Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Καζάκης: "Έλληνας είναι όποιος επενδύει στην Ελλάδα"!


Γράφει: Ο Παναγιώτης (φίλος του Ρεσάλτο)

Ο Καζάκης την «εθνικότητα» την καθορίζει με όρους οικονομικούς, δηλαδή με τους όρους της ακραίας νεοφιλελεύθερης φιλοσοφίας, δηλαδή με τους αυτοκρατορικούς όρους της νεοταξικής πολυπολιτισμικότητας.
Έλληνας μας λέει είναι όποιος «επενδύει» ή εργάζεται στην Ελλάδα!!!

ΕΔΩ:
http://www.youtube.com/watch?v=frwuZ6INsQE&feature=player_embedded#

‘Έλληνες δηλαδή είναι τα εκατομμύρια των εισαγόμενων αλλοδαπών δούλων, μέσω των οποίων διαλύεται η Ελλάδα, ισοπεδώνονται οι εθνικές της δομές, «αποσύρονται» και αντικαθίστανται οι Έλληνες εργαζόμενοι από τις αγέλες των λαθρομεταναστών «κατακτητών»!!!!!

Η «εθνική» ιδιότητα, σύμφωνα με τον Καζάκη είναι η «ιδιότητα» του «πολίτη του πλανήτη γη». Δηλαδή ο ορισμός της Νέας Τάξης, του Κίσινγκερ, του Σόρος, των επαγγελματιών «αντιρατσιστών», του Γιωργάκη, των ιεροκηρύκων της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης…

Ο ορισμός και του νέου αυτού Μεσσία είναι ο ορισμός της παγκοσμιοποίησης, η οποία μέσω του «πολίτη της γης» (του πολίτη «οικονομική μονάδα», δηλαδή, που παράγει κέρδος για το διεθνές κεφάλαιο), καταλύει τα έθνη και τις κοινωνικές, πολιτικές και εθνικές «αρθρώσεις» των λαών…

Δεν είναι να απορεί, συνεπώς κανείς, το γιατί ο Καζάκης από το ΠΟΥΘΕΝΑ, μέσα σε ένα χρόνο (πριν δεν τον ήξερε κανείς) έγινε φίρμα από τα ΜΜΕ και προβάλλεται σχεδόν σε καθημερινή βάση.

Οι «νταβάδες» τύπου Κοντομηνά και Κυριακού, εργάζονται πυρετωδώς, για την ανατροπή» τους (!!!), προβάλλοντας το νέο αυτό «επαναστάτη» (τσαρλατάνο «οικονομικό αναλυτή» και πολιτικό «οραματιστή») από τα κανάλια και τα ραδιόφωνα…

Μάλιστα ο Καζάκης, «αρχηγός» πολιτικού μετώπου (ΕΠΑΜ), έχει σταθερή, καθημερινή εκπομπή στο ραδιόφωνο του Κοντομηνά και την προπαγανδίζει, σαν σημείο πολιτικής και οργανωτικής αναφοράς!!!!

Πόσο «ανοιχτόμυαλος» είναι αυτός ο Κοντομηνάς ή ο Κυριακού οι οποίοι παρέχουν τα «Μέσα» τους για την πολιτική και οργανωτική συγκρότηση «αντικαθεστωτικών» «κινημάτων»!!!

Οι «νταβάδες» είναι «ανοιχτόμυαλοι». Άλλοι είναι οι «χρήσιμοι ηλίθιοι»…

Προκαλεί, όμως, μεγάλη απορία το γιατί το Ρεσάλτο, τελευταίως, εντελώς περίεργα, δεν ασχολείται με τον Καζάκη.

Αγνοεί μήπως το παραπάνω βίντεο: "Έλληνας είναι όποιος επενδύει στην Ελλάδα"!

Αγνοεί και το άλλο βίντεο της «οικονομικής» αμπελοσοφίας, μέσω της οποίας επιχειρεί ο Καζάκης να τεκμηριώσει, με «επιχειρήματα» λογιστή Ανώνυμης Εταιρείας, ότι χρειαζόμαστε τους αλλοδαπούς!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=-huAN2bWmsk

Τι λέει για όλα αυτά το Ρεσάλτο; Γιατί σιωπά…

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP