την «ειρηνική» και «ακηδεμόνευτη» λαϊκή αγανάκτηση, την «εγκλωβισμένη» στις Πλατείες, σε «σκόρπιες» και «ήρεμες» ατομικότητες…
Μόλις το «ακηδεμόνευτο» κίνημα της λαϊκής οργής έκανε τα πρώτα δυναμικά του βήματα και έσπασε τη «νομιμότητα» της «ηρεμίας», οι ύαινες του καθεστώτος (πολιτικές και δημοσιογραφικές), άρχισαν να χύνουν με μελοδραματικό τόνο τα δάκρυα των «αγανακτισμένων» ηθικών τους αναθυμιάσεων: «Βάλλεται η δημοκρατία», «αμαυρώνεται το κίνημα των αγανακτισμένων», και τα παρόμοια.

Η δολιότητα είναι προφανής και ο στόχος ορατός: Να κτυπηθεί και να συκοφαντηθεί, εν τη γενέσει της, κάθε δυναμική ΠΡΑΚΤΙΚΗ η οποία προωθεί, το «ακηδεμόνευτο», στη ΔΙΑΛΕΚΤΙΚΗ της ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΚΗΔΕΜΟΝΙΑΣ: Δηλαδή στην ανάπτυξη και εκδήλωση ανώτερων και πιο δυναμικών μορφών ΑΓΩΝΑ…

Αυτό που τρόμαξε τους υμνητές της ειρηνικής «αγανακτισμένης» ΑΚΙΝΗΣΙΑΣ εντός των Πλατειών είναι ακριβώς η ΚΙΝΗΣΗ της ΟΡΓΗΣ.

Όταν η λαϊκή ΟΡΓΗ αρχίζει να κινείται και να παρεμβαίνει ΠΡΑΚΤΙΚΑ και ΔΥΝΑΜΙΚΑ, αυτό σημαίνει ότι ΚΗΔΕΜΟΝΕΥΕΤΑΙ από τη ΛΟΓΙΚΗ της Πρακτικής Δράσης και από τις ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ της ΔΡΑΣΗΣ. Δηλαδή αρχίζει το «ασυνάρτητο» και ασυντόνιστο κίνημα της λαϊκής οργής να οργανώνεται, να συντονίζεται, να αναπτύσσει τα καθοδηγητικά του όργανα και να ΕΚΚΟΛΑΠΤΕΙ τους εκπροσώπους του (ηγέτες).

Γι αυτό ΤΡΟΜΑΞΑΝ με τη δυναμική πρωτοβουλία εναντίον των παρασίτων της Βουλής που ενώ ο κόσμος βράζει αυτοί συνεχίζουν να παίζουν στο κατοχική τσίρκο της Βουλής…

Μιλάνε αυτοί για «δημοκρατία», για σύμβολα της δημοκρατίας (Βουλή) όταν η χώρα βρίσκεται υπό κατοχή και ΔΙΑΛΥΣΗ και η κατοχική Βουλή έχει μετατραπεί σε ένα καταγέλαστο τσίρκο που εκτελεί ξεδιάντροπα τις αποφάσεις των μαφιών του χρήματος…

Η ΠΡΩΤΗ ΠΡΑΞΗ της δημοκρατίας, έστω αυτής της τυπικής αστικής δημοκρατίας, θα ήταν, για κάποιον που κόπτεται για τους κοινοβουλευτικούς θεσμούς, να ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ από τη Βουλή και να μη ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙ την ΚΑΤΟΧΗ και τις ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ αυτού του τσίρκου (Βουλή)…

Μέχρι τώρα υμνούσαν τους «αγανακτισμένους» όσο αυτοί παρέμεναν εντός του νεοταξικού πλαισίου: Ιδεολογική και πολιτική ΚΑΡΑΤΟΜΗΣΗ των κομμάτων και των συνδικάτων ΓΕΝΙΚΑ και προς την κατεύθυνση της ολοκληρωτικής ΙΣΟΠΕΔΩΣΗΣ κάθε έννοια Οργάνωσης και κάθε έννοιας ΣΥΛΟΓΙΚΟΥ εθνικού, κοινωνικού και πολιτικού ιστού.

ΤΩΡΑ, όμως που αρχίζει να εκδηλώνεται μια κινηματική και δυναμική εξωστρέφεια της λαϊκής ΟΡΓΗΣ τα πράγματα για το καθεστώς γίνονται ανεξέλεγκτα και πολύ επικίνδυνα.

Η ΚΙΝΗΣΗ και η ΔΡΑΣΗ της λαϊκής οργής σημαίνει ΟΡΓΑΝΩΣΗ.

ΣΗΜΑΙΝΕΙ δικτύωση και μέσα στους οργανωμένους αρμούς της ελληνικής κοινωνίας.

ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΥΝΔΕΣΗ της λαϊκής ΟΡΓΗΣ και με τους ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥΣ εργατικούς και υπαλληλικούς τομείς, ιδιαίτερα του Δημοσίου, που βρίσκονται στο άμεσο στόχαστρο της κυβέρνησης για ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ κατεδάφιση.

Το δημόσιο ξεπουλιέται και ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ολοσχερώς…

Οι απολυμένοι θα είναι δεκάδες χιλιάδες…

ΟΙ οργανωμένοι αυτοί κλάδοι, παρά τη γραφειοκρατική παρασιτία των εργατοπατέρων θα ΕΞΕΓΕΡΘΟΥΝ και θα ΕΝΩΘΟΥΝ με το λαϊκό ποτάμι της λαϊκής οργής.


Να γιατί κτυπούν τόσο λυσσωδώς σήμερα τους οργανωμένους κλάδους της εργατικής τάξης στο όνομα των σάπιου συνδικαλισμού και των μισητών εργατοπατέρων.

Οι εργατοπατέρες τούς έκαναν μέχρι χθες. Σήμερα που θα υπερφαλαγγιστούν από τους εργαζόμενους και θα πεταχτούν στον κάλαθο των αχρήστων τους χρησιμοποιούν, σαν «μπαμπούλες», για να συκοφαντήσουν τους οργανωμένους εργαζόμενους και να στήσουν ΦΡΑΓΜΑΤΑ για να μην ενωθεί ο χείμαρρος της λαϊκής ΟΡΓΗΣ με το οργανωμένο εργατικό ΚΙΝΗΜΑ…


ΠΡΕΠΕΙ να προχωρήσουμε το γρηγορότερο δυνατόν στην ΕΝΟΤΗΤΑ της λαϊκής οργής με το οργανωμένο εργατικό ΚΙΝΗΜΑ…


Διαβάστε και ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=5713

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP