Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

Η λαϊκή ΟΡΓΗ τρομοκρατεί τους τρομοκράτες!


ΦΩΤΟ: Το ΓΡΕΚΙ

Τα δωσίλογα κυβερνητικά ανδρείκελα, καθώς και το πλήθος των πολιτικών και δημοσιογραφικών γενιτσάρων-ραγιάδων του καθεστώτος, έχουν καταληφθεί από το αμόκ του πανικού.

Η ΟΡΓΗ του λαού τους τρομοκρατεί!!!
Η λαϊκή ΟΡΓΗ τρομοκρατεί τους τρομοκράτες!!!

Η πωρωμένη εξουσιαστική αυθάδεια όλων αυτών των παρασιτικών υπαλλήλων του καθεστώτος, ιδιαίτερα αυτή των ανδρεικέλων της κυβέρνησης, κάτω από το βάρος του πανικού τους, παίρνει ιλαροτραγικές μορφές. Φωτίζεται λαμπερά όχι μόνο η απέραντη ηλιθιότητά τους, η παρασιτική τους παράκρουση, αλλά η εξουσιαστική τους φρενοβλάβεια.
Όλοι φορούνε το ίδιο μαύρο κοστούμι του σατράπη και αναθεματίζουν τις πράξεις βίας του λαού εναντίον τους, σαν έγκλημα κατά της «δημοκρατίας».

Της «δημοκρατίας» της δικτατορικής και άνευ ορίων και δισταγμών ΒΙΑΣ τους.

Της Δημοκρατίας» του δωσιλογισμού τους,
της δικτατορικής μας κατοχής, της ολοκληρωτικής λεηλασίας και ληστείας του λαού, της εθνικής και κοινωνικής μας διάλυσης, του ξεπουλήματος της Ελλάδας στους τοκογλύφους…

ΟΛΑ αυτά, για τα κυβερνητικά ανδρείκελα και καθεστωτικά παράσιτα, είναι «δημοκρατία»!!!

Και η ΒΙΑ, μέσω της οποίας τα επιβάλλουν δεν είναι ΒΙΑ αλλά «δημοκρατική νομιμότητα»: τέτοια αυθάδεια εξουσιαστικής και δικτατορικής παραφροσύνης!!!

Παραφροσύνη που συμπληρώνεται με το δεύτερο διαλεκτικό της σκέλος: ΒΙΑ, μας λένε, ασκούν οι οργισμένες ομάδες του ελληνικού λαού που δεν θέλουν να μπούνε στο φέρετρο της καθεστωτικής ΒΙΑΣ, που απαντούν στη θηριώδη ΒΙΑ των δωσίλογων κυβερνητικών ανδρεικέλων…

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ της λαϊκής ΟΡΓΗΣ, η ανώτερη μορφή δημοκρατίας ΚΑΤΑΛΥΕΙ, μας λένε, τη «δημοκρατία»: Την καθεστωτική δικτατορία τους!!!!


Εδώ, ο λαός από κυρίαρχη εξουσίας γίνεται «εχθρός της δημοκρατίας», ενώ οι πολιτικοί απατεώνες και οι γενίτσαροι του χρήματος είναι οι θεματοφύλακες της δημοκρατίας: Άλλο καραμπινάτο «αξίωμα» του πανικού των πωρωμένων της εξουσιαστικής αυθάδειας…

Και ακόμα ένα βλακώδη αξίωμα πανικού των ανδρεικέλων:
Ψάχνουν να βρουν ΥΠΟΚΙΝΗΤΕΣ της «λαϊκής βίας». Πάντα πρέπει να υπάρχει κάποιος «σκοτεινός» δάκτυλος. Παλιότερα ήταν οι «δαίμονες» κομμουνιστές.

Σήμερα οι μέθοδοι έχουν γίνει «επιστημονικές»: Κατασκευάζουν «υποκινητές», σίγουρα καθεστωτικά τους τέκνα, τα οποία αύριο θα σώσουν το καθεστώς, αν τα πράγματα εκτροχιαστούν τελείως…

Διαβάστε εδώ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?p=27582#27582

Μα, αν υπάρχουν ΥΠΟΚΙΝΗΤΕΣ αυτοί είναι τα ίδια τα δωσίλογα κυβερνητικά ανδρείκελα, η ωμή ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ των μαφιών του χρήματος που αλώνει τα πάντα, καθώς και όλο το καθεστωτικό υπαλληλικό τους προσωπικό.

ΤΩΡΑ που η λαϊκή οργή απειλεί να τους σαρώσει, τώρα άρχισαν να βγαίνουν και πάλι τα ηθικολογικά σημειωματάρια των πολιτικών ηθικολόγων και Φιλισταίων, τα πολύ γνωστά και πολύ παλιά: Αυτά που θεωρούν και καταδικάζουν σαν ανήθικα όλα εκείνα τα μέσα που αντιτίθενται στην καπιταλιστική βαρβαρότητα, στις παρανομίες και κακουργίες της εξουσίας και στην κτηνωδία και ΩΜΗ ΒΙΑ των κυβερνητικών ανδρεικέλων…

Το «αξίωμα» των καθεστωτικών πνιγηρών αναθυμιάσεων συνοψίζεται σε τούτο: «Η βία είναι βία» και «όχι βία κατά της βίας»!!!

Είναι γνωστό ότι η ευνοούμενη μέθοδος ενός ηθικολόγου Φιλισταίου είναι η συνταύτιση μιας αγωνιστικής συμπεριφοράς με τη συμπεριφορά της αντίδρασης. Και το πετυχαίνει αυτό με το τέχνασμα των τυπικών αναλογιών. «Η βία είναι βία» - μας λένε, ή «όχι βία κατά της βίας». Έτσι με το τέχνασμα αυτό της γενικής και αφηρημένης καταδίκης της βίας ταυτίζεται ο θάνατος ενός τυράννου με το θάνατο ενός επαναστάτη, ο θάνατος ενός αγωνιστή με το θάνατο του δημίου του.

Όλα αυτά τα ηθικά, αλγεβρικά αξιώματα της «Μη -Βίας», τα οποία ακτινοβολούνε όλα τα χρώματα της μικροαστικής ίριδας, δεν είναι παρά δεσμά σκλαβιάς και υποταγής: Όχι μόνο δεν εμποδίζουν την αντίδραση να σπάει τα κόκαλα των διαδηλωτών, αλλά ρίχνουν και το λαό σε μια ραγιάδικη παθητικότητα εντελώς ασυμβίβαστη με την αναγκαιότητα του αγώνα του.

Τα κύρια χαρακτηριστικά όλων αυτών των υποκριτών ηθικολόγων είναι η αποξένωσή τους από τα μεγάλα ιστορικά κινήματα.

Ενώ είναι υποχωρητικοί, βολικοί και συμφιλιωτικοί απέναντι στην κτηνωδία και τον κυνισμό της κρατικής βίας και τρομοκρατίας, είναι κακόβουλοι, δόλιοι και συκοφαντικοί απέναντι σε πρακτικές βίας των μαζών.

Όλοι αυτοί οι κύριοι ενώ κλείνουν πεισματικά τα μάτια στα εγκλήματα της εξουσίας, ξεχωρίζουν κάποιες αντικειμενικά αναπόφευκτες πράξεις της λαϊκής οργής και ξεχύνουν όλο το ηθικό δηλητήριο κατά των κινημάτων. Βεβαίως ποτέ όλοι αυτοί δεν αναρωτήθηκαν εάν είναι το ίδιο η βία των καταπιεστών και η βία των καταπιεσμένων, εάν θα υπήρχε η δεύτερη χωρίς την πρώτη.

Ωρύονται οι πολιτικές, δημοσιογραφικές και ακαδημαϊκές «γλίτσες» για τον «τραμπουκισμό» των απελπισμένων θυμάτων της κυβερνητικής κακουργίας, ληστείας και απάτης.

Το δικό τους κανιβαλισμό εναντίον της ελληνικής κοινωνίας, τη λέπρα της δουλικότητάς τους στην εξουσία του χρήματος, την αποτρόπαια, κακουργηματικά συκοφαντική δυσφήμιση κάθε λαϊκού αγώνα που κάνουν σε καθημερινή βάση, την παρασιτική τους αχρειότητα και τους χείμαρρους του ψεύδους και της παραπληροφόρησης που χύνουν καθημερινά κατακλύζοντας τα πάντα, αυτή τη θηριώδη δική τους ιδεολογική και πολιτική βία και ανανδρία δεν τη βλέπουν: Αυτά είναι, γι’ αυτούς που γλείφουν τις κατουρημένες ποδιές των «νταβάδων» τους, «ενημέρωση», «ανδρεία» και «ήθος»…

Το επαχθές και δωσίλογο ΕΓΚΛΗΜΑ της κυβέρνησης δεν το βλέπουν ή περνάει στη σκιά. Αυτό που φωτίζεται είναι η «αντι-βία» των κολασμένων εναντίον των κακούργων και δωσίλογων δικτατόρων.

Είναι σκανδαλωδώς προκλητικό να παραδίδουν, στους κολασμένους, μαθήματα «δημοκρατίας», «ήθους» και «μη βίας» τα παράσιτά του καθεστώτος και τα κυβερνητικά ανδρείκελα: Αυτά και η κουστωδία τους που έχουν κηρύξει έναν κτηνώδη και εξοντωτικό πόλεμο κατά του ελληνικού λαού και της εθνικής μας υπόστασης.

Όταν επιβάλλεις τα φασιστικά ηλεκτροσόκ της ΚΑΤΟΧΗΣ και της δικτατορίας της τρόικας (Μνημόνια, Μεσοπρόθεσμα κ.λπ), πάει πολύ να αναθεματίζεις και να συκοφαντείς τις ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ του λαού, οποιασδήποτε μορφής….

Μόνο οι κυβερνητικοί «εγκάθετοι», οι πολύχρωμοι καθεστωτικοί «μπράβοι» και τα ποικίλα έμμισθα παράσιτα επιτελούν αυτό το ελεεινό έργο…


Αυτά που συμβαίνουν ακόμα εκ μέρους του λαού είναι χάδια και αβρότητες…


Εδώ έχει κηρυχθεί από τις μαφίες του χρήματος και τα καθεστωτικά τους ανδρείκελα ένα άγριος, ολοκληρωτικός και εξοντωτικός πόλεμος εναντίον της Ελλάδας και του λαού της και τα παράσιτα του καθεστώτος μιλούν για κάποιες πράξεις «βίας» των απελπισμένων!!!


ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ κύριοι…

Από τη μια βρίσκεται η δικτατορία των διεθνών και εγχώριων «νταβάδων», με τους λακέδες των ΜΜΕ, το κράτος και παρακράτος, με τα χημικά, τα δακρυγόνα και τους ροπαλοφόρους και από την άλλη αμύνεται ο ελληνικός λαός.

Μέσα σε ένα τέτοιο πόλεμο οι «καλοί τρόποι» και οι «ευγένειες» ΜΟΝΟ από το λαό, ισοδυναμούν με την ΥΠΟΤΑΓΗ, άνευ όρων, στο καθεστώς, στην «ηθική» του κρατικού ροπάλου και στο βούρδουλα της τρομοκρατίας των ΜΜΕ…


ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=5809

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP