Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

Η κατάργηση των εθνών κρατών και η ακροδεξιά κακοήθεια


Ο αυτοκράτορας της Υφηλίου, ο Ομπάμα, διατύπωσε καθαρά το κυρίαρχο δόγμα του υπέρ-εθνικού καπιταλισμού, του νέου πλανητικού φασισμού: «Δεν υπάρχουν πλέον έθνη, είμαστε όλοι πολίτες του κόσμου»!!!
Αυτό το δόγμα του χρηματιστηριακού «διεθνισμού» το έχουν ασπαστεί, ενθέρμως, ΟΛΕΣ οι καθεστωτικές πολιτικές δυνάμεις κάθε χώρας και κάθε χρώματος.


Στην ιδεολογική πρωτοπορία βρίσκονται οι «αριστερές» δυνάμεις του κεφαλαίου και τα επιδοτούμενα Μαντεία του εθνομηδενισμού, του «αντιεθνικισμού», του «αντιρατσισμού» και της «πολυπολιτισμικότητας». Είναι οι δυνάμεις που παρέχουν το άλλοθι και το τεκμήριο στις κυρίαρχες κυβερνητικές δυνάμεις που υλοποιούν ΠΡΑΚΤΙΚΑ το δόγμα της Νέας Τάξης και της παγκόσμιας διακυβέρνησης: οι δυνάμεις της Δεξιάς, με την παλιά, κλασική μορφή και τη νέα σύγχρονη μορφή της σοσιαλδημοκρατίας.

Είναι και αυτές οι δυνάμεις που ΘΕΜΕΛΙΩΣΑΝ, με τις ευλογίες της νεοταξικής «αριστεράς», τους σύγχρονους υπερεθνικούς μηχανισμούς της παγκοσμιοποίησης: ΕΕ, ΟΝΕ, ΔΝΤ, Ευρώ και λοιπές παγκόσμιες ενώσεις…

Είναι αυτές οι ίδιες δυνάμεις, οι οποίες με τις ευλογίες και την ιδεολογική μαγκούρα της «αριστεράς» του κεφαλαίου, άνοιξαν τα σύνορα, με όλα τα συνακόλουθα που έχουμε λεπτομερώς αναλύσει.

Ο Ομπάμα, απλώς, σήμερα διατυπώνει το δόγμα αυτής της χρόνιας πρακτικής, το ιδεολογικό και πολιτικό της περίγραμμα, ΕΝΤΟΣ του οποίου κινήθηκαν, λειτούργησαν και έπραξαν ΟΛΕΣ οι δυνάμεις του νεοταξικού τόξου.

Η δεξιά και ακροδεξιά, όμως, πονηρία, κακοήθεια και πλαστογραφία επικεντρώνει τα πυρά της [b]ΜΟΝΟ στα «αριστερά» δεκανίκια και αφήνει στο απυρόβλητο τους κυβερνητικούς πρωταγωνιστές.[/b]

Τοποθετεί μέσα στις δυνάμεις της Παγκοσμιοποίησης ΜΟΝΟ τους «αριστερούς ψάλτες» και ΟΧΙ τις κυρίαρχες δυνάμεις της Παγκοσμιοποίησης: τις κυρίαρχες δυνάμεις του καπιταλισμού.

Γι αυτό μιλάει για παγκοσμιοποίηση, σαν να είναι κάποιος «δαίμονας» που μας ήρθε από το υπερπέραν και ΟΧΙ ο καπιταλισμός στη σημερινή ΥΠΕΡ-ΕΘΝΙΚΗ ιμπεριαλιστική του δομή…

Μιλάει ΜΟΝΟ για την «αριστερά» και παρακάμπτει τους βασικούς πολιτικούς πυλώνες της Παγκοσμιοποίησης. Το καθεστώς του καπιταλισμού με τα κυρίαρχα κομματικά του υποκείμενα: ΔΕΞΙΑ, Σοσιαλδημοκρατία και CIA…

Αυτή η ακροδεξιά κακοήθεια και πλαστογραφία πετάει έξω από τη σκάφη τους υστερικούς της παγκοσμιοποίησης, τους ΥΣΤΕΡΙΚΟΥΣ της ΕΕ και του ευρώ, τους ακραίους νεοφιλελεύθερους που ανήκουν, σχεδόν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στις δεξιές παρατάξεις: Τους δικούς τους ιδεολογικούς και πολιτικούς πατέρες.

Αλήθεια οι Καραμανλήδες, οι Μητσοτάκηδες, οι Ανδριανοπουλέοι, οι Μάνοι, οι θατσερικοί, οι Ρήγκαν, οι Μέρκελ και κατόπιν οι σοσιαλδημοκράτες «εκσυγχρονιστές», δεν ήταν αυτοί που ΠΡΩΤΟΙ θεμελίωσαν το δόγμα της Παγκοσμιοποίησης;

Οι «αριστεροί» ψάλτες ήρθαν εκ των υστέρων να τους ευλογήσουν και να τους δώσουν το απαραίτητο άλλοθι…

Αλλά από ακροδεξιούς αρουραίους είναι δυνατόν να ζητάς ιστορική και πολιτική εντιμότητα ή αυτογνωσία;

Και σήμερα δεν είναι σε θέση να αντιληφτούν ότι τα ίδια υπηρετούν με αυτήν την «αριστερά» που κατηγορούν.

Η «αριστερά» αναπαράγει και κυκλοφορεί τα ιδεολογήματα της Παγκοσμιοποίησης», αποτελεί πλέον τον «οργανικό διανοούμενο» της Νέας Τάξης και αυτά τα δεξιά και ακροδεξιά σκύβαλα ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΠΡΑΚΤΙΚΑ, με νύχια και με δόντια, ΟΛΕΣ τις πράξεις του Φασισμού του 4ου Ράιχ που καταργούν και ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΟΥΝ τα έθνη κράτη, που τα μετατρέπουν σε προτεκτοράτα των διεθνών και εγχώριων «νταβάδων»…

Δεν στηρίζουν το Σαμαρά σε κάθε πραξικοπηματική ενέργεια ξεπουλήματος της χώρας και ιδιωτικοποίησης του εθνικού κράτους;

Αλλά η αθλιότητα όλων αυτών των πλαστογράφων απαστράπτει όταν λένε, ότι «το όνειρο του Μαρξ τείνει να πραγματοποιηθεί…».
Διαβάστε ΕΔΩ:
http://omadaneoneforiakon.blogspot.gr/2013/06/blog-post_2409.html

Πότε ο Μαρξ μίλησε για κατάργηση των εθνικών κρατών μέσα στον καπιταλισμό; Μπορεί να προσκομίσουν, όλοι αυτοί οι αχρείοι, έστω ένα μικρό απόσπασμα.

Η ψευτιά τους και ο πολιτικός τους χαρακτήρας αποκαλύπτεται από το εξής απλό. Γνωρίζουν γιατί έχουν κυκλοφορήσει ευρύτατα τα λόγια του Λένιν:
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες, είτε είναι αντιδραστικές».

Τόσο τιποτένιοι είναι…

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP