Παρασκευή 5 Αυγούστου 2011

Έτοιμη η επιτροπή για τα μπλογκ


Ο Μανδραβέλης, μια από τις πλέον ξεφωνημένες, δημοσιογραφικές «πόρνες» της Νέας Τάξης, αλοφούζειας «ενδυμασίας», συμμετέχει στην «Επιτροπή» εναντίων των ιστολογίων.
Και μόνο αυτό τα λέει ΟΛΑ…
Διαβάστε από το:
http://news247.gr/health/Media-Internet/etoimh_h_epitroph_gia_ta_mplogk.1319704.html

Το όνομα του Πάσχου Μανδραβέλη, δημοσιογράφου και κυρίως αρθρογράφου, είναι ανάμεσα στα υπόλοιπα στην νομοπαρασκευαστική επιτροπή για το ηλεκτρονικό έγκλημα, η οποία συστάθηκε με απόφαση του υπουργού Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Μιλτιάδη Παπαϊωάννου.

Ειδικότερα, η επιτροπή θα καταθέσει προτάσεις για το θέμα της ταυτοποίησης των διαχειριστών blogs και της διεύρυνσης του καταλόγου των εγκλημάτων για τα οποία θα επιτρέπεται η άρση του απορρήτου.

Η επιτροπή θα πρέπει να έχει καταθέσει τις προτάσεις της μέχρι τις 30-9-11 και για τα μέλη της δεν προβλέπεται καμία αποζημίωση.

Αναλυτικά:

Πρόεδρος της επιτροπής είναι ο αντιπρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ) κ. Αθανάσιος Ράντος και μέλη οι Αθανάσιος Κατσιρώδης, αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Χαράλαμπος Μαχαίρας, πρόεδρος Εφετών, Εμμανουήλ Σφακιανάκης, αστυνομικός διευθυντής της υποδιεύθυνσης δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος, Ηλίας Θεοδωράτος, νομικός σύμβουλος της Αρχής Διασφάλισης Απορρήτου των Επικοινωνιών, Ζωή Καρδασιάδου, διδάκτωρ νομικής, προϊσταμένη του τμήματος Ελεγκτών της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα και Πάσχος Μανδραβέλης, δημοσιογράφος.


Γραμματέας της επιτροπής ορίζεται η Μαρία Αδαμοπούλου, διδάκτωρ Νομικής.

Διαβάστε και το:
«Η Επιλεκτική Δημοκρατία των Μανδραβέληδων»
Από ΛΙΣΤΟΝ:
http://listonplace.blogspot.com/2011/08/blog-post_9406.html


ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΔΩ
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=5879

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP