Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

Ιερώνυμος: Ο κατήφορος δεν έχει πάτο…


Σε πλήθος άρθρων μας έχουμε αποδείξει αναλυτικά ότι η ηγεσία της εκκλησιαστικής γραφειοκρατίας είναι και αυτή όχι απλώς πλήρως ευθυγραμμισμένη με τα νεοταξικά κέντρα, αλλά κάτι ακόμα χειρότερο: Αποτελεί το νεοταξικό όργανο της επιθετικής υπονόμευσης και «καρατόμησης» της Ορθοδοξίας. Ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος και ο Αρχιεπίσκοπός Ιερώνυμος αποτελούν,
όπως η κυβέρνηση και τα καθεστωτικά κόμματα, τους μεταπράτες και τους εκτελεστές της παγκοσμιοποίησης και των μηχανισμών της.

Ο Αρχιεπίσκοπος, με πράξεις και με λόγια, πάρα πολλές φορές, έχει νομιμοποιήσει την κυβέρνηση των ανδρεικέλων:
Τόσο στην καθαρόαιμη πασοκική εκδοχή της, όσο και στην πραξικοπηματική, συναινετική, παπαδήμια μορφή της…

Αυτό, βεβαίως, που πρoκαλεί κατάπληξη, είναι ότι ο Ιερώνυμος, δεν κρατάει πλέον κανένα πρόσχημα, καμία συστολή. Νομιμοποιεί θρασύτητα και αδίστακτα και τις πιο χυδαίες εστίες της ευρω-κατοχικής προπαγάνδας, τις πιο χυδαίες εστίες του εθνομηδενιστικού και ΑΝΤΙ-Εκκλησιαστικού παραληρήματος:
Τον Καμπουράκη και τον Οικονομία του Mega!!!

Το Mega διαφημίζει συνέντευξη, για τη Δευτέρα, που έχει δώσει ο Αρχιεπίσκοπος στα βυκορήματα των υβριστών της Ορθοδοξίας, των ιστορικών μας παραδόσεων και των εθνικών μας συμβόλων: Στον Καμπουράκη και Οικονομέα…


Τώρα ο Αρχιεπίσκοπος νομιμοποιεί και τους πωρωμένους της δημοσιογραφικής αθλιότητας:
Τα αλαλάζοντα κύμβαλα της δημοσιογραφικής χυδαιότητας που ξερνούν, με το αζημίωτο φυσικά, όλες τις ιδεολογικές ακαθαρσίες του πλανητικού βόθρου και των «νταβάδων» που υπηρετούν.

Ο Αρχιεπίσκοπος νομιμοποιεί και το ήθος του παρακάτω (του πιο «σεμνού» που επιλέξαμε) λεξιλογίου:


«Αυτός ο θλιβερός ρασοφόρος, γιατί δεν μπορώ να το πω αλλιώς, να μη τον πω χειρότερα....δεν είναι καθόλου σεβάσμιος. Είναι θλιβερός ρασοφόρος.....Κατάλαβες ο άθλιος ρασοφόρος, ο γελοίος τύπος, να μη πω καμία χειρότερη κουβέντα....., Μπράβο, ρε Αμβρόσιε, μπράβο ρε Αμβρόσιε.... Αυτός ήταν Ταγματάρχης της Χωροφυλακής, έχει δείρει κόσμο. Αυτός, ο Αμβρόσιος, έχει δείρει κόσμο..... Με στολή, με στολή, αλλά μετά....».


Διαβάστε πιο πολλά ΕΔΩ:

http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=3227


Συγχαρητήρια Αρχιεπίσκοπε και σε ανώτερα!!!
Ο κατήφορος δεν έχει πάτο…

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP