Κυριακή 31 Ιουλίου 2011

ΠΑΣΟΚΙΚΑ ΜΑΣΚΑΡΑΛΙΚΙΑ


"Ψηφίζω ΠΑΣΟΚ"

Νέος ΑΠΕΡΓΟΣΠΑΣΤΗΣ
 

Ε ναι λοιπόν Αθηναίε! Ο "υπερκομματικός" Καμίνης ζύγισε την κατάσταση και αποφάσισε πως οι σκηνές στο Σύνταγμα χαλάνε την εικόνα και την... ισορροπία του κέντρου της πρωτεύουσας και έστειλε τους πραιτωριανούς του άλλου επιφανούς μασκαρά του πασόκ, πάλαι ποτέ προέδρου της ΕΦΕΕ και γνωστού με το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο "Μίστερ Σάμινα", ΧΡΗΣΤΟΥ ΠΑΠΟΥΤΣΗ, να τις ξηλώσουν.
Στον λαβύρινθο των πασοκικών σκέψεων φαίνεται πως τα άβατα στενά και δρόμοι πέριξ της Ομόνοιας αποτελούν διαφήμιση για την Αθήνα. Φαντάζομαι το συνεργείο που έκανε ξημερώματα "σκούπα" στις σκηνές στο Σύνταγμα πέρασε από την πιάτσα με τις μαύρες στην Γ' Σεπτεμβρίου, είδε τα πρεζάκια να λιώνουν τα κορμιά τους στην Πανεπιστημίου, προσπέρασε τους αλλοδαπούς νταραβερτζήδες στην Αγίου Κωνσταντίνου και αφού έκρινε οτι όλα τα παραπάνω συμβάλλουν στην... αρμονία του τοπίου, κίνησαν με περισσότερη ορμή και αποφασιστικότητα να διώξουν τις σκηνές από το Σύνταγμα που χαλάνε το "τουριστικό προϊόν" της πρωτεύουσας!

ΠΑΣΟΚΤΖΗΔΕΣ ΕΙΣΤΕ ΕΝΑ ΤΣΟΥΡΜΟ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΩΝ ΜΑΣΚΑΡΑΔΩΝ!

Προσωπικά δεν περιμένω ΤΙΠΟΤΑ καλύτερο από τους άγριους του πασόκ. Οι άνθρωποι έχουν ξεπεράσει προ πολλού το στάδιο της επικινδυνότητας και πλέον είναι κακούργοι κατα συρροή.

Στηρίζουν την κακουργία τους και την προπαγάνδα που την υποστηρίζει,
πάνω σε μια λογικοφανή επιχειρηματολογία στα πλαίσια πάντα της "πολιτικής ορθότητας", δηλαδή του νεοφιλελεύθερου πολιτικού τραμπουκισμού με τον μανδύα της "σοβαρότητας" και της "μετριοπάθειας" (πχ ΣΚΑΪ), κρύβοντας το δάσος" και προβάλλοντας συστηματικά το "δέντρο" όπως στην προκειμένη περίπτωση με τις σκηνές.

Αν και σαν κοινωνία
σε λεκτικό είμαστε σχεσόν καθολικά εναντίον όλων αυτών των φορέων της καθεστωτικής πασοκικής προπαγάνδας (τον Πρετεντέρη αγαπάμε να τον μισούμε για παράδειγμα) παρ'ολα αυτά το δηλητήριο έχει πέσει και κυλάει στις συνειδήσεις.

Έτσι μεγάλο μέρος της κοινωνίας είναι έτοιμο ή έχει ήδη δεχτεί οτι οι δεητζήδες είναι στο σύνολό τους ρετιρέ οπότε η ΔΕΗ πρέπει να ιδιωτικοποιηθεί, οι φορτηγατζήδες είναι συντεχνία, οι ταξιτζήδες βολεμένοι που στερούν την επαγγελματική αποκατάσταση στον άνεργο και οτι το νούμερο ένα πρόβλημα της Αθήνας είναι οι σκηνές στο Σύνταγμα.

Πολλά από τα προηγούμενα οι έλληνες πολίτες ούτε καν θα τα διανοούνταν μερικά χρόνια πριν.

Αυτή η προπαγάνδα βρίσκει πρόσφορο έδαφος λόγω της βαθιάς αποπολιτικοποίησης της ελληνικής κοινωνίας που την καθιστά εύκολο θύμα στους έμμισθους διαμορφωτές της κοινής γνώμης, τόσο εύκολο που δέχεται αμάσητα τα χοντροκομμένα ψέμματα και τα μασκαραλίκια των καθεστωτικών, όπως του Καμίνη.

Τις μόνες αλήθειες που μπορούμε να ακούσουμε πλέον από τους πασόκους και τα φερέφωνά τους είναι αν μιλήσουν για νόμους της φυσικής ή αρχές και αξιώματα των μαθηματικών, ό,τι άλλο πουν είναι εκ προοιμίου ΨΕΜΑ ή επεξεργασμένη και προσαρμοσένη πραγματικότητα στους δοκιμαστικούς σωλήνες των εργαστηρίων της ψευδολογίας τους.


  Διαβάστε και ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=5867

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP