Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

Γιακουμάτος: Ένας από τους «λαγούς» της δωσίλογης κερδοφορίας…


Ο Γεράσιμος Γιακουμάτους, μαζί με τους πιο ακραιφνείς νεοφιλελεύθερους, το Μάνο και τον Ανδιανόπουλο, ήταν στην εμπροσθοφυλακή της Νέας Τάξης, ιδιαίτερα στην εισαγωγή και εισβολή των λαθρομεταναστών!!! 
Ήταν αυτοί, από τους πρώτους, από κοινού με τους επαγγελματίες αντιρατσιστές της «αριστεράς», που σήκωσαν τα λάβαρα υπέρ της λαθρομεταναστευτικής εισβολής και κατά του «ρατσισμού» των Ελλήνων, αποκαλώντας αυτήν την «εισβολή» και «κατοχή» της χώρας μας «ευλογία Θεού»: Ευλογία για τα υπερκέρδη του κεφαλαίου!!!

Τώρα ο Γιακουμάτος αρχίζει να «δοκιμάζει» τη νέα δωσίλογη συνταγή: της κερδοσκοπικής ενοικίασης και πώλησης της Ελλάδας, της Ακρόπολης και των ιστορικών μνημείων!!!!

Μετά τον αυθάδη «κύριο Jumbo» το πολιτικό ανδρείκελο: Ο ξετσίπωτος «λαγός» της χρηματιστηριακής αχρειότητας και του δωσιλογισμού του ελληνικού κεφαλαίου…

Διαβάστε το παρακάτω κείμενο:


Το «άλλο μείγμα» έχει και... Ακρόπολη
Του Νίκου Μπογιόπουλου
http://www1.rizospastis.gr/columnPage.do?publDate=10/1/2012&columnId=1821

Τα παρακάτω δηλώθηκαν χτες (στο ρ/σ «Βήμα FM»).
Απολαύστε τα
:

*
«Πρέπει να ενοικιαστούνε (σσ: η Ακρόπολη και οι αρχαιολογικοί χώροι), να φέρουμε κεφάλαια, να φέρουμε ευπρέπεια. Να σταματήσουν οι απεργίες (...). Να νοικιαστεί και η Ακρόπολη, όλα αυτά να δοθούν, όχι να πουληθούν. Να αξιοποιηθούν όλοι οι αρχαιολογικοί χώροι. Μιλάω για αξιοποίηση, δεν μιλάω για ξεπούλημα. Με την εποπτεία του κράτους, με όρους και προϋποθέσεις, να μπορούν να λειτουργούν και να έχουμε και έσοδα».
*
Ο φέρελπις... ενοικιαστής της Ακροπόλεως, που εκτός από «κεφάλαια» θα φέρει (τούτο είναι το σημαντικό) και «ευπρέπεια»,
δεν είναι άλλος από τον πρώην υφυπουργό και νυν βουλευτή της ΝΔ, τον Γερ. Γιακουμάτο.


Τον οποίο (και το λέμε χωρίς καμία διάθεση ειρωνείας) πρέπει πραγματικά να τον ευχαριστήσουμε και να τον συγχαρούμε.

Διότι, όπως διαπιστώνετε, είναι από τους ελάχιστους που περιγράφουν με τόση ειλικρίνεια τι ακριβώς εννοεί το κόμμα του και ο πρόεδρός του, ο κ. Αντώνης Σαμαράς, όταν μιλούν για «άλλο μείγμα πολιτικής»...


 Διαβάστε και ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=6217

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP