Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

Χρυσή Αυγή: ΑΠΑΤΗ και στο λαθρομεταναστευτικό…



Έχουμε αναλύσει σε πολλά κείμενά μας και διεξοδικά το ρόλο της Χρυσής Αυγής: Τον παρακρατικό ρόλο των ειδικών, τρομοκρατικών και αιματηρών «αποσπασμάτων κρούσης» του νεοταξικού καθεστώτος.
Αν αφαιρέσει κανείς από το πολιτικό πρόσωπο της Χρυσής Αυγής το λίπος του ακραίου λαϊκισμού της, τότε αποκαλύπτεται αμέσως η αποτρόπαια, αληθινή της όψη: Η «όψη» του αδίστακτου δούλου του μεγάλου κεφαλαίου, η «όψη» δηλαδή, των άγριων σκυλιών του κεφαλαίου.



Το κείμενο του «Νέου Απεργοσπάστη» δίνει μια πρώτη περιγραφή της κοινωνικής και πολιτικής υπόστασης της Χρυσής Αυγής.

Το κείμενο ΕΔΩ:

http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=6913


Αυτό όμως που φωτίζει, κατά τρόπο κατηγορηματικό, το φαιό πρόσωπο αυτής της παρακρατικής οργάνωσης είναι η ίδια η δεδηλωμένη υποταγή της στην εξουσία του χρήματος.


Δεν παρέλειψε, αυτή η δήθεν υπερ-πατριωτική οργάνωση, να επισκεφτεί τους βιομήχανους και να τους δηλώσει την πλήρη ΥΠΟΤΑΓΗ της, εξυμνώντας τους, μάλιστα, επειδή «δίνουν δουλειά στην κοινωνία»!!!


Όταν εξυμνείς τους ληστές και τους δημίους της ελληνικής κοινωνίας,
τους υποτελώς διαπλέκομενους και ΕΞΑΡΤΩΜΕΝΟΥΣ από τις πλανητικές μαφίες του χρήματος (Νέα Τάξη) τότε τα λόγια περιττεύουν και οι υπερ-πατριωτικές κορώνες, απλώς, είναι το ξύγκι της λαϊκίστικης ΔΗΜΑΓΩΓΙΑΣ και ΑΠΑΤΗΣ…

Οφείλουμε, βεβαίως,
να επισημάνουμε και τούτο: ότι η Χρυσή Αυγή διακρίνεται από μεγαλύτερη ευθύτητα μοχθηρίας, σε σχέση με τον «κλόουν-λαγό» των «νταβάδων», τον Καρατζαφέρη και το σινάφι του.

Ο Καρατζαφέρης
ύψωνε δημαγωγικά την γροθιά του εναντίον των Βιομηχάνων, των Τραπεζιτών κ.λπ, για ένα αρκετά μεγάλο διάστημα, ενώ ήταν ο αξιοθρήνητος λακές και υπηρέτης τους…

Η Χρυσή Αυγή
δεν έχει αυτήν την πολυτέλεια δεν το επιτρέπουν πλέον οι «νταβάδες» (στους δύσκολους σημερινούς καιρούς), να κρατήσει κάποια, ελάχιστα προσχήματα, σαν τη σηκωμένη γροθιά του Καρατζαφέρη και του παππού τους, του Χίτλερ. Από την αρχή δηλώνει ΥΠΟΤΑΓΗ στους «νταβάδες» της…

Από την αρχή δηλώνει και πράττει σαν το εκπαιδευμένο μαντρόσκυλο του καθεστώτος, σαν τρομοκρατική «ομάδα κρούσης» εναντίον των αδύναμων και εξαθλιωμένων, εναντίον των θυμάτων του κεφαλαίου:
Σήμερα εναντίον των εισαγόμενων δούλων, αύριο εναντίον των απεργών και των εξεγερμένων λαϊκών στρωμάτων…

Το μεγαλύτερο δημαγωγικό ατού αυτής της παρακρατικής ομάδας, είναι, όπως και του Καρατζαφέρη παλιότερα, το πολιτικό εμπόριο γύρω από τους λαθρομετανάστες.

Η διαφορά με τον Καρατζαφέρη συνίσταται σε τούτο: Ο Καρατζαφέρης εμπορευόταν το λαθρομεταναστευτικό εφιάλτη στα λόγια, ενώ η Χρυσή Αυγή τον εμπορεύεται και στα λόγια και στην πράξη:
Με τους επεισοδιακούς, φασιστικούς ξυλοδαρμούς διάφορων λαθρομεταναστών φουκαράδων που τα ίδια τα αφεντικά της Χρυσής Αυγής τους έφεραν στην Ελλάδα για να τους εκμεταλλευτούν με όρους δουλείας και ταυτόχρονα να ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ την ελληνική κοινωνία και να ΑΠΟΤΕΦΡΩΣΟΥΝ τις κατακτήσεις του ελληνικού λαού…

Το λαθρομεταναστευτικό, λοιπόν, είναι το «ισχυρό όπλο» ΔΗΜΑΓΩΓΙΑΣ και ΑΠΑΤΗΣ της Χρυσής Αυγής.


Κάλπικο όπλο,
με άσφαιρες ομοβροντίες για να ξεγελιούνται οι αφελείς και να εγκλωβίζονται οι ποικιλίες των «χρήσιμων ηλιθίων» και των υστερικών του μίσους, του τυφλού μίσους.

Στην πρόταση νόμου που κατέθεσε η Χρυσή Αυγή για την Ιθαγένεια αποκαλύπτεται τούτο:
Μοναδικός της σκοπός είναι η ΒΙΑΙΗ αστυνόμευση και ΟΧΙ η ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ των λαθρομεταναστών.

Συγκεκριμένα:
Στο νομοσχέδιό της ως ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ στόχος που αναφέρεται είναι η «εθνική ασφάλεια».

Αφήνει ΑΝΟΙΚΤΗ την πόρτα της Ιθαγένειας για «όσους αλλοδαπούς κατέχουν νομιμοποιητικα έγγραφα»!!!


Δηλαδή, εμμέσως πλην σαφώς, η Χρυσή Αυγή, ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙ τις εκατοντάδες χιλιάδες αλλοδαπούς, οι οποίοι, με τους παλιότερους νόμους των δωσίλογων κυβερνήσεων, πήραν κάποιες «άδειες παραμονής», αν και είχαν εισέλθει παράνομα…


Η Χρυσή Αυγή δημοκοπεί ασυστόλως και στο λαθρομεταναστευτικό, εκτελώντας πιστά τις απαιτήσεις των αφεντικών της:
ΟΧΙ στην αποχώρηση των εισβολέων-εποίκων, αλλά στη βίαιη καθυπόταξή τους στην κτηνωδία της εκμετάλλευσης και κερδοσκοπικής ασέλγειας του κεφαλαίου.

Γι αυτό και εξασκεί τη φασιστική βία της πάνω στις πλάτες κάποιων φουκαράδων μεταναστών, ώστε αύριο να είναι έτοιμη να ξεχυθεί εναντίον κάθε ΕΧΘΡΟΥ του κεφαλαίου, εναντίον κάθε ενός που θα σηκώνει το κεφάλι εναντίον των αφεντικών της και του νεοταξικού καθεστώτος το οποίο υπηρετεί, ως ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΗ ομάδα κρούσης…


ΣΧΟΛΙΟ της ΚΛΑΣΣΙΚΟΠΕΡΙΠΤΩΣΗΣ, πολύ διαφωτιστικό

http://www.klassikoperiptosi.blogspot.gr/2012/09/blog-post_5699.html


Πραγματικά αυτή η ανάρτηση
είναι η φυσική συνέχεια της προηγούμενης η οποία αφορούσε τον άλλο "πυλώνα" (όμιλος Βαρδινογιάννη) της μεταπολιτευτικής κρεμάλας της μεταπολιτευτικής "ελληνικής" οικονομίας.

Το ότι η Χρυσή Αυγή βρέθηκε να "κόπτεται"υπερ του ομίλου Λάτση δεν αποτέλεσε,για μας τουλάχιστον, έκπληξη.


Ωστόσο υπάρχει ακόμα μία παράμετρος
που καταδεικνύει την υποκριτική ικανότητα των νεοπαγανιστών της Χ.Α σχετικά με την αντισιωνιστική και δήθεν αντινεοταξική πολιτική τους.

Στο Δ.Σ της EUROBANK η οποία είναι υπο τον έλεγχο του ομίλου Λάτση, τον οποίο υποστηρίζει και εντός της Βουλής η αντισυστημική Χρυσή Αυγή,εξελέγη προχθές ως μέλος ο mister coca- cola (3E) και "απουσιολόγος" στις μυστικές συνεδριάσεις της Λέσχης Bilderberg κ. Γ. Δαβίδ!!!


Άλλη μια απόδειξη ότι δεν πρόκειται απλώς για κάποιους νεοναζιστές και νεοπαγανιστές που μετονομάστηκαν σε "εθνικιστές" και παριστάνουν οψίμως τους υπερασπιστές εκείνης της Ορθοδοξίας που έχει φυσικά "ξεπλυθεί" απο κάθε "εβραϊκή" μαγαρισιά ( Παλαιά Διαθήκη κλπ), αλλά για περιπλανώμενο θίασο τρομοκρατών της Νέας Τάξης Πραγμάτων.


 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=6913

 

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP