Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

Οι γκεμπελίσκοι βγήκαν από τους τάφους τους…


Φαίνεται ότι οι εγκάθετοι της κυβέρνησης και οι ποικίλοι καθεστωτικοί προβοκάτορες έχουν έρθει σε μεγάλη απελπισία. Ανασύρουν τα μπαγιάτικα κλισέ της μαύρης προπαγάνδας από τα υπόγεια του Χίτλερ και της χούντας: Φυλάσσονται αεροστεγώς από τις ποικίλες μυστικές υπηρεσίες (ντόπιες και ξένες).
Ο Χίτλερ κατέστρεφε, δολοφονούσε, έκαιγε στους φούρνους ανθρώπους, αιματοκύλισε τον κόσμο, για να …σώσει τον κόσμο από τα «άρρωστα» κύτταρα, τους «σάπιους» πολιτικούς, τους «διεφθαρμένους» συνδικαλιστές και φυσικά από τον …κομμουνισμό!


Η χούντα των συνταγματαρχών άνοιγε στρατόπεδα εξόριστων, φυλάκιζε και «φούσκωνε» τις φυλακές, έβαλε την ελληνική κοινωνία στο ΓΥΨΟ για να …σώσει κι αυτή την Ελλάδα από τα «διεφθαρμένα» κόμματα και «συνδικάτα» ΚΑΙ φυσικά από τους …κομμουνιστές!

Τα ίδια αναπαράγουν κάποιοι εγκάθετοι της κυβέρνησης και σήμερα. Τα «κυκλοφορούν» οι ποικίλοι προβοκάτορες και με «ορθόδοξο» μανδύα!!!


Φωτιστείτε. Ξέρετε ποιοι έκλεισαν την ΕΡΤ και ΦΙΜΩΣΑΝ τα ΜΜΕ;

Οι κομματικές συμμορίες των συνδικαλιστών!!!!

Και πίσω απ’ όλα αυτά ξέρετε ποιος βρίσκεται; Ο ΣΥΡΙΖΑ!!!

Εδώ ο «κομμουνιστικός κίνδυνος» καταγράφεται στο ΣΥΡΙΖΑ!!!

Τέτοια τρικυμία στα κρανία (αλλά και κουτοπόνηρη δολιότητα), των «εγκάθετων» και αφηνισμένων προβοκατόρων…

ΔΕΝ είναι ο Σαμαράς που μας αλυσοδένει με στρατιωτικούς νόμους, με πραξικοπηματικά νομοθετήματα και πράξεις ΦΙΜΩΣΗΣ και κατάργησης των πάντων και της ΕΡΤ, δεν είναι η δωσίλογη κυβέρνηση του 4ου Ράιχ που ισοπεδώνει συθέμελα την ελληνική κοινωνία και ρίχνει στον καιάδα τον ελληνικό λαό, με την αγριότητα του θηρίου, είναι ο ΣΥΡΙΖΑ (που δεν κυβέρνησε ΠΟΤΕ) και οι διεφθαρμένοι συνδικαλιστές που κάνουν ό,τι μπορούν για να βάλουν φράγματα στη λαϊκή ΟΡΓΗ…

Τα δεκανίκια των κατοχικών κυβερνήσεων και του Σαμαρά (τα σωσίβιά τους) είναι αυτοί που μας φιμώνουν και ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ρίχνοντας στα τάρταρα τον ελληνικό λαό!!!!

Ο Σαμαράς μας εντοιχίζει στο ΓΥΨΟ για να μας …σώσει από τα υποστυλώματα (σωτήρες) του καθεστώτος….

ΤΕΤΟΙΑ αναστροφή της πραγματικότητας και ΤΟΣΟ διεστραμμένες, χοντροκομμένες γελοιότητες και αηδίες ξεστομίζουν οι «εγκάθετοι» του νέου φασισμού, όπως το ιστολόγιο που ανέσυρε τα ίδια ακριβώς κλισέ της γκεμπελικής προπαγάνδας:

http://www.lykavitos.gr/archives/27907

Και το κυκλοφόρησαν και κάποιοι «ορθόδοξοι» που εγκατέλειψαν πλέον κάθε πρόσχημα και μεταμφίεση…


Όπως επισημάναμε και στο άρθρο μας, ΕΔΩ:
http://resaltomag.blogspot.gr/2013/06/blog-post_8466.html#more

«Ο πανικός των προβοκατόρων μισθοφόρων της Ρηγίλλης είναι τόσο μεγάλος που δεν κρατάνε πλέον ούτε τα προσχήματα….
Να δούμε τι θα κατασκευάσουν ακόμα οι αχρείοι…»


 Διαβάστε και ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=7554 

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP