Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Η πραγματική αλήθεια για το κλείσιμο του ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ παιδοκαρδιοχειρουργικού κέντρου


ΚΛΑΣΣΙΚΟΠΕΡΙΠΤΩΣΗ
 

Εισαγωγικό σχόλιο "Κλασσικοπερίπτωσης"

Οι γονείς των καρδιοπαθών παιδιών, αποκαλύπτουν την αλήθεια για το κλείσιμο του ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ παιδοκαρδιοχειρουργικού κέντρου, την οποία έθαψαν κάτω από τόνους "λάσπης", ο Υπουργός Υγείας κ. Λοβέρδος, ο ανηψιός του κ. Κρεμαστινού και Διοικητής του Ν.Π "Αγία Σοφία" κ. Παπασάββας και το "περιβάλλον" του, καθώς επίσης και ο περιφερειάρχης υγείας κ. Μουσιώνης.

Εκτός απο τα δελτία τύπου τα οποία συνυπογράφουν σχεδόν όλοι οι γονείς των χειρουργημένων παιδιών σε αυτό το κέντρο αλλά και οι γονείς των καρδιοπαθών παιδιών που πρέπει να χειρουργηθούν -τα οποία τόσο το υπουργείο όσο και η διοίκηση του Ν.Π "Αγία Σοφία" μεταχειρίζονται ως "κλωτσοσκούφια" (βλ. δηλώσεις περί μεταφοράς των χειρουργείων στο ιδιωτικό Ωνάσειο )- δύο γονείς υπέβαλλαν μια αποκαλυπτική αναφορά στον "Συνήγορο του Πολίτη" την οποία και παραθέτουμε.

Αξίζει τον κόπο να ενημερωθείτε γύρω από αυτό το μείζον ζήτημα, διότι εκτός των άλλων διακυβεύονται ΣΗΜΕΡΑ ζωές παιδιών,τις οποίες εξ άλλου έχουμε όλοι μας χρέος να προστατεύσουμε.

Όσοι λοιπόν δεν θέλετε να βρεθείτε αύριο στην δυσάρεστη κατάσταση να προσδοκάτε στο έλεος μιας ανάλγητης κοσμικής εξουσίας και θεωρείτε ότι η δημόσια υγεία δεν είναι "κουρεμένο ομόλογο", αλλά ένα αγαθό που η πολιτεία είναι υποχρεωμένη να προσφέρει στους πολίτες , διαβάστε , ενημερωθείτε και δημιουργείστε μαζί με τους γονείς των καρδιοπαθών παιδιών εκείνα τα αναχώματα που θα εμποδίσουν την κατεδάφιση του Εθνικού Συστήματος Υγείας.


ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΑΡΧΗΣ

ΤΟΥ ΣΥΝΗΓΟΡΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

ΑΝΑΦΟΡΑ


π. Βασιλείου Κοκολάκη και Χρυσάνθης Μιχαλοπούλου

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ:

http://klassikoperiptosi.blogspot.com/2011/10/blog-post_5862.html

Διαβάστε και το:
Ο κανιβαλισμός των ανδρεικέλων και στην Υγεία…
ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=6027

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP