Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ!

ΚΛΑΣΣΙΚΟΠΕΡΙΠΤΩΣΗ

 
Αύριο θα αποδείξουμε σε όλα τα νεοεποχήτικα επιτελεία πως ο Έλληνας δεν καταπίνει αμάσητο τίποτα και δεν δέχεται κανενός είδους "λαιμαριά"!



ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ!
ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΠΩΣ ΤΟ ΜΟΝΟ "ΚΑΠΕΛΟ" ΠΟΥ ΔΕΧΕΤΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΟΥ




Κατ΄αρχήν θα πρέπει να ξαναπούμε για άλλη μια φορά ότι όχι μόνο είμαστε υπέρ των μαζικών κινητοποιήσεων του λαού, αλλά τις θεωρούμε ως απολύτως αναγκαίες και λυτρωτικές , είδικά όταν πράξεις «εσχάτης προδοσίας» βαπτίζονται ως «επιλογές εθνικής σωτηρίας».

Θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε επίσης πως δεν είμαστε εξ εκείνων που θεωρούν ότι κάποιο μαζικό κίνημα πολιτών πρέπει να είναι «αποστειρωμένο» και αυστηρά πειθαρχημένο σε κομματικές ντιρεκτίβες και ιδεολογικές κατευθύνσεις.

Το «κίνημα των αγανακτισμένων», μπορεί κατά τη γέννησή του να μην ήταν τόσο αυθόρμητο όσο πιστεύουν μερικοί, ωστόσο η μαζικότητά του αποδεικνύει, πως ο Έλληνας έφτασε στα όρια της αντοχής του και της ανοχής που έδειχνε για πολλούς λόγους (όχι πάντα αγνούς) στην εξουσία του καταρρέοντος σήμερα πολιτικού συστήματος, και πέταξε με μιάς όλα τα μπάζα που είχαν σκεπάσει την ψυχή του.

Επειδή κατά την γνωστή «εκτίμηση» του κ. Κίσινγκερ, σαν λαός είμαστε "αναρχικοί" και "απείθαρχοι" είναι απολύτως βέβαιο πως η "Νέα Τάξη Πραγμάτων" επιθυμεί διακαώς , να μετατατραπεί αυτή η μαζική κινητοποίηση σύντομα σε ένα «δημοκρατικό μάντρωμα» και όλοι οι δικαίως αγανακτισμένοι πολίτες να «αναβαπτισθούν» ιδεολογικά ώστε να γίνουν προβλέψιμοι και εν πολλοίς ελεγχόμενοι.

Ακριβώς με την ίδια υστερόβουλη λογική που μιλούν για "ελεγχόμενη χρεοκοπία" σχεδιάζουν και την "ελεγχόμενη εξέγερση", τα οποία αν συμβούν θα προξενήσουν σοβαρά τραύματα στην ελληνική κοινωνία και θα κάνουν την εξουσία τους ακόμα πιο ισχυρή.

Ας μην βγάλουμε λοιπόν ψεύτη τον έχθρό μας Κίσινγκερ.

Ας γίνουμε τόσο "αναρχικοί" και "απείθαρχοι" και ας προχωρήσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ σε αυτά που φοβούνται και τρέμουν.
Μόνο έτσι θα τους πληγώσουμε θανάσιμα και θα κερδίσουμε χρόνο εμείς και όχι το ευρωατλαντικό - σιωνιστικό σκυλολόϊ του Άδη.

Και πρέπει να κερδίσουμε χρόνο, για να μπορέσουμε να οργανώσουμε ΕΜΕΙΣ την πατρίδα μας, χωρίς τεχνητές βιασύνες και με τον εκβιασμό να δεχτούμε τις ιδεολογικές "κονσέρβες" του κάθε ένός "Ροβεσπιέρου", αλλά με νηφαλιότητα και βάζοντας τους πάντες και τα πάντα στην κρησάρα όχι της ευρωπαϊκής νομιμότητας του Μάαστριχτ, του Σένγκεν ή του ΝΑΤΟ αλλά του εθνικού μας συμφέροντος.

Το να εξεγερθούμε δεν σημαίνει όμως ότι χάσαμε την λογική μας ή ότι στραβωθήκαμε από την αγανάκτηση και την οργή.

Πρέπει πρώτα από όλα να καταλάβουμε, πως η «Νέα Τάξη Πραγμάτων» δεν ακολουθεί την λογική των τυχοδιωκτών και των λαμογιών της πολιτικής , η οποία κινείται μεταξύ του «βλέποντας και κάνοντας» και του «ό,τι αρπάξουμε», αλλά σχεδιάζει με κάθε λεπτομέρεια την στρατηγική της και ασφαλώς δεν αφήνει τίποτε στην «τύχη».

Όταν λοιπόν
δημιούργησαν την «παγκόσμια οικονομική κρίση» με στόχο την οικονομική εξόντωση και την κατάρρευση των «Εθνών- κρατών», ήξεραν πως οι λαοί δεν θα μείνουν με σταυρωμένα τα χέρια και θα ξεσηκωθούν. Ήξεραν δηλαδή πως οδηγούν τους εξαθλιωμένους και υπό εξόντωση λαούς στον δρόμο της απελπισίας και της οργής. Ήταν δηλαδή θέμα χρόνου να ανάψουν πολλές και ανεξέλεγκτες «φωτιές» υπό την μορφή λαϊκών κινημάτων και επαναστάσεων.

Εμπρός σε αυτό το ενδεχόμενο έχουν δύο επιλογές :

1) Να πνίξουν στο αίμα τις λαϊκές εξεγέρσεις απο την αρχή.

2) Να έχουν από τα πρίν δημιουργήσει πυρήνες "αντίστασης" με δικούς τους ανθρώπους ώστε όταν εκδηλωθεί η «φωτιά» να την κατευθύνουν εκεί που θέλουν.


Στην δεύτερη περίπτωση και εφ΄όσον χάσουν τον έλεγχο, 'οταν δηλαδή οι εξεγερμένοι δεν ακολουθήσουν τους μεταμφιεσμένους «Ροβεσπιέρους», η «Νέα Τάξη Πραγμάτων» θα εφαρμόσει την γνωστή και πάγια πολιτική της εξολόθρευσης όσων της πάνε κόντρα, δηλαδή θα εφαρμοστεί και πάλι η πρώτη "επιλογή".

Ειδικά για την Ελλάδα και τους Έλληνες, η «Νέα Τάξη Πραγμάτων» φρόντισε έγκαιρα να πλέξει άπειρα δίχτυα και να στήσει αμέτρητες καμουφλαρισμένες "παγίδες" που τις τις περισσότερες φορές όχι μόνο δεν φαίνονται αλλά φαντάζουν σαν αντινεοταξικά "όπλα".

Να γιατί τώρα,
λίγο πρίν το τέλος και με εκδηλωμένη την τρομοκρατική επίθεση του ΔΝΤ και της ΤΡΟΪΚΑΣ, η πλανητική εξουσία δια των μεταμφιεσμένων πρακτόρων της, μας καλεί να ξεσηκωθούμε, όχι ως Έλληνες πατριώτες (αυτό θα ήταν άκρως επικίνδυνο και καταστροφικό για τα σχέδιά της) , αλλά ως ασυνείδητα μέλη μιας δήθεν αυθόρμητης και παγκόσμιας κινητοποίησης «αγανακτισμένων».

Ακόμα βέβαια
τα πράγματα δεν είναι υπό τον απόλυτο έλεγχό τους και δεν έχουν φυσικά καταφέρει να περιορίσουν τον αγανακτισμένο λαό στις «επαναστατικές» μάντρες των προακατασκευασμένων ειδώλων τους .

Βλέπουν πως τελικά δεν πιάνει κανένα από τα «κόλπα» τους και πως ο Ελληνικός λαός αν και ακούει τους «εκ των αρίστων» όψιμους επαναστάτες του Κολωνακίου , ή τους κάθε είδους και προέλευσης «αντιεξουσιαστές», τελικά θα κάνει αυτό που του λέει η καρδιά του και όχι αυτό που του σφυρίζουν πονηρά οι νεοεποχήτικες «σειρήνες».


Για αυτό προσπαθούν να "αποστειρώσουν" το κίνημα των αγανακτισμένων μέσω καπελωμένων «λαϊκών συνελεύσεων» και στημένων «κληρώσεων» ομιλητών από μιλημένες και αδιάφανα εκλεγμένες «συντονιστικές επιτροπές».

Για αυτό χρησιμοποιούν κάθε δυνατή κοινοβουλευτική και εξωκοινοβουλευτική «εφεδρεία» και όλα τα ΜΜΕ μπας και αποφύγουν την μετωπική σύγκρουση με τον λαό, η οποία όπως όλα δείχνουν θα είναι αναπόφευκτη.

Να γιατί δεν θα διστάσουν να χρησιμοποιήσουν τα μεταμφιεσμένα σε "αγανακτισμένους" τάγματα εφόδου τους σε προβοκάτσιες.

Τότε, όταν δηλαδή δεν θα μπορούν να κάνουν αλλιώς, οι μάσκες θα πέσουν και θα φανεί το απεχθές και φρικτό πρόσωπο της πλανητικής αυτής λέπρας και όλων εκείνων που την υπηρετούν είτε ως «επιτελικοί», είτε ως «Ροβεσπιέροι».

Για αυτό αύριο όλοι θα πρέπει να είμαστε στο Σύνταγμα.

Όχι τόσο για να δείξουμε στους εκπροσώπους – σφετεριστές της εξουσίας πως είμαστε απέναντί τους, αυτό το έχουν πιά αντιληφθεί και το ξέρουν πολύ καλά, όσο για να μην αφήσουμε ούτε εκατοστό ζωτικού χώρου να αναπτυχθούν ανάμεσά μας οι πεμπτοφαλαγγίτες της «Νέας Τάξης Πραγμάτων», μαγαρίζοντας με την υποκριτική βελούδινη επαναστατικότητά τους και τον «ορθολογισμό» της ευρωπαϊκής και παγκόσμιας «νομιμότητας», το γνήσιο Ελληνικό πατριωτικό και επαναστατικό φρόνημα.


Όλοι λοιπόν αύριο στο Σύνταγμα για να δούμε ο ένας το πρόσωπο του άλλου και να μάθουμε επιτέλους πως αυτά που μας ενώνουν, δεν εκπορεύονται ούτε από τα ακροδεξιά ελλαδεμπορικά , ούτε από τους αποστειρωμένους σταλινικούς , ούτε από τους μεταλλαγμένους αριστερούς, ούτε από τα «κινήματα πινκ- πόνκ» τύπου «ανεξάρτητος πολίτης» , ούτε φυσικά από ψευτοαντιεξουσιαστές made in USA με φρόνημα «MTV».

Έφτασε η ώρα που ο Έλληνας θα μιλήσει με την καρδιά του λεβέντικα και όχι ως "ο σπυριάρης απολίτιστος Ιθαγενής της Νότιας Ευρώπης".


 Διαβάστε και ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=5743
 

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP