Δευτέρα 24 Ιουνίου 2013

Εκλογές: Έγιναν και αυτές τρομοκρατικό "σκιάχτρο"


Το πολιτικό θέατρο της σύγχρονης ΑΠΑΤΗΣ έχει αναγάγει σε επιστήμη την κατασκευή τρομοκρατικών «σκιάχτρων»: Τη σκηνοθετημένη δαιμονοποίηση ποικίλων καθεστωτικών κατασκευών και φανταστικών απειλών…
Η «τρομοκρατία» αποτέλεσε το υπόβαθρο αυτής της «επιστήμης» του πλανητικού ολοκληρωτισμού.

Πάνω στα θεμέλια της κατασκευασμένης «τρομοκρατίας» (από τους διεθνείς και εγχώριους μηχανισμούς και μυστικές υπηρεσίες), ΚΑΙ της σκηνοθετημένης τρομο-υστερίας και τρόμο-λαγνείας, παίχτηκαν όλες οι κακουργίες του πλανητικού ιμπεριαλισμού εναντίον των λαών, των εθνών και των κοινωνιών.

Είναι γνωστές οι δαιμονοποιημένες παγκόσμιες κατασκευές-απειλές: Μπιν Λάντεν και CIA…

Επίσης είναι πλέον γνωστές οι επεξεργασμένες στρατηγικές των διεθνών και εγχώριων μυστικών υπηρεσιών, καθώς και οι στόχοι των τρομοκρατικών δικτύων που κατασκευάστηκαν μετά το Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο στην Ευρώπη.

Στην Ελλάδα ζήσαμε και ζούμε, σε όλες τις ποικιλίες και πολυχρωμίες, αυτές της τρομοκρατικές κατασκευές: Από «17Ν» και ΕΛΑ, μέχρι τις σημερινές, δήθεν «αντιεξουσιαστικές» ομάδες, τους κουκουλοφόρους και CIA.

ΠΑΝΤΑ υπήρχε μια δαιμονοποιημένη «τρομοκρατική» ΑΠΕΙΛΗ, ένα «σκιάχτρο».

Τα τελευταία χρόνια αυτή η συνταγή των «σκιάχτρων» παίχτηκε και παίζεται και στα κοινοβουλευτικά παιχνίδια, με τις «ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ» της «ακροδεξιάς», του «ρατσισμού», του «φασισμού» κ.λπ, στα δαιμονοποιημένα πρόσωπα του Καρατζαφέρη (μέχρι χθες), της Χρυσής Αυγής (σήμερα).

Η ίδια «επιστήμη» της τρομοκρατικής ΑΠΕΙΛΗΣ έχει «αναπτύξει» τη θεωρία των «άκρων»…

ΟΛΑ αυτά, τις σκοπιμότητες και τους μακάβριους στόχους τους, τα έχουμε αναλύσει διεξοδικά και επί πολλά χρόνια.

ΤΩΡΑ θα περιοριστούμε στην επέκταση αυτής της τρομοκρατικής στρατηγικής, σε ένα γεγονός που ανταποκρίνεται στις σημερινές συνθήκες της κατοχής μας και στις ανάγκες του ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟΥ-ΕΛΛΑΣ: Στην τρομοκρατική δαιμονοποίηση της εκλογών. Δηλαδή στη δαιμονοποίηση των ίδιων των υπολειμμάτων της αστικής δημοκρατίας, στη δαιμονοποίηση της ίδιας της κατοχικής Βουλής.

Έχουν καταστεί πλέον και αυτές οι δραματικά συρρικνωμένες «δημοκρατικές ελευθερίες» ΑΠΕΙΛΗ για το καθεστώς των ανδρεικέλων του 4ου Ράιχ.

Οι ίδιες αυτές εκλογές (ο μηχανισμός της κοινοβουλευτικής απάτης) και η ίδια η Βουλή (η κατοχική) έχουν γίνει βλαβερή πολυτέλεια για το ελληνικό προτεκτοράτο του πλανητικού φασισμού, «ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ» και «ΑΠΕΙΛΗ» για το «εθνικό συμφέρον»!!!

Αυτό σηματοδοτεί ΟΛΟΚΑΘΑΡΑ και ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΑ τις μακάβριες επιδιώξεις των νέων αποικιοκρατών και των πολύχρωμων ανδρεικέλων τους: Την ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ και αυτών των «δημοκρατικών» ψηγμάτων, την ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ, σαν «καταστροφική» και αυτής της κατοχικής Βουλής.

ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ την ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΦΙΜΩΣΗ, τον ΟΛΙΚΟ ΓΥΨΟ.

Ας δούμε ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ το πολιτικό πλαίσιο.

ΟΛΕΣ οι κυρίαρχες κυβερνητικές δυνάμεις, οι κυβερνητικοί δωσίλογοι και τα προπαγανδιστικά τους ιερατεία (ΜΜΕ και ακαδημαϊκές «πόρνες») ΩΡΥΟΝΤΑΙ εναντίον των εκλογών.

Οι εκλογές, μας λένε, θα είναι «ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ για τον τόπο»: Δηλαδή οι αστικές δημοκρατικές λειτουργίες (όσες απέμειναν) είναι «ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ για τον τόπο» !!!


Τη δική τους καταστροφή που δεν μπορεί να αποφευχθεί ΟΥΤΕ μέσα από αυτές τις δικτατορικές «δημοκρατικές» λειτουργίες, ΟΥΤΕ μέσα από το κοινοβουλευτικό παιχνίδι, την ΤΑΥΤΙΖΟΥΝ με την «καταστροφή» της χώρας.

Πάνω σ’ αυτό το δαιμονοποιημένο ΚΙΝΔΥΝΟ, στο «σκιάχτρο» των εκλογών παίζουν, σχεδόν οι πάντες:

Τα κυβερνητικά ανδρείκελα: ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ (αποχώρησε, αλλά οι εκλογές είναι …καταστροφή).

Ο «αντιμνημονιακός» Καμμένος: «Καταστροφή η κυβέρνηση, ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ και οι εκλογές»!!!

Διαβάστε πιο αναλυτικά το άρθρο:
«Μίλησε και ο Καμμένος για να τετραγωνίσει τον κύκλο»
ΕΔΩ:
http://resaltomag.blogspot.gr/2013/06/blog-post_5647.html


Φυσικά τη νότα τη δίνουν οι «νταβάδες»: Διεθνείς και εγχώριοι.

ΔΝΤ, Κομισιόν, Γερμανία, όλες οι συνασπισμένες δυνάμεις του 4ου Ράιχ, δαιμονοποιούν τις εκλογές και ΑΠΕΙΛΟΥΝ με κύματα τρομοκρατικών εκβιασμών.


Αν ο ΣΥΡΙΖΑ ή το ΚΚΕ δεν τις έχουν δαιμονοποιήσει, ακόμα, τις εκλογές είναι διότι έχουν «ποτιστεί» με τον εκλογικό κρετινισμό ή προσδοκούν από αυτές οφέλη.

Στην πράξη, ωστόσο, δεν αγωνίζονται ΟΥΤΕ για προσφυγή στις κάλπες. Απλώς καταναλώνουν εκλογική δημαγωγία, δίχως να κουνάνε ούτε το μικρό δακτυλάκι τους για να ρίξουν την κυβέρνηση και να φτάσουμε στις εκλογές…

Βλέπουμε, λοιπόν, μια ενορχηστρωμένη (διεθνώς και εγχώρια) καταστροφολογία και τρομοκρατική επίθεση εναντίον των εκλογών, ΕΝΑΝΤΙΟΝ των ίδιων των «βάθρων» της αστικής δημοκρατίας.

 
Αυτή η αστική δημοκρατία, έστω αυτά τα ισχνά υπολείμματά της, καθώς και η Βουλή (η κατοχική) ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ κίνδυνο και ΑΠΕΙΛΗ για το ίδιο το καθεστώς του πλανητικού φασισμού και τα ανδρείκελά του.

Παρά το γεγονός ότι η κοινοβουλευτική «δημοκρατία» έχει υποκατασταθεί από τις Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου, πάλι η σκιώδης ύπαρξή της αποτελεί κίνδυνο και απειλή για τους δωσίλογους και τα αφεντικά τους.


Το επόμενο βήμα είναι η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ της Βουλής για να «εξυγιανθεί».

Όπως ακριβώς έγινε με την ΕΡΤ…

Το επόμενο βήμα για να αναχαιτιστεί αυτός ο εφιαλτικός κατήφορος είναι να ξεχυθεί ο λαός στους δρόμους και να οργανώσει το ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ του ΜΕΤΩΠΟ για την ΑΝΑΤΡΟΠΗ αυτής της κυβέρνησης, για την ανατροπή των εφιαλτικών σχεδιασμών του 4ου Ράιχ.

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP