Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

Οι πιο βρώμικοι και οι πρώτοι διδάξαντες ωρύονται για «καθαριότητα», «διαφάνεια» κ.λπ…



Είναι να γελά κανείς με τα μίσθαρνα παπαγαλάκια των νεοδημοκρατών (κάθε δεξιάς και ακροδεξιάς κοπής), με την απελπισμένη και γλοιώδη προσπάθειά τους να δικαιολογήσουν το πραξικόπημα των αφεντικών τους στην ΕΡΤ με τεχνάσματα κερδοσκοπίας πάνω στα νοσήματα του οργανισμού: «παρασιτικές καμαρίλες», «αργομισθίες», «αδιαφάνειες», «κηφήνες», «υπέρογκες μισθοδοσίες» και λοιπά παρόμοια.
Σημειώναμε και σε χθεσινό κείμενό μας:


«Εξάλλου για όλα αυτά, οι πραγματικοί υπεύθυνοι, είναι αυτοί που είχαν την αποκλειστικότητα της κυβερνητικής εξουσίας: Είναι οι ίδιοι που σήμερα έρχονται να επιβάλλουν το ΦΑΣΙΣΜΟ των μαφιών του χρήματος, δημαγωγώντας πάνω στα ΔΙΚΑ τους αποτρόπαια ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ, που, επί δεκάδες χρόνια, διέπρατταν πάνω στο σώμα της ΕΡΤ.
Είναι το άκρον άωτον της δικτατορικής αυθάδειας να έρχονται αυτοί που έδωσαν τα πιο δολοφονικά κτυπήματα στο δημόσιο χαρακτήρα της ΕΡΤ, να έρχονται σήμερα να μας παραδίδουν μαθήματα ηθικής και στο όνομα των ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ (που οι ίδιοι διέπραξαν) να επιβάλουν τη ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ της κατάργησης της ΕΡΤ.
Είναι και το άκρον άωτον των έμμισθων δεξιών και ακροδεξιών παπαγάλων που με άπειρα τεχνάσματα παρακάμπτουν το ΟΥΣΙΩΔΕΣ (την πραξικοπηματική, δικτατορική παράνοια της κατοχικής κυβέρνησης), δικαιολογούν το ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ του Σαμαρά και το συμψηφίζουν με τα «χάλια» της ΕΡΤ (με τα εγκλήματα των ίδιων αυτών καθεστωτικών δημίων).».


Ολόκληρο το κείμενο ΕΔΩ:

http://resaltomag.blogspot.gr/2013/06/blog-post_6642.html

Σήμερα θα παραθέσουμε τρία παραδείγματα που αποσαθρώνουν τέτοιου είδους «επιχειρήματα» και δείχνουν όλη τη θηριωδία υποκρισία τους.

Παραδείγματα της «διαφανούς» και «αξιοκρατικής» πρακτικής στην ΕΡΤ αυτής της κυβέρνησης, ΠΡΟΣΦΑΤΑ και ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ παραδείγματα, που αποκαλύπτουν τη νεοδημοκρατική αναλγησία, ελονοσία και ψευτιά…


Γιατί, πάει πολύ οι διευθυντές των οίκων ανοχής να μας παραδίδουν μαθήματα ηθικής, «διαφάνειας» και άλλα τέτοιου είδους φαιδρά.

Παράδειγμα πρώτον: «Αθρόες προσλήψεις στην ΕΡΤ επί Σίμου Κεδίκογλου».



Πλήθος προσλήψεων, με γραμματείς και «ειδικούς συμβούλους», με αμοιβές που φτάνουν και τις 4.000 ευρώ, έχουν γίνει από τους νεοδημοκράτες, από τον Αύγουστο του 2012!!!

Διαβάστε πιο αναλυτικά και συγκεκριμένα ΕΔΩ:
http://greki-gr.blogspot.gr/2013/06/blog-post_115.html


Παράδειγμα δεύτερο:

Η Σαλαγκούδη που δεν μπορούσε να πει ούτε "καλημέρα" διορίστηκε με 3500 € το μήνα;»: Η «ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ» τους!!!
Διαβάστε ΕΔΩ:
http://greki-gr.blogspot.gr/2013/06/o-3500.html


Παράδειγμα τρίτο: Για το «βίο και την πολιτεία» του ίδιου του Κεδίκογλου που κλείνει σε όλες τις πτώσεις τη λέξη «αδιαφάνεια» προκειμένου να μας πείσει για την «αναγκαιότητα» της πραξικοπηματικής κατάργησης της «ελώδους» και «στραβής» ΕΡΤ.



Διαβάστε ΕΔΩ:
http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.gr/2013/06/blog-post_445.html

ΟΙ σημαιοφόροι των «αδιαφανών πτήσεων» και του κομματικού κράτους σχίζουν τα ιμάτιά τους για «διαφάνεια» και «αξιοκρατία»!!!!!

Αυτά τα τρία μόνο παραδείγματα είναι αρκετά να αποκαλύψουν τη βροντώδη ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ και μοχθηρή αυθάδειά τους.

Και να επιβεβαιώσουν το ιστορικό αξίωμα: Οι διευθυντές των οίκων ανοχής κραυγάζουν πάντα για «ηθική», «δίκαιο», «αξιοκρατία» κ.λπ, για να δικαιολογήσουν τα δικτατορικά εγκλήματά τους…


 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=7550

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP