Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

ΕΞΕΓΕΡΣΗ είναι το σημείο που τέμνονται η σοφία με την τρέλα…


Αυτό που δεν μπορούν να καταλάβουν όλοι αυτοί με τις «θεωρίες» περί «υποκινητών» και CIA (μιλάμε για τους καλοπροαίρετους ή «χρήσιμους ηλίθιους» και όχι φυσικά για τους ποικίλους εγκάθετους), είναι το ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ και ο ηρωισμός της αυτοθυσίας που διατυπώνονται στα παρακάτω λόγια ενός Τούρκου αγωνιστή, λίγο πριν από τη δολοφονία του:

«Κοιμήθηκα μόλις 5 ώρες μέσα σε 3 ημέρες. Με ψέκασαν με δακρυγόνα αμέτρητες φορές, ρίσκαρα τον θάνατό μου 3 φορές. Και ξέρετε τι λέει ο κόσμος; Παράτα τα, εσύ θα είσαι που θα σώσεις τη χώρα; Ναι, και αν δεν την σώσουμε εμείς, θα πεθάνουμε όσο το προσπαθούμε. Είμαι τόσο κουρασμένος που έχω πιει 7 ενεργειακά ποτά και 9 παυσίπονα σε 3 μέρες, η φωνή μου έχει κλείσει αλλά θα είμαι ξανά στην πλατεία σήμερα στις 6. Απλά για την επανάσταση».

Λεπτομέρειες ΕΔΩ:
http://greki-gr.blogspot.gr/2013/06/o_4.html

Τέτοια αισθήματα ηρωισμού και αυτοθυσίας «κατασκευάζουν» οι «υποκινητές»;

Τότε να αναφωνήσουμε: «Ζήτω οι υποκινητές», μιας και κατασκευάζουν οι ίδιοι ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ τους δικούς τους τάφους…


Αλλά, το επισημάναμε πολλές φορές: Όσοι αντικρίζουν με απέχθεια τις λαϊκές εκδηλώσεις και με τα κλισέ της καθεστωτικής, «αστυνομικής» ΛΟΓΙΚΗΣ, δεν μπορούνε ΠΟΤΕ να καταλάβουν και να νιώσουν το αγωνιστικό ΠΑΘΟΣ και την ερωτική ΤΡΕΛΑ των εξεγερμένων συναισθημάτων: Αυτά σε κανένα εργαστήριο δεν μπορεί να κατασκευαστούν. Κανένα καθεστώς και καμία μυστική υπηρεσία δεν μπορεί να αποκρυπτογραφήσει…

Γι αυτό και οι Επαναστάσεις και οι λαϊκές εκρήξεις
παρουσιάζονται στα μάτια της Εξουσίας, κάθε εξουσίας, καθώς και στα μάτια των δούλων της εξουσίας (των λακέδων και προσκυνημένων), ΣΑΝ παραφροσύνη.

Γι αυτό και τα επιδοτούμενα, εθνομηδενιστικά ανδρείκελα, τα ιερατεία που ανέλαβαν εργολαβικά να σβήσουν τις ΜΝΗΜΕΣ των ιστορικών αγώνων, (Λιάκος, Δραγώνα, Ρεπούση, Γιαννάκου, Διαμαντοπούλου και CIA, φυσικά και τα δωσίλογα κόμματα που μας κυβερνούν) ΘΕΩΡΟΥΝ «εθνικιστικούς» μύθους τις ΗΡΩΙΚΕΣ «παραφροσύνες» των λαών.

Στη λογική των «υποκινητών» βαδίζουν όλοι οι προσκυνημένοι και οι επαγγελματίες του εθνομηδενισμού…


Για όλον αυτόν τον κόσμο των δημίων της ανθρωπότητας και των μίσθαρνων οργάνων του είναι «παραφροσύνη», συνακόλουθα «μύθος», κάθε ηρωική έξαρση των λαών, κάθε ΠΑΘΟΣ αγώνα, κάθε επαναστατική ερωτική τρέλα…

Αυτό το διατυπώνει με σπάνιο και γλοιωδέστατο ΚΥΝΙΣΜΟ (τον κυνισμό του δωσίλογου προσκυνημένου, του «σκουληκιού»), ένας από τους φανατικούς υποστηρικτές της Ρεπούση: Το διαβόητο εθνομηδενιστικό μορμολύκειο του ΣΥΡΙΖΑ, ο Νάσος Θεοδωρίδης.

Θαυμάστε:



Τι Να νιώσουν αυτοί από τα λόγια του Τούρκου αγωνιστή. Τι να νιώσουν από τις εντάσεις και τις κορυφώσεις του αγωνιστικού ΠΑΘΟΥΣ, του πάθους: «Ελευθερία ή Θάνατος»!

Αυτό το νιώθουν στο ακέραιο (Και τους διαπερνάει σαν ρίγος) ΜΟΝΟ αυτοί που κατέκτησαν το «ιστορικό προνόμιο» της ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ στην επαναστατική ΤΡΕΛΑ των εξεγέρσεων και Επαναστάσεων…
Το νιώθουν οι ΕΞΕΓΕΡΜΕΝΟΙ…


Διαβάστε και τα παρακάτω:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=7526
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=7529
  

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP