Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

«Εθνική Εταιρεία" ή Εταιρεία των "Εθνικών»;

ΚΛΑΣΣΙΚΟΠΕΡΙΠΤΩΣΗ

Προσοχή Ορθόδοξοι πατριώτες!!! Γέμισε ο τόπος απο μεταμφιεσμένους πεμπτοφαλαγγίτες της "Νέας Εποχής" που παριστάνουν τους "μπουρλοτιέρηδες" του εθνικοαπελευθερωτικού αγώνα, τους γνήσιους πατριώτες ή τους δήθεν "Ορθόδοξους".
Δεν έχουν περάσει παρά λίγα εικοσιτετράωρα απο την "βόμβα" που έσκασε στο ΕΠΑΜ με τις αποκαλύψεις

για το μέχρι προχθές "πρωτοπαλλήκαρό" τους με το ψευδώνυμο "Ιφικράτης" Αμυράς (βλ.εδώ ) και ήλθε η άλλη αποκάλυψη για τη νεοσύστατη "Εθνική Εταιρεία" (12/2/2012).

Πρίν απο λίγες ημέρες στην αίθουσα διαλέξεων του πολεμικού μουσείου αυτή η "Εθνική Εταιρεία" διακήρυξε και επισήμως την ίδρυσή της.

Ένας εκ των ομιλητών ήταν και η γνωστή δασκάλα κ. Χαρά Νικοπούλου η οποία στο "μάθημά" της (έτσι ονόμασε την ομιλία της ζητώντας απο τους παριστάμενους "μαθητές" να μην χειροκροτούν) κατά την αγαπημένη συνήθεια των συνειδητών ή ασυνείδητων υπηρετών της "Νέας Εποχής", ακολούθησε την γνωστή συνταγή της "μίξης των αμίκτων".

Μάθαμε λοιπόν ότι "από αιώνες μακρυνούς και απο χρόνους θείους απο αρχαίους φιλοσόφους και ρήτορους (ρήτορες θα εννοούσε) ορίσθηκαν στο έθνος μας οι αρετές του ανθρώπου... που υμνήθηκαν απο ιερείς του Δία και ιερείς του Χριστού μας και όρισαν γενεές ανθρώπων να πρεύονται εν οδώ αγίων πάντα προς το θείον".

Εδώ βλέπουμε μια πιο πονηρή προπαγάνδα, αφού εν αντιθέσει με την "εκκλησία των Ελλήνων" του Ιφικράτη δεν εξοντώνουν τους "αιρετικούς Ναζωραίους" αλλά προσπαθούν να τους "παντρέψουν" με τους νεοειδωλολάτρες της αρχαιολαγνείας και τους εραστές του "Απολλώνιου φωτός".

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ:

http://www.klassikoperiptosi.blogspot.com/2012/03/blog-post_20.html

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP