Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2014

Η τραγωδία, η φάρσα και οι κλώνοι του σημιτισμού…


Τα πρωτότυπα ανδρείκελα
Του 4ου Ράιχ

Οι αχυράνθρωποι δεν είναι θλιβεροί μόνο γιατί στερούνται πολιτικών πόρων, αλλά και διότι αποτελούν άβουλα πιόνια των ποικίλων «νταβατζήδων». Δηλαδή στερούνται και ηθικών πόρων και «ψυχής».
Ο Σημίτης είναι το χαρακτηριστικότερο δείγμα αχυράνθρωπου. Η οκταετία του θα περάσει σαν το πιο μαύρο στίγμα της νεώτερης ιστορίας. Και από τα πλέον μισητά πρόσωπα στη συνείδηση του ελληνικού λαού.


Αυτό, λοιπόν, το θλιβερό ανθρωπάκι-αχυράνθρωπος έβγαλε πάλι τη μουσούδα του.

Από τον άμβωνα του Λαμπρακιστάν (το μέγα μαγειρείο της πολιτικής ίντριγκας), ο Σημίτης μας δήλωσε: «Παρών»

Ένα «παρών» για τη φάρσα μιας νέας «κεντροαριστεράς» που μαγειρεύεται μετά …ΣΥΡΙΖΑ!

Τότε που η Ελλάδα θα έχει «θυσιαστεί ως Ιφιγένεια» για να σωθεί το …ευρώ!!!

Αυτό προφήτευσε ο «μάγος» της «εκσυγχρονιστικής» ΥΠΟΤΑΓΗΣ της Ελλάδας στο ευρώ του 4ου Ράιχ:

«Το σενάριο της Ιφιγένειας, η Ελλάδα να θυσιασθεί για να επανέλθει «ούριος άνεμος» στην ευρωζώνη, παραμένει πιθανό. Ιδίως γιατί το ελληνικό χρέος δεν είναι βιώσιμο και δεν πρόκειται να περιορισθεί το 2020 στο 124% του ΑΕΠ, όπως είναι ο στόχος».


Μια «προφητεία» εκ του ασφαλούς, διότι οι πάντες γνωρίζουν, σήμερα, ότι η Ελλάδα είναι ήδη χρεοκοπημένη και τη διατηρούνε με ενέσεις στην εντατική για να τη στύψουν ολοκληρωτικά από κάθε χυμό και μετά να την πετάξουν, σαν λεμονόκουπα.

Βεβαίως για την τύχη του ίδιου του Ευρώ και της ΕΕ δεν μας είπε τίποτα ο «εγκάθετος» της χρηματιστηριακής «αλητείας»…

Το πλέον, όμως, αποκρουστικό είναι ότι μίλησε για άλλη μια φορά, σαν να ήρθε από άλλο πλανήτη: Δεν έβγαλε άχνα για τις άγριες εγκληματικές λεηλασίες (Χρηματιστήριο και CIA) που έγιναν επί των ημερών του και τους πελώριους όγκους της κλεψιάς, της μίζας και της διαφθοράς της κυβέρνησής του, που σήμερα μας πλημμυρίζουν σαν ωκεάνια κύματα…

Δεν σκοπεύουμε, όμως, να αναλύσουμε αυτά τα ζητήματα, γνωστά, πλέον, σε κάθε νοήμονα.

Ούτε να ασχοληθούμε με τη το «Παρών» του Σημίτη:
Τη νέα απόπειρα του Λαμπρακιστάν να ξαναζεστάνει τη γνωστή σούπα της «κεντροαριστεράς»: Τη φάρσα της…

Σκοπός αυτού του κειμένου είναι να δείξουμε ότι το αποτρόπαιο πρόσωπο του σημιτισμού ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ και σήμερα, στην πλέον μακάβρια και μοχθηρή γκριμάτσα του: Στα πρόσωπα των κατοχικών κυβερνήσεων και ιδιαίτερα στα πρόσωπα των σημερινών κυβερνητικών ανδρεικέλων του 4ου Ράιχ.

Η μόνη διαφορά μεταξύ του καθεστώτος Σημίτη και των κατοχικών κυβερνήσεων είναι η διαφορά που υπάρχει μεταξύ ενός πρωτοτύπου με το αντίγραφό του.

Ο Σημίτης ήταν των πρωτότυπο ανδρείκελο του ευρω-φασισμού.

Από την Παπαδήμια κυβέρνηση και ύστερα έχουμε τα αντίγραφα του σημιτισμού, τα ανδρείκελα κλώνους.

Ο σημιτισμός, το επαχθές αυτό «πρόσωπο» της χρηματιστηριακής δικτατορίας, εδραιώθηκε χωρίς προσχήματα με τις μακάβριες ρυτιδώσεις του «προσώπου» της ευρω-τοκογλυφικής μας κατοχής…



Οι κλώνοι ανδρείκελα της ευρω-κακουργίας

Η σημερινή κυβέρνηση των δωσίλογων αποτελεί μια τέτοια ρυτιδωμένη και μοχθηρή έκφραση του σημιτισμού, ένα κλώνο των πρωτότυπων ανδρεικέλων του σημιτικού καθεστώτος.

Κάθε ανδρείκελο είναι εκείνο το αφυδατωμένο «ανθρώπινο είδος» της ελεεινής μορφής, που αποτυπώνει, πιο μοχθηρά, τη σήψη και τη βαρβαρότητα ενός καθεστώτος, την καταθλιπτική πνευματική του κενότητα και την ηθική του κατάπτωση.

Το πιο αποκρουστικό είδος των δωσίλογων ανδρεικέλων είναι τα ανδρείκελα-κλώνοι: Αυτά που έχουν βγει από άλλα ανδρείκελα, από καραμπινάτους αχυρανθρώπους της πολιτικής μας ζωής.

Ένας τέτοιος κλώνος-ανδρείκελο του 4ου Ράιχ είναι η σημερινή κυβέρνηση Σαμαρά. Γι αυτό σε αυτήν την κυβέρνηση, των ανδρείκελων κλώνων, η δικτατορική αυθάδεια, ο κυνισμός, η βλακεία και το γελοίο παίρνουν μακάβριες διαστάσεις.

Αυτό το «μακάβριο» αποτυπώνεται σε βαθμό φρενοβλάβειας στα πρόσωπα του Στουρνάρα και του Άδωνι.

Και μόνο αυτά τα δύο πρόσωπα καταγράφουν το αποκρουστικό κυβερνητικό πρόσωπο του χρηματιστηριακού κυνισμού της ευρω-χούντας, σαν κλώνοι της σημιτικής κακουργίας.

Ο Στουρνάρας,
να θυμίσουμε, ότι υπήρξε επίλεκτο μέλος στο σημιτικό κλαμπ: Κλώνος του ανδρείκελου Σημίτη…

Ο σημιτισμός, συνεπώς, κυβερνάει και σήμερα, μέσω των ανδρεικέλων- κλώνων του: Γι αυτό ο δωσιλογισμός και η δικτατορική αυθάδεια, αλλά και ο παραλογισμός, έχουν πάρει τέτοιες τρομακτικές διαστάσεις: Του φασισμού του 4ου Ράιχ…

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP