Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Στο στόχαστρο του «Καλλικράτη» και η Κρήτη;


Το Σχέδιο "Καλλικράτης" ήταν ένα από τα σοβαρότερα «συμβόλαια θανάτου» που ήρθε να εκτελέσει αυτή η κυβέρνηση, με τη συμπαράσταση και νομιμοποίηση ΟΛΩΝ των κομμάτων.
Η κατάτμηση της Ελλάδας σε 13 ανεξάρτητες περιφέρειες ουσιαστικά προωθούσε τη μετατροπή τους σε ξεχωριστά «δουκάτα», δηλαδή σε προτεκτοράτα των ισχυρών ιμπεριαλιστικών κέντρων και των διεθνών μαφιών του χρήματος: Ιδιωτικοποιημένα προτεκτοράτα.
Στη Θράκη αυτός ο εφιάλτης υλοποιείται σε ταχείς ρυθμούς…
Στο στόχαστρο, φαίνεται είναι και η Κρήτη. Διαβάσαμε:


«Ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, μιλώντας στην διάσκεψη της Σοσιαλιστικής Διεθνούς που πραγματοποιείται στον Αγ. Νικόλαο Λασιθίου, με αντικείμενο τις εξελίξεις στον αραβικό κόσμο μετά την Αραβική Άνοιξη, έδωσε υπόσταση σε μία φημολογία που οργιάζει τα τελευταία δύο χρόνια σε πολλά διπλωματικά σαλόνια των Αθηνών: Ότι επίκειται δημοψήφισμα στο νησί με θέμα την ανεξαρτησία της … Κρήτης!»

Πιο πολλά ΕΔΩ:
http://trelogiannis.blogspot.com/2011/10/blog-post_9885.html
Και ΕΔΩ:
http://santo-rinios.blogspot.com/2011/10/blog-post_8970.html

Η «ανεξαρτησία» και η «αυτοδιάθεση» των περιφερειών δεν έχει καμία σχέση με τη δημιουργία και ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ εθνικών και κοινωνικών οντοτήτων.

Το εντελώς αντίθετο: Διασπά και διαλύσει τα υπάρχοντα εθνικά κράτη και μετατρέπει τις περιφέρειες σε αποικίες των ισχυρών του χρήματος και των ιδιωτών: Δηλαδή επιδιώκουν το πισωγύρισμά μας στα φεουδαρχικά «δουκάτα»…

Αυτό αποτελεί κεντρικό στρατήγημα της Νέας Τάξης που υλοποιεί αυτή η κυβέρνηση με πρωτόγνωρη μοχθηρή αναισθησία και με τις ευλογίες όλων των καθεστωτικών κομμάτων…

Γι αυτό τον ΕΦΙΑΛΤΗ οι πάντες σιωπούν…

Διαβάστε περισσότερα σε παλιά μας κείμενο, ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=4667

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP