Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

Στο χορό και οι «πυροβολαρχίες» της τρομοκρατικής προβοκάτσιας


Ένα καθεστώς «συναινετικών» πολιτικών πραξικοπημάτων δεν θα μπορούσε να μη χρησιμοποιήσει τα προνομιούχα όπλα της παρακρατικής τρομοκρατίας…
Όπλα πολλαπλών στόχων: τρομολάγνου αποπροσανατολισμού, θωράκισης και αναβάθμισης της «έκτακτης ανάγκης» (δηλαδή της συναινετικής ευρω-δικτατορίας), ανακύκλωσης και ανατροφοδότησης των φαιών ιδεολογημάτων, μέσω των οποίων ταυτίζονται οι λαϊκές αντιδράσεις και αντιστάσεις με τους δαιμονοποιημένους τρομοκράτες των παρακρατικών μηχανισμών…
Μια τέτοια, λοιπόν, ομάδα έκανε κατάληψη του ραδιοφωνικού σταθμού Φλας, ως «πληρεξούσιος» της οργάνωσης «Επαναστατικός Αγώνας». Οργάνωση που υποτίθεται είχε «εξαρθρώσει» Χρυσοχοΐδης και που είχε χαρακτηριστεί και από την «Ελευθεροτυπία»: «Τα παιδιά του Χρυσοχοΐδη»…

Αυτή η νέα τρομοκρατική σκηνοθεσία στέλνει μηνύματα νέων συμφορών.

Θα περιμένουμε λίγο για να δούμε τις …εξελίξεις και το πώς θα προβληθεί από το τρομοθέαμα και θα επανέλθουμε…

Αναδημοσιεύουμε το σχόλιο του «Κλασσικοπερίπτωση» που είχε την τύχη να ακούει εκείνη την ώρα το σταθμό…

«Κλασσικοπερίπτωση»:
http://www.klassikoperiptosi.blogspot.com/2012/01/flash.html


Η κατάληψη του ραδιοφωνικού σταθμού Flash απο τον "επαναστατικό αγώνα" έκανε τον λάκκο στην φάβα πηγάδι

Αγαπούλα ....την κουκούλα!

Εδώ και δύο περίπου ώρες ο ραδιοφωνικός σταθμός Flash, έχει "καταληφθεί" απο μία ομάδα η οποία όπως λένε εκφράζει την τρομοκρατική οργάνωση "Επαναστατικός αγώνας".

Αυτό που μας έκανε εντύπωση είναι ότι αυτοί οι "επαναστάτες" με το "μαρξιστικό" περιτύλιγμα, επέτρεψαν στον σταθμό του επίσης "μαρξιστικής" προέλευσης και νυν υπερασπιστή του αριστεροδέξιου νεοφιλελευθερισμού κ, Κόκαλη ,να μεταδίδει ειδήσεις και διαφημίσεις ανάμεσα στα ηχογραφημένα επαναστατικά τους μηνύματα.

Είναι νωρίς ακόμα να σχολιάσουμε αυτό το γεγονός, ωστόσο επειδή όπως έχουμε αναλύσει στο παρελθόν όλες αυτές οι δήθεν επαναστατικές ομάδες που εμφανίζονται σε πολύ συγκεκριμένες χρονικές περιόδους, δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με αυτά που θεωρεί ως αξίες ο πραγματικά αγωνιζόμενος ελληνικός λαός.

Αυτός ο τόπος έχει υποστεί πολλές φορές τα πάνδεινα απο τα στημένα κόλπα των ξένων και "εγχωρίων" μυστικών υπηρεσιών, για να πιστέψει ότι μια "17 Νοέμβρη" δρούσε ανενόχλητη επι δεκαετίες, ή ένας "επαναστατικός αγώνας" με συλληφθέντα μάλιστα μέλη του μπορεί να σουλατσάρει και να καταλαμβάνει με τόση ευκολία έναν ραδιοφωνικό σταθμό και να μεταδίδει επί ώρες τα μηνύματά του.

Μα ακόμα και έτσι να ήταν,γιατί οι ιθύνοντες του σταθμού δεν διέκοψαν την εκπομπή του ραδιοφωνικού σήματος, πράγμα που είναι πανεύκολο μιας και η διαχείριση του εκπεμπόμενου σήματος δεν γίνεται μόνο απο το κτίριο που καταλήφθηκε αλλά ακόμα και απο τον πομπό;

Σκεφθείτε μόνο ότι όπου υπήρξαν "τρομοκρατικές ενέργειες" όχι μόνο δεν επιταχύνθηκε ο "κοινωνικός μετασχηματισμός", όταν αυτός ήταν το δήθεν ζητούμενο, αλλά αντιθέτως η δημοκρατία, έστω και με την προσχηματική της μορφή, υποχώρησε δίνοντας την θέση της σε έναν άγριο ολοκληρωτισμό.

Σήμερα που ό ελληνικός λαός είναι κυριολεκτικά στο "παρά πέντε" για να ξεσηκωθεί, βλέποντας ένα κράτος να διαλύεται απο ένα δωσιλογικό κυβερνητικό μόρφωμα, στήνεται μία δημόσια εμφάνιση "τρομοκρατών" για να δείξουν στον κόσμο ότι αν δεν ληφθούν αυστηρά κατασταλτικά μέτρα , τότε η χώρα θα γίνει "έρμαιο των τρομοκρατών".

Αυτό σε απλά ελληνικά σημαίνει ότι ο στόχος αυτής της καλοστημένης παράστασης, είναι να μαγαριστεί κάθε είδους αντίσταση του ελληνικού λαού στις ξένες και ντόπιες κατοχικές δυνάμεις.

Δεν θα εκπλαγούμε αν στο άμεσο μέλλον περάσει κάποια τροπολογία στον ήδη υπάρχοντα τρρομονόμο, μέσω της οποίας όλοι όσοι μιλάμε για κατοχή και ανάγκη για εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα, θα θεωρούμεθα τρομοκράτες και είτε θα μας συλλαμβάνουν είτε κατά την αγαπημένη συνήθεια της CIA θα εξαφανιζόμαστε απο προσώπου γής.

Το έχω ξαναπεί δεκάδες φορές. Ο εχθρός δεν βρίσκεται μόνο απέναντί μας αλλά ανάμεσά μας και πίσω μας.Όλοι αυτοί οι εντεταλμένοι δολοφόνοι δεν είναι κομάτι της ελληνικής ψυχής αλλά συνειδητοί ή ασυνείδητοι μισθοφόροι των επιτελείων της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

Τελεία και παύλα.

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP