Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

Καζάκης εναντίον Καμμένου (Κράμερ εναντίον Κράμερ)


Δεν είχαμε σκοπό να ασχοληθούμε ξανά με τον Καζάκη: Έχουμε ασχοληθεί διεξοδικά και κουραστικά…
Διαβάσαμε, όμως, ένα άρθρο του που τα «ρίχνει» στον Καμμένο, ο οποίος πρότεινε για την προεδρία της Δημοκρατίας τον Κώστα Καραμανλή.



Δεν διαφωνούμε με την κριτική του Καζάκη, ούτε με το γεγονός ότι αναδεικνύει στο κείμενό του τον τυχοδιωκτισμό του Καμμένου. Εξάλλου έχουμε δείξει σε σωρεία κειμένων τον πολιτικό χαρακτήρα των Ανεξάρτητων Πολιτών και του Καμμένου ιδιαίτερα.

Απλώς γελάσαμε λίγο. Είναι πράγματι αστείο ο ένας πολιτικός τυχοδιώκτης να κατηγορεί τον άλλο για τυχοδιωκτισμό.

Ήρθαν στη μνήμη μας τα παζαρέματα μεταξύ αυτών των δύο «εθνοσωτήρων», παζαρέματα για να μας «σώσουν», αλλά δεν ευδοκίμησαν, για αυτό και δεν …σωθήκαμε!!!

Γι αυτά τα παζαρέματα διαβάστε το άρθρο: «Καζάκης: Το απόστημα της διαπλοκής έσπασε…».
ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?p=29193#29193

Το άρθρο του Καζάκη που «κράζει» τον Καμμένο, ΕΔΩ:
http://dimitriskazakis.blogspot.gr/2013/03/blog-post_11.html

Ασχολούμαστε πάλι με τον Καζάκη, γιατί αυτό το «κράξιμο» στον Καμμένο έχει μια ιδιαίτερη πολιτική διάσταση και σηματοδοτεί το «πόλεμο» που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στα διάφορα «εθνοσωτήρια» πολιτικά εκτρώματα, ανάμεσα στους ποικίλους πολιτικούς τυχοδιώκτες.

Το γεγονός ότι ΣΗΜΕΡΑ ο Καζάκης κτυπάει, εκ νέου τον Καμμένο, ενώ δεν έχει μιλήσει για τις τόσες άλλες και πολύ συχνές τυχοδιωκτικές του «παρλαπίπες» έχει τη σημασία του.

Είναι σήμερα που πρωτοκλασάτα στελέχη του ΛΑ.Ο.Σ. εγκατέλειψαν «ηρωικά» το μνημονιακό μαντρί τους και το παίζουν «ντούροι» «αντιμνημονιακοί»: Τυχοδιώκτες ολκής και γλοιωδέστατοι…

Διαβάστε το κείμενο, εδώ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=7308

Αυτοί, λοιπόν, μαζί με πολλούς άλλους του ΛΑ.Ο.Σ., με περιφερόμενους τουρίστες (που μέχρι χθες ήταν στον Καζάκη), μαζί με ποικίλους παραγοντίσκους τυχοδιώκτες, κινούνται προς την κατεύθυνση δημιουργίας ενός «Πατριωτικού Κέντρου»!!!

Διαβάστε ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=7311

Όλα τα πολιτικά σημάδια (και τα ιστολόγια-κλακαδόροι του Καμμένου) δείχνουν ότι αυτό το νέο πολιτικό έκτρωμα έχει στενές επαφές και δεσμούς με τον Καμμένο και βρίσκεται σε μια διαδικασία «μίξης»!!!

Πιο αποκαλυπτικό είναι το καλά ενημερωμένο (σχετικά με το κόμμα του Καμμένου), press-gr:

«Η νέα πολιτική κίνηση που θα τοποθετείται στο "πατριωτικό κέντρο" θα έχει έντονα αντιμνημονιακά χαρακτηριστικά και ήδη βρίσκεται σε επαφή με τις άλλες αντίστοιχες κινήσεις ενώ γίνονται μέσω τρίτων και συζητήσεις για προσέγγιση με τους Ανεξάρτητους Έλληνες του Πάνου Καμμένου…».
ΕΔΩ:
http://press-gr.blogspot.gr/2013/02/blog-post_1534.html

Γίνεται φανερό, λοιπόν, γιατί ΤΩΡΑ θυμήθηκε ο Καζάκης πάλι τον Καμμένο.

Ο Καζάκης, ως γνωστό, είχε επενδύσει σε πολλά στελέχη του ΛΑ.Ο.Σ. Εξάλλου αυτή τη στιγμή το σταθερό «βήμα» του είναι ο Καρατζαφέρης και το ραδιόφωνό του!!!

Το «υλικό», συνεπώς των πολιτικών του επενδύσεων, καθώς και πολλά στελέχη «δικά» του (ΕΠΑΜ) κινούνται προς διαφορετικές κατευθύνσεις, προς τον Καμμένο ο οποίος εγγυάται καλύτερους όρους κοινοβουλευτικής αναρρίχησης: Τέτοιο συνονθύλευμα τυχοδιωκτών…


Αν διαβάσει, κανείς προσεκτικά το κείμενο του Καζάκη θα διαπιστώσει ότι αυτό απευθύνεται σε όλον αυτόν τον κόσμο που σπεύδει προς τον Καμμένο, αναζητώντας μια θέση στον εκλογικό ήλιο:

«Ο κ. Καμμένος έχει δώσει πολλά δείγματα πολιτικής γραφής ώστε να τον θεωρούμε τουλάχιστον αναξιόπιστο»: Είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα…

Ο καυγάς, λοιπόν, είναι για το πάπλωμα…

Ο καυγάς δύο τυχοδιωκτών για το ποιος θα κερδίσει τα «ορφανά» του ΛΑ.Ο.Σ και τους άλλους περιφερόμενους τουρίστες-καιροσκόπους (πάπλωμα)…

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP