Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

Χρυσή Αυγή: Τα λυσσασμένα σκυλιά του συστήματος…


Κάθε μέρα που περνάει, όλο και πιο κραυγαλέα αποκαλύπτεται ο ρόλος της Χρυσής Αυγής: Ο ρόλος των «ειδικών» φονικών «αποσπασμάτων κρούσης» του καθεστώτος…
Ανεξάντλητα είναι τα αποθέματα της αγριότητας, του μίσους και του αίματος που ξερνάει αυτός ο βρικόλακας, ο οποίος βγήκε από τον τάφο του λόγω της νεοταξικής ενσωμάτωσης των ηγεσιών της παραδοσιακής αριστεράς…


Ο υστερικός αντικομμουνισμός είναι το κεντρικό τους σύνθημα.
Η μεγάλη απειλή για την ανθρωπότητα και την Ελλάδα ειδικότερα δεν είναι Νέα τάξη, οι διεθνείς μαφίες του χρήματος, οι «αγορές», ο καπιτραλισμός και τα κυβερνητικά δωσίλογα όργανά τους, αλλά τα «κόκκινα σκυλιά»!!!

Στο Μελιγαλά της Μεσσηνίας έδειξαν για άλλη μια φορά, για ποιο έργο τους κατασκεύασε το παρακράτος, τους συντηρεί και τους προβάλλει:
«Αλήτες – φονιάδες – κομμουνιστές», «τσεκούρι και φωτιά στα κόκκινα σκυλιά», «ο λαός δεν ξεχνά τους προδότες τους κρεμά», «αίμα – τιμή – Χρυσή Αυγή».

Σε τέτοιες παγανιστικές τελετουργίες μίσους και αίματος επιδίδονται πλέον καθημερινά και με απροκάλυπτη παρακρατική αυθάδεια…


Αυτά για κάποιους που θέλουν να ζουν με ψευδαισθήσεις και «ονειρώξεις»:
Ότι η Χρυσή Αυγή κτυπά το καπιταλιστικό σύστημα και τη Νέα Τάξη, επειδή εμπορεύεται, και μάλιστα φασιστικά, τον λαθρομεταναστευτικό ΕΦΙΑΛΤΗ…

Αλλά ακόμα πιο ασυγχώρητοι και αγκυλωμένοι είναι κάποιοι άλλοι που στηρίζουν (ευθέως ή εμμέσως) τη Χρυσή Αυγή, έχοντας ως προμετωπίδα την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ!!!


Σε αυτούς αφιερώνουμε το κείμενο που αλιεύσαμε από την «Κλασσικοπερίπτωση»:

«Ένα αντιχριστιανικό εγχειρίδιο απο τον αρχηγό της Χρυσής Αυγής»

http://www.klassikoperiptosi.blogspot.gr/2012/09/blog-post_15.html




Δημοσιεύουμε και ένα εύστοχο κείμενο από τον «ΟΙΚΟΔΟΜΟ»
http://e-oikodomos.blogspot.gr/2012/09/blog-post_16.html


Το δηλητήριο της «Χρυσής Αυγής»


Η προβολή της ιστορίας με την αιμοδοσία της «Χρυσής Αυγής» έδειξε το αποκρουστικό πρόσωπο της φασιστικής, δολοφονικής οργάνωσης. Πρόβαλλαν ότι το αίμα που μαζεύουν θα πηγαίνει μόνο σε Ελληνες και όχι σε μετανάστες και δήλωναν ότι αυτό το κάνουν για τον ελληνικό λαό που υποφέρει από τους «μετανάστες». Το ίδιο επιχείρημα χρησιμοποίησαν και για τη διανομή φαγητού μόνο σε Ελληνες και αφού συμπλήρωναν ένα χαρτί με το ονοματεπώνυμό τους, τα στοιχεία της αστυνομικής τους ταυτότητας και τη διεύθυνσή τους. Και γι' αυτή την ενέργεια χρησιμοποίησαν το επιχείρημα ότι οι Ελληνες πεινάνε από τις πολιτικές του μνημονίου.

Επιχειρούν να διχάσουν, να αποπροσανατολίσουν και να δηλητηριάσουν τη συνείδηση του λαού από την τραγική κατάσταση που βιώνει.
Τους έχουν στρώσει το έδαφος μια χαρά οι πολιτικές της κυρίαρχης τάξης με τα δόγματα μηδενικής ανοχής και της ανακατάληψης των πόλεων από τους μετανάστες. Πατάνε πάνω σε πραγματικό πρόβλημα για να βυθίσουν ακόμα περισσότερο το λαό στο σκοτάδι και τη δυστυχία. Γιατί είναι αντιδραστικό το επιχείρημα ότι επειδή υπάρχουν πολλοί μετανάστες στη χώρα μας - με ευθύνη της πολιτικής και του συστήματος που υπερασπίζεται η «Χρυσή Αυγή» - τους αξίζει να πεθάνουν αν χρειαστούν αίμα...

Γιατί εκεί πάει το πράγμα, εκεί οδηγούν με τη λογική τους.
Προχτές, από τον Αγ. Παντελεήμονα έδιωξαν κακήν κακώς ηλικιωμένη που δεν είχε να φάει... Είναι άκρως ρατσιστική και επικίνδυνη η αντίληψη ότι ένα μεταναστόπουλο ας πεθάνει από την πείνα επειδή δεν έχει να φάει, επειδή έχει διαφορετική θρησκεία, χρώμα, πατρίδα. Αυτό λένε στην ουσία. Και εάν σήμερα το λένε για τους μετανάστες, αύριο θα το λένε για όσους δε συμφωνούν με την ιδεολογία τους.

Ο τρόπος που δρα η «Χρυσή Αυγή», ο τρόπος που «αβαντάρεται» από την πολιτική της συγκυβέρνησης, πρέπει να βάζει τους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα σε σκέψεις. Αυτή η δολοφονική οργάνωση κάνει βρώμικη δουλειά και ο λαός πρέπει να την αποδοκιμάσει.

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP