Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

Κατασκευάζουν τα νέα εκτρώματα ανδρεικέλων


Γράφαμε πριν από δύο μήνες περίπου, στα «μακιαβελικά τεχνάσματα των δημοσκοπήσεων»:
«…Επίσης δεν πρέπει να μας διαφεύγει και κάτι ακόμα εξαιρετικά σημαντικό: Ότι για τους «νταβάδες» (διεθνείς και εγχώριους) και τα επιτελεία τους είναι ιδιαίτερα ελκυστικές οι «συναινέσεις» με «κεντροαριστερά» μίγματα, οι «συναινέσεις» που να εμπεριέχουν «αριστερά» συστατικά και χρώματα…
…Η «Αριστερά» ήταν και παραμένει το γόνιμο έδαφος για τέτοιες καλλιέργειες…
Με αυτά τα δεδομένα οι «νταβάδες» και τα επιτελεία τους εργάζονται πυρετωδώς προς νέες εκτρωματικές κατασκευές «κεντροαριστερού» χαρακτήρα, προς νέες επιμειξίες «αριστερών» συστατικών και χρωμάτων.
Η κατασκευή του κόμματος του Φώτη Κουβέλη προς αυτήν την κατεύθυνση κινείται.
Προς αυτήν την κατεύθυνση «εργάζονται» και οι δημοσκοπήσεις και η τηλεοπτική πλύση εγκεφάλου.
Η «Δημοκρατική Αριστερά» του Κουβέλη, από το ΠΟΥΘΕΝΑ και εμφανώς συνδεδεμένη με τη δωσίλογη κυβέρνηση, εκτοξεύει τα ποσοστά της στο 6,3% !!!
Μόνο άνθρωποι που μπορεί να ήρθαν, ξαφνικά, από άλλον πλανήτη μπορεί να δώσουν βάση σε αυτή τη δημοσκοπική μαϊμουδιά, σε αυτή τη μακιαβελική αχρειότητα των «νταβάδων», των βολιδοσκοπικών και τηλεοπτικών «μπράβων» τους…».


Ολόκληρο το άρθρο ΕΔΩ:

http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=6139

Οι σημερινές δημοκσοπικές κατασκευές δίνουν στον Κουβέλη το ποσοστό του 13,5%!!!!!

Φυσικά δεν είναι μόνο αυτή η κατασκευή του «αριστερού» δορυφορικού αποκόμματος που προωθείται υστερικά. Προωθούνται και άλλες πολλές «κατασκευές» και «υποκατασκευές», καθώς και κατασκευές νέων προσώπων-ειδώλων…

Κάθε «νταβάς» μέσα στον θανάσιμο ανταγωνισμό του με τους άλλους προωθεί και προβάλλει υστερικά τα δικά του «πρόσωπα»…

Ξαφνικά άρχισαν πολλά κανάλια, υποκανάλια και ραδιοφωνικοί σταθμοί νταβατζίδικης αχρειότητας και μοχθηρίας να σηκώνουν τη σημαία της «αντικαθεστωτικής εξέγερσης» και να «συγκροτούν» τους πολιτικούς τους στρατούς…

Είναι να γελά κανείς με αυτή την «ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ» των «νταβάδων εναντίον των Μνημονίων και της καταρρέουσας συγκυβέρνησης της τοκογλυφικής χούντας!!!!

Αλλά πάνω σε αυτά τα παιχνίδια των «νταβάδων» για το αύριο της χρεοκοπίας μας και την αναπαλαίωση του πολιτικού σκηνικού θα επανέλθουμε στη συνέχεια…

Τώρα αναδημοσιεύουμε ένα εύστοχο κείμενο από το «Λαλεί Πουλί»:
http://lalipouli.blogspot.com/2012/01/135.html




Κουβέλης Δημοκρατική Αριστερά 13,5%,το πιο σύντομο ανέκδοτο ανέκδοτο της ημέρας……

........επειδή έτσι βολεύει τα συμφέροντα που εκφράζει και εξυπηρετεί ο ΣΚΑΙ και το κατεστημένο, που έντρομο βλέπει την γη να χάνετε κάτω από τα πόδια του.


Αγωνιούν για το τέλος τους και επάνω στην αγωνία τους για το τι μέλλει γενέσθαι παρουσιάζουν ένα κόμμα απόκομμα ουσιαστικά ανύπαρκτο γιατί ουδέποτε έχει εκτεθεί στην λαϊκή ετυμηγορία, ως ανερχόμενη δύναμη η όποια είναι έτοιμη να αντικαταστήσει το αδελφό κόμμα του ΠΑΣΟΚ.

Κούνια που τους κούναγε ο λαός αυτή την στιγμή είναι πιο ώριμος από ποτέ και σε καμία περίπτωση δεν θα πέσει στη έντεχνα σκηνοθετημένη παγίδα που του ετοιμάζουν.

Είναι ζήτημα εάν στις εκλογές όποτε γίνουν και εάν γίνουν “κατά την γνώμη μας εκλογές δεν πρόκειται να γίνουν ούτε τον Μάρτιο ούτε καν στην λήξει της κανονικής θητείας αυτής της βουλευτικής περιόδου”εαν αυτό το πολιτικό μόρφωμα καταφέρει να περάσει το όριο του 3%και μπει στην βουλή.

Tο παρουσιάζουν λοιπόν σαν ανερχόμενη δύναμη για να παρασύρουν έτσι νομίζουν, με αυτό τον τρόπο δυσαρεστημένους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ και να τους ξαναβάλουν πίσω στο κομματικό μαντρί αλλά από άλλη πόρτα.

Μην ξεχνάμε και την περίπτωση του ΣΥΡΙΖΑ, στον όποιο έδιναν τα ιδία ποσοστά όταν είχε γίνει η εκλογή του Τσίπρα στην θέση του προέδρου, αλλά ο λαός είχε διαφορετική γνώμη.

Παρουσιάζουν μάλιστα το απόκομμα του κουβέλη ως αριστερό κόμμα κάτι που μόνο γέλιο μπορεί να προκαλέσει. Οσο σοσιαλιστικό είναι το ΠΑΣΟΚ άλλο τόσο αριστερό είναι το απόκομμα του Κουβέλη.

Δεν ξεχνάμε ότι αυτό το πολιτικό απόβρασμα που θέλει να αυτοαποκαλείται αριστερός είχε διατελέσει υπουργός δικαιοσύνης μαζί με άλλους συντρόφους του, στην περίφημη κυβέρνηση Τζανή Τζανετάκη το βρώμικο 1989, τα έργα και τις πράξεις της οποίας πληρώνουμε σήμερα και η ποια έστρωσε τον δρόμο να έρθει στην εξουσία ο άλλος μεγάλος αριστερός ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.

Δεν πείθουν όμως κανένα η εποχή της παντοδυναμίας τους πέρασε ανεπίστρεπτη και ξέρουν ότι πλησιάζει η ώρα της απόδοσης των εύθηνων, για αυτό τρέμουν και προσπαθούν να ξεγελάσουν τον λαό με μαριονέτες τύπου Κουβέλη!

Δείτε στην συνέχεια του άρθρου την σύνθεση της “αριστερής κυβέρνησης” Τζανή Τζανετάκη και τους άλλους συντρόφους του Κουβέλη που συμμετείχαν σε αυτή .......

Πρωθυπουργός: Τζανής Τζαννετάκης

Προεδρίας της Κυβέρνησης: Αθανάσιος Κανελλόπουλος- Νικόλαος Λέανδρος Λιναρδάτος
Εθνικής Άμυνας: Ιωάννης Βαρβιτσιώτης - Ιωάννης Βασιλειάδης
Εξωτερικών: Τζανής Τζαννετάκης - Γεώργιος Παπούλιας
Εσωτερικών: Νικόλαος Κωνσταντόπουλος
Εθνικής Οικονομίας: Γεώργιος Σουφλιάς - Σωτήριος Χατζηγάκης
Οικονομικών: Αντώνης Σαμαράς
Γεωργίας: Σταλυρος Δήμας
Εργασίας: Σωτήριος Χατηγάκης –Θεοχάρης Παπαμάργαρης
Υγείας Πρόνοιας: Μιλτιάδης Έβερτ
Δικαιοσύνης: ΦΩΤΗΣ ΚΟΥΒΕΛΗΣ
Εθνικής Παιδείας: Βασίλειος Κοντογιαννόπουλος - Άννα Ψαρούδα - Μπενάκη
Πολιτισμού: Άννα Ψαρούδα - Μπενάκη-Γεώργιος Μυλωνάς
Δημοσίας Τάξης: Ιωάννης Κεφαλογιάννης
Μακεδονίας-Θράκης: Παναγιώτης Χατζηνικολάου
Αιγαίου: Εμμανουήλ Κεφαλογιάννης
Περιβάλλοντος: Σωτήριος Κούβελας
Βιομηχανίας: Μιχαήλ Παπακωνσταντίνου
Μεταφορών και Επικοινωνιών: Νικόλαος Γκελεστάθης
Εμπορικής Ναυτιλίας: Αριστοτέλης Παυλίδης
Τουρισμού: Τζαννής Τζανετάκης

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP