Σάββατο 22 Ιουνίου 2013

ΣΥΡΙΖΑ: Νέες καιροσκοπικές ακροβασίες…



Ο ΣΥΡΙΖΑ ακολουθεί κατά πόδας την καιροσκοπική ηλιθιότητα του Καμμένου. Αν δεν μοιάζανε δεν θα συμπεθεριάζανε…
Ο Καμμένος μας είπε ότι ο κυβέρνηση αυτή είναι καταστροφή και θάνατος, ΑΛΛΑ και οι εκλογές είναι καταστροφικές. Αυτό που χρειάζεται (μας είπε ο Καμμένος) είναι να αλλάξουν μυαλά κάποιοι απατεώνες της κατοχικής Βουλής και μαζί με άλλες δυνάμεις να συγκροτήσουν μια νέα κυβέρνηση.


Διαβάστε αναλυτικά ΕΔΩ:
http://resaltomag.blogspot.gr/2013/06/blog-post_5647.html

Ο ΣΥΡΙΖΑ, βεβαίως, δεν το διατύπωσε τόσο άκομψα και γελοία, αλλά έμμεσα και με την «πονηράδα» της πασοκικής «Σχολής» του καιροσκοπισμού. Είναι γνωστό ότι όλοι οι μαιτρ αυτής της πασοκικής «σχολής» έχουν μετακομίσει στο ΣΥΡΙΖΑ και κατασκευάζουν το «ομοίωμα» του Ανδρέα.

Διαβάστε ένα μικρό απόσπασμα από τη συνέντευξη του Γιώργου Σταθάκη (βουλευτής και υπεύθυνος τομέα ανάπτυξης του ΣΥΡΙΖΑ), στο Θάνο Σιαφάκα.
Ολόκληρη ΕΔΩ:
http://thehellenicmail.gr/component/content/article/5618-2013-06-21-14-13-51

Δημοσιογράφος: Αυτό που συνέβη με τη ΔΗΜΑΡ δημιουργεί γέφυρες για μια μελλοντική συνεργασία με το ΣΥΡΙΖΑ, σε κυβερνητικό επίπεδο;

Σταθάκης: Νομίζω ότι μετά τις εξελίξεις αυτές, η ΔΗΜΑΡ θα είναι διαφορετική και θα αλλάξει. Υποθέτω ότι θα υπάρξουν πολιτικοί κλυδωνισμοί στο εσωτερικό της ΔΗΜΑΡ. Δεν θα είναι η ίδια ΔΗΜΑΡ με αυτήν που συμμετείχε στην τρικομματική κυβέρνηση. Θα υπάρξουν ανακατατάξεις. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ανοιχτός σε κάθε μελλοντική προοπτική ενός ευρύτερου μετώπου της αριστεράς. Δεν υπάρχει δυνατότητα να κάνει κάποιος προβλέψεις. Παρακολουθούμε τις εξελίξεις και τις ανακατατάξεις στους πολιτικούς χώρους, που θα είναι σημαντικές μέχρι τις επόμενες εκλογές. Θα είναι διαφορετικός ο πολιτικός χαρακτήρας μετά τις επόμενες εκλογές, απ’ ό,τι σήμερα.

Ουσιαστικά, λέει τα ίδια ο Σταθάκης με τον Καμμένο: Όσοι αλλάξουν μυαλά είναι ευπρόσδεκτοι για «ένα ευρύτερο Μέτωπο».

Το άκρον άωτον του καιροσκοπισμού, αλλά και τρανταχτή ΑΠΟΔΕΙΞΗ του ιδεολογικό- πολιτικού χαρακτήρα του ΣΥΡΙΖΑ, ιδιαίτερα αποκαλυπτική για την ΑΝΤΙΛΗΨΗ που έχει (ο ΣΥΡΙΖΑ) για το «Μέτωπο της Αριστεράς»: Ένα «μέτωπο» που να αποτελεί την Κολυμβήθρα του Σιλωάμ για κάθε τυχάρπαστο και τυχοδιώκτη, για κάθε ανδρείκελο που υπηρέτησε τους μαφιόζους του χρήματος και εκτέλεσε τις εντολές τους: Τη λεηλασία και τη σφαγή του ελληνικού λαού, το ξεπούλημα της χώρας, την αποτέφρωση της εθνικής μας υπόστασης και την ιδιωτικοποίηση του ελληνικού κράτους.


Στο τέλος για τη …σωτηρία μας θα συμπράξουν όλα τα ανδρείκελα κάθε κοπής και χρώματος!!!

Την ΙΔΙΑ ακριβώς λογική, έχει ο ΣΥΡΙΖΑ με αυτήν που έχει η κυβέρνηση, καθώς και όλες οι προηγούμενες κατοχικές κυβερνήσεις: «Λαμόγια, απατεώνες και τυχοδιώκτες όλης της χώρας ενωθείτε για να …σώσετε τη χώρα».

Ο Τσίπρας, μάλλον, διάβασε ανάποδα τη ρήση του Μαρξ: «Προλετάριοι όλων των χωρών ενωθείτε»…

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP