Κυριακή 19 Ιουνίου 2011

Ο «Ιππόδρομος» των «νταβάδων» και η «τραγωδία» των πολιτικών «αλόγων»



Οι κοινοβουλευτικοί τζόκεϊ δίνουν, για άλλη μια φορά, μια άθλια παράσταση στον «ιππόδρομο» της Βουλής. Έγιναν πλέον πληκτικά κουραστικές αυτές οι παραστάσεις και ΚΑΝΕΝΑΝ δεν απασχολούν.
Το ανούσιο αυτό θέατρο παίζεται μεταξύ τους με ένα και μόνο στόχο: Να αποτελέσει το «υλικό» της παραπολιτικής φιλολογίας του θεάματος των «νταβάδων» και των τζόκεϊ της δημοσιογραφικής σεναριογραφίας.
Η συνταγή είναι γνωστή και ορατή πλέον και στους μονόφθαλμους: Όργιο παραπολιτικής φιλολογίας, κατακλυσμιαίες νεροποντές σεναρίων, γύρω από την «τραγωδία» των «αλόγων», που παίζεται στον «ιππόδρομο» των «νταβάδων».
Έτσι οι «νταβάδες» δεν μένουν απλώς στο απυρόβλητο, αλλά εμφανίζονται και οι άτεγκτοι εισαγγελείς, πολιτικοί και ηθικοί ανακαινιστές της κοινωνίας.

Τα σαπισμένα οστά της καπιταλιστικής κοινωνίας, οι εστίες της «λέπρας» και οι «τροφοδότες λογαριασμοί» της ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ, η πραγματική ΕΞΟΥΣΙΑ, μένουν στο απυρόβλητο και παίζουν στο δικό τους «ιππόδρομο» με τα ποικίλα και πολύχρωμα «άλογά» τους:
Τους πολιτικούς και τις άλλες καλοπληρωμένες «πόρνες» τους, δημοσιογράφους και ακαδημαϊκούς…

Το προνομιούχο «εργαλείο» αυτού του άθλιου, θεατρικού παιχνιδιού που εξαφανίζει τις παραγωγικές εστίες της σήψης και της τερατώδους κακουργίας, αποκόπτοντας τα «άλογα» από τα αφεντικά και μεταθέτοντας τα πάντα στα «άλογα», είναι το θέαμα της παραπολιτικής φιλολογίας, των σεναρίων, των προσωπικών κοκορομαχιών και των γαργαλιστικών «προσωπικών» δολοπλοκιών…

Αυτός ο οργασμός σεναρίων και αστυνομικών ιστοριών γύρω από το θέατρο που παίχτηκε στον ανασχηματισμό και την «έφοδο» του Βενιζέλου στον ηγετικό κυβερνητικό πυρήνα των αποφάσεων είναι αποκαλυπτικός.

Όλο το προπαγανδιστικό ιερατείο των «νταβάδων» (ΜΜΕ) κατέκλυσε τα πάντα με τα σενάρια του παρασκηνίου και τις «εσωτερικές διεργασίες» (δολοπλοκίες) που έδωσαν στο Βενιζέλο την κυβερνητική εξουσία, παίρνοντας έτσι και την «εκδίκησή» του στο στραπάτσο που έπαθε όταν διεκδικούσε την αρχηγία του κόμματος…

Βγήκαν από την κατάψυξη και παλιοί «πράκτορες» του πασοκικού παρακράτους να μας δώσουν τις «λεπτομέρειες» των πεπραγμένων μεταξύ ΓΑΠ και Βενιζέλου…

Η ΑΠΑΤΗ, όλων αυτών των «ερεθιστικών» σεναρίων και παραπολιτικών είναι πολλαπλή:



α) Εμφανίζουν τα «άλογα» (ΓΑΠ, Βενιζέλο και τα λοιπά πασοκικά «άλογα»), σαν να τρέχουν μόνα τους στον «ιππόδρομο», χωρίς αφεντικά και σπόνσορες…

Εμφανίζουν τα ανδρείκελα σαν να «διαπραγματευόντουσαν» έξω και υπεράνω από τους «νταβάδες», έξω και υπεράνω από τις διαπλοκές τους με τα ισχυρά κέντρα των αποφάσεων και με τις ΥΠΥΡΕΣΙΕΣ (μυστικές) αυτών των κέντρων.

Μας λένε δηλαδή αυτοί οι αξιοθρήνητοι σεναριογράφοι ότι αυτοί που δίνουν τις «εντολές» στα κυβερνητικά ανδρείκελα και εκτελούν τα «συμβόλαια θανάτου» της ελληνικής κοινωνίας ΗΤΑΝ ΑΜΕΤΟΧΟΙ στα πολιτικά παιχνίδια που παίχτηκαν: Αυτά τα έπαιξαν τα «άλογά» τους μόνα τους και αυτόνομα!!!!

β). Η μεγάλη, όμως απάτη, βρίσκεται αλλού: Στην επικάλυψη και απόκρυψη ότι ο ανασχηματισμός ΟΧΙ μόνο δεν άλλαξε ΤΙΠΟΤΑ, αλλά επιχειρείται, μέσω αυτού, να εκτελεστούν πιο γρήγορα και έγκαιρα οι ΕΝΤΟΛΕΣ των αφεντικών (διεθνών και εγχώριων).

Με την αναγωγή του ανασχηματισμού στα αυτόνομα παιχνίδια και στα χλιμιντρίσματα των «αλόγων» (καθόλου αυτόνομα γιατί κάθε άλογο έχει και το παχνί του και γνωρίζουμε όλοι το «παχνί» του Βενιζέλου), γίνεται η ολοκληρωτική αποστείρωση της πολιτικής σκέψης και πετιούνται στον κάλαθο των αχρήστων τα «μεσοπρόθεσμα» και οι λοιπές ΕΝΤΟΛΕΣ των αφεντικών.

ΔΗΛΩΝΕΙ από την πρώτη μέρα ο Βενιζέλος την ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου, την εκτέλεση αυτού του «συμβολαίου θανάτου» που οδήγησε τον ΓΑΠ σε κατάρρευση και σπασμωδικές κινήσεις πανικού και ΟΥΔΕΙΣ ασχολείται…

Δολίως και σκοπίμως επικαλύπτεται αυτό το ΟΥΣΙΩΔΕΣ (ζήτημα ζωής και θανάτου) με τον παραπολιτικό κουρνιαχτό και το τελετουργικό θέαμα των «σεναρίων» της «ανόδου» του «δυναμικού» και «εκλεκτού» (των γνωστών «νταβάδων») Βενιζέλου…

Εμφανίζεται έτσι ο Βενιζέλος και γενικά ο ανασχηματισμός, σαν κάτι το «νέο» στα πασοκικά, κυβερνητικά πεπραγμένα: ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ!!!

Ο Βενιζέλος αποτελεί τον βασικό πυλώνα και της «εκσυγχρονιστικής» αχρειότητας και του σημερινού πασοκικού δωσιλογισμού. Όπως Και ΟΛΟΙ του κυβερνητικού στρατοπέδου και των κομπάρσων του πασοκισμού που, κατά καιρούς, «διαφωνούν» για να ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ και να στηρίζουν πιο αποτελεσματικά την καταστροφική και δωσίλογη πολιτική της κυβέρνησης.

Ο Βενιζέλος είναι ένα από τα «άλογα» των «νταβάδων» που επιλέχτηκε σήμερα, κάτω από τα ΑΔΙΕΞΟΔΑ των ίδιων των «νταβάδων» και κάτω από την κατάρρευση του ΓΑΠ, να σύρει την κυβερνητική κούρσα, επιχειρώντας να δώσει μια, έστω μικρή, πνοή ζωής, ώστε να θεσμοθετηθούν τα νέα δολοφονικά μέτρα: το Μεσοπρόθεσμο και ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ «αλλαγές» για την παραπέρα ΘΩΡΑΚΙΣΗ του καθεστώτος.

Αυτές οι «αλλαγές» είναι: Νέο Σύνταγμα, Εκλογικός Νόμος και άλλες σχετικές που προβάλλουν, τον τελευταίο καιρό, τα ακαδημαϊκά παπαγαλάκια των «αρίστων», των συνταγματολόγων και των λοιπών «ανεξάρτητων» ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΩΝ των Συγκροτημάτων…

Να, γιατί μέχρι σήμερα έχουν καταπιεί την γλώσσα τους γύρω από την ΑΘΛΙΑ απάτη του ανασχηματισμού…

Πάνω σε όλα αυτά θα επανέλθουμε…


ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=5761
 

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP