Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

Ο "προφήτης" Δένδιας ξαναχτυπά!



Όπως είχε "προβλέψει" νέο γύρο "τρομοκρατικών επιθέσεων" από το Δεκέμβρη (δείτε εδώ) έτσι και τώρα σε συνέντευξή του στην Ημερησία του Σαββάτου εξέφρασε τον φόβο του για τρομοκρατική επίθεση σε πολιτικό!!!
Κι αφού ο λαγός της τρομοκρατίας προαναγγέλλει χτύπημα σε πολιτικό είναι βέβαιο ότι αυτό θα συμβεί.


Πότε; Όταν...η κατοχική κυβέρνηση έχει την ανάγκη να συμβεί. Κι αφού περάσαμε τα στάδια των χτυπημάτων με τα καλάσνικοφ στα γραφεία της Ν.Δ, τη χύτρα στο Mall, τις σφαίρες στο Στουρνάρα, της ληστείας στη Κοζάνη μάλλον ήρθε η ώρα για ένα χτύπημα που θα καταφέρει (έτσι φαντάζονται οι εμπνευστές του τουλάχιστον) να πείσει και τον πλέον δύσπιστο περί της ύπαρξης (αριστερής) τρομοκρατίας που απειλεί τη... καλή μας τη ''δημοκρατία''!

Ίσως ήρθε η ώρα να βάλουν στο κάδρο της τρομοκρατίας το άλλο ''άκρο''. Να θελήσουν δηλαδή να μας πείσουν για την ύπαρξη ''ακροδεξιάς τρομοκρατίας''. Οι δηλώσεις άλλωστε του Δένδια στην Ημερησία του Σαββάτου μας βάζουν σε τέτοιες σκέψεις: "Μια ματιά στα δημοσιεύματα εντύπων της Άκρας Δεξιάς, όπως και στις ερωτήσεις του συγκεκριμένου κόμματος στη Βουλή, αρκεί για να πείσει οποιονδήποτε ότι ο συγκεκριμένος χώρος με θεωρεί τον κατεξοχήν του αντίπαλο. Το ίδιο ισχύει και με τα έντυπα της Άκρας Αριστεράς και τους κομματικούς σχηματισμούς που την εκφράζουν. Το γεγονός ότι με πολεμούν λυσσαλέα τα δύο άκρα προσδιορίζει "χωροταξικά" το πού ανήκω."

Αυτό το φαινόμενο πάντως, της προαναγγελίας των χτυπημάτων, φανερώνει το θράσος των κατοχικών ανδρείκελων.

Το σκηνοθετημένο έργο των χτυπημάτων γίνεται πια τόσο χοντροκομμένα και ξεδιάντροπα που ξεπερνάει κάθε όριο. Δεν τους ενδιαφέρει πια να τηρούν τα προσχήματα. Ακολουθούν πιστά το ρητό του Γκέμπελς: «Όσο πιο χοντροκομμένο είναι ένα ψέμα, τόσον πιο εύκολα το χάφτουν οι μάζες».

Μόνο που όσο και να κοπιάζουν οι σύγχρονοι γκεμπελίσκοι να τρομοκρατήσουν το Λαό με τέτοιου είδους τεχνάσματα και να τον πείσουν για τον κίνδυνο που διατρέχει η...δημοκρατία το μόνο που έχουν καταφέρει είναι να γίνονται περισσότερο μισητοί και όλο και περισσότεροι να καταβαίνουν ότι όλη αυτή η ιστορία της τρομοκρατίας δεν είναι παρά μια μεγάλη κακοστημένη απάτη.

egersis
http://egersis2.blogspot.gr/2013/02/blog-post_4355.html


Διαβάστε και ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=7247
 

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP