Σάββατο 18 Αυγούστου 2012

Οι «ομοβροντίες» Λαφαζάνη


Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Λαφαζάνης, για άλλη μια φορά, έριξε τις καταναλωτικές του βόμβες: «Η χρεοκοπία δεν είναι μπαμπούλας»!!!
Έτσι στήθηκε το νέο θεατρικό σκηνικό των σκυλοκαβγάδων αποπροσανατολισμού μεταξύ της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ…

Εδώ υπάρχει διπλή απάτη:

α).
Ο εικονικός καυγάς ανάμεσα σε κυβέρνηση και Αξιωματική Αντιπολίτευση, καθαρά μικροκομματικής, εκλογικής εμπορίας…


β). Η λειτουργία του Λαφαζάνη σαν το «επαναστατικό» άλλοθι του νεοταξικού ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και σαν «τεκμήριο» για την αυριανή διαχείριση της επίσημης χρεοκοπίας μας (η πραγματική χρεοκοπία μας έχει προ πολλού συντελεστεί…).  


Η πρώτη απάτη γίνεται ορατή και δια γυμνού οφθαλμού.  

Η δήλωση Λαφαζάνη ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων από τη δωσίλογη κυβέρνηση του Σαμαρά, έτσι για το θεαθήναι και στήθηκε ένα σκηνικό μικροκομματικής αυθάδειας.  

Πολύ πριν από το Λαφαζάνη, στις 3 Αυγούστου, το Συγκρότημα Λαμπράκη (αυτό που πάντα προαναγγέλλει τις εξελίξεις) έγραψε δια χειρός Καρακούση:  

«Το τίμημα παραμονής στο ευρώ δεν μπορεί να είναι απεριόριστο, γιατί απλούστατα δεν θα είναι ανεκτό από την κοινωνία, από τους πολίτες, από την ίδια την χώρα εντέλει.
Τι να το κάνεις το ευρώ, αν έχεις μια χώρα νεκρή, μια κοινωνία τελειωμένη και ένα λαό χωρίς ελπίδα; Από ένα σημείο και πέρα είναι ζήτημα ύπαρξης και αξιοπρέπειας».

http://www.tovima.gr/opinions/article/?aid=469478&h1=true#commentForm
 


Πριν από λίγες μέρες ο ίδιος ο Ψυχάρης, που εξαγγέλλει ΠΑΝΤΑ τα τετελεσμένα, «στρώνει» το έδαφος για την επιστροφή στη δραχμή με το άρθρο του: «Η ΑΥΛΑΙΑ ΠΕΦΤΕΙ...»
http://www.tovima.gr/opinions/article/?aid=470612
 


Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, δεν έκανε τίποτε περισσότερο από το να αναπαράγει τα «κελεύσματα» των μεγαλονταβάδων και να δώσει στη ΝΔ «υλικό» για μικροκομματικές κοκορομαχίες…  

Το πόσο σκανδαλωδώς υποτελής είναι η ΝΔ φαίνεται και από το γεγονός ότι δεν έβγαλε τσιμουδιά στις δύο κραυγαλέες δημοσιεύσεις του Λαμπρακιστάν.  

Ένα στημένο θέατρο πολιτικαντισμού, στην ακραία μορφή της αυθάδους κοροϊδίας και παραπλάνησης του ελληνικού λαού: Οι ΠΑΝΤΕΣ γνωρίζουν ότι οι υπογραφές της επίσημης χρεοκοπίας μας έχουν μπει από τα μεγάλα αφεντικά και παίζουν ένα κακόγουστο θέατρο, προετοιμάζοντας τον ελληνικό λαό στο ποιος θα είναι ο καλύτερος διαχειριστής των μεγάλων αφεντικών στην αποικία ΕΛΛΑΣ…

Σημείωση: Τα πρωτεία τα έχει ο ΣΥΡΙΖΑ, προς το παρόν, γι αυτό ο Λαφαζάνης «βγαίνει» στις «απόψεις» Λαπρακιστάν. Μη ξεχνάμε και τα εγκώμια του Ψυχάρη στον Τσίπρα…  


Το άλλο σκέλος της ΑΠΑΤΗΣ είναι ότι ο Λαφαζάνης αποτελεί και λειτουργεί (ΠΑΝΤΑ) σαν η «αριστερή συνείδηση» του άκρως καθεστωτικού και νεοταξικού ΣΥΡΙΖΑ.  

Κατά καιρούς Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, «εκτοξεύει» ποικίλα «επαναστατικά» πυροτεχνήματα για τους αφελείς.  

Και ΠΑΝΤΑ, βεβαίως, ακολουθεί την επίσημη γραμμή ΣΥΡΙΖΑ!!!  

Ενδεικτικά:  

Το Σεπτέμβριο του 2009 εκτόξευσε τα εξής:  
«Οι ΗΠΑ, το ΝΑΤΟ και οι Ατλαντικοί κύκλοι της ΕΕ δίπλα σε μεγάλα πολυεθνικά και δυστυχώς εγχώρια οικονομικά συμφέροντα θέλουν μια δεδομένη και παραδομένη κυβέρνηση στην Αθήνα, με νωπή λαϊκή εντολή που θα θέσει πάνω απ’ όλα τα συμφέροντα του Ευρωατλαντισμού. Μια φοβική κυβέρνηση η οποία έχοντας την άνεση της πρόσφατης λαϊκής εντολής θα θέσει ενώπιον του Ελληνικού λαού τον εικονικό κίνδυνο της απομόνωσης και την κίβδηλη απειλή του πολέμου προκειμένου να δικαιολογήσει άτακτες εθνικές αναδιπλώσεις».

Το τι έπραξε ο Λαφαζάνης και το κόμμα του είναι γνωστά.
Διαβάστε και το άρθρο: «ΟΧΙ ψελλίσματα μπροστά στις εθνικές συμφορές που έρχονται»
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?p=21530#21530
 


Τον Αύγουστο το 2010 ο Λαφαζάνης μιλάει για «Ιουλιανό πραξικόπημα»: Ένα μοιρολόγι διαπιστώσεων και ηθικών δακρύων…  

Διαβάστε το άρθρο μας: «Το «αριστερό» μοιρολόι ή ο θρήνος των νεκρών»
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=4811
 


  Σήμερα, παραμονές της ΕΠΙΣΗΜΗΣ εκτέλεσής μας (επίσημη πτώχευση), επικυρώνει τους χρησμούς του ΛΑΜΠΡΑΚΙΣΤΑΝ, ως «αριστερή συνείδηση» του Συγκροτήματος, προετοιμάζοντας το έδαφος της κυβερνητικής διαχείρισης, της τελεσίδικα χρεοκοπημένης χώρας, από το ΣΥΡΙΖΑ…

Μια ζωή το ίδιο άθλιο παιχνίδι παίζει ο Λαφαζάνης…

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP