Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

H κακοήθεια – Λαζόπουλος


Έχουμε αναλύσει πολλές φορές ότι ο Λαζόπουλος αποτελεί ένα από το πιο αιχμηρά, καθεστωτικά όπλα της «αριστερής διαστροφής».
Η «σάτιρά» του καμία σχέση με την ΣΑΤΙΡΑ δεν έχει: Είναι η «σκέψη» και η «αισθητική» της τηλεοπτικής αγοράς, μιας αγοράς υποταγμένης πλήρως στο μεγάλο κεφάλαιο, συνακόλουθα στη δικτατορία του τηλεοπτικού θεάματος και της αχαλίνωτης ακροαματικής κερδοφορίας…


Το χειρότερο είναι, όμως, η φρενοβλαβής ΑΠΑΤΗ, αυτής της «Σάτιρας»: Τη χρησιμοποιεί για την παραπολιτική χυδαιότητα και την κουτοπόνηρη παραμόρφωση των πολιτικών γεγονότων και απόψεων…

Ο μέγας αυτός ταχυδακτυλουργός έχει ξεπεράσει και τα τεχνάσματα και κάποιων άλλων υπαλλήλων και «πρακτόρων» των «νταβάδων» (διεθνών και εγχώριων): Των διαβόητων «Ιών».

Ο Ψαράς ταύτισε με το τέχνασμα της τυπικής λογικής (αλγεβρικών τύπων) την «ΛαΕ» με τη Λεπέν, ο Λαζόπουλος τους ξεπέρασε: Ταύτισε, τσαλαπατώντας και αυτήν την τυπική λογική, τη «ΛαΕ» με τη Χρυσή Αυγή»!!!

Η άλγεβρα της εξίσωσης;
Ότι και οι δύο (ΛαΕ-Χρυσή Αυγή) είναι ΥΠΕΡ της δραχμής: Ψεύδος ασύστολο και ασύστολη παραμορφωτική ισοπέδωση των απόψεων της ΛαΕ.


Πολύ εύστοχα ξεσκεπάζει το ψεύδος ο Γιώργος Αλεξάτος στο press-gr:
http://www.press-gr.com/2015/09/k_16.html


Kοινός απατεώνας...
Γιώργος Αλεξάτος

Θρασύτατη αθλιότητα του Λαζόπουλου, η προσπάθειά του να ταυτίσει τη Λαϊκή Ενότητα με τη Χρυσή Αυγή, λέγοντας πως και οι δύο είναι υπέρ της δραχμής. Ξέρει πολύ καλά ο γελωτοποιός του βασιλέως τη σαφέστατη δήλωση του Μιχαλολιάκου:
"Η Ελλάδα δεν έχει επιλογή αυτή την στιγμή.
Για την Ελλάδα υπάρχει μόνο ευρώ και με σκληρούς όρους".


Την ξέρει, αλλά ποντάρει στο ότι μπορεί να μην την ξέρει μεγάλο μέρος του τηλεοπτικού του κοινού. Λειτουργεί, έτσι, συνειδητά ως κοινός απατεώνας, ξεγελώντας τον κόσμο, υποτιμώντας το κοινό του, και ως θλιβερός λασπολόγος σε βάρος ενός αριστερού κόμματος.

Συμπληρωματικό σχόλιο του ΡΕΣΑΛΤΟ:


Ο Λαζόπουλος από την πρώτη στιγμή κτύπησε χυδαία και με τους φακούς των «νταβάδων» (δήθεν σατιρικά), την Κωνσταντοπούλου και το Λαφαζάνη, στηρίζοντας την αξιοθρήνητη ΥΠΟΤΑΓΗ στο 4ο Ράιχ του Τσίπρα.
Διαβάστε εδώ:
http://www.press-gr.com/2015/08/blog-post_416.html


Εμείς επειδή έχουμε ασχοληθεί συστηματικά και από πολύ παλιά με το Λαζόπουλο θα παραπέμψουμε σε κάποια κείμενά μας:

α). Λαζόπουλος: Το καθεστωτικό όπλο της «αριστερής διαστροφής»
β). Λαζόπουλος: Ο «νταβατζής» του «νταβά» του…
εδώ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=2694
Διαβάστε ακόμα και εδώ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?p=18168#18168


Θα κλείσουμε με ένα απόσπασμα από ένα παλιό μας άρθρο (Αύγουστο του 2010), με τίτλο:
«ΚΙΤΣ: Η φαιά «αισθητική» της αγοράς».
ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=4814


Επισημαίναμε, μεταξύ άλλων:


«Μέσα σε αυτή την ασύλληπτη κατάπτωση των ιδεών και αξιών, της γνώσης και της σκέψης, εκκολάπτεται η αυθάδεια της ανοησίας και της κακογουστιάς. Και αυτό γιατί τέτοιες καταστάσεις σήψης και παρακμής δημιουργούν ένα πλατύ κοινωνικό στρώμα χωρίς πεποιθήσεις και συγκροτημένες αξίες, χωρίς σκέψη και πολιτική συνείδηση, χωρίς ομορφιά και γούστο, στρώματα εξαθλιωμένα οικονομικά, πολιτικά και ψυχολογικά, στρώματα ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΑ και ακραίως ΑΛΛΟΤΡΙΩΜΕΝΑ τα οποία τρέφονται από την κακοπιστία, τα «κόπρανα» των ΜΜΕ, την παραπολιτική παραφιλολογία και όλων των ειδών τις χυδαιότητες των μηχανισμών εξουσίας.
Το να βρίσκει σήμερα απήχηση η ανοησία, το ψεύδος, η χυδαιότητα και η κακογουστιά σημαίνει ότι έχει δημιουργηθεί και ένα ανάλογο κοινό…
Η κεντρική εστία που κατασκευάζει αυτό το κοινό είναι τα ΜΜΕ, ιδιαίτερα το τελετουργικό υπερθέαμα.
Το υπερθέαμα τρέφεται από την μόλυνση και την κακογουστιά, την αναπαράγει και την οργανώνει, την κατασκευάζει, την διευρύνει, την ανακυκλώνει και την εμπορεύεται.
Οι «κατασκευαστές του κιτς» βγάζουν και υπερκέρδη από το εμπόριο της κατασκευής τους. Οι καλοί μεταπράτες της χυδαιότητας και της κακογουστιάς, δηλαδή οι τηλε-σταρ και τα κόπρανά τους (οι ποικιλίες των διαστροφικών «σουσουράδων») χρυσοπληρώνονται για το «έργο» τους.
Χρυσοπληρώνονται γιατί η «κατασκευή» της χυδαιότητας, της κακογουστιάς και της βλακείας δεν αποφέρει μόνο υπερκέρδη, αλλά ασκεί και μια από τις πιο βασικές λειτουργίες του καπιταλιστικού συστήματος, ιδιαίτερα στο σημερινό του στάδιο, αυτό της νεοταξικής δικτατορίας: Την τρομοκράτηση της κοινωνίας, τον ακρωτηριασμό και τη δολοφονία της σκέψης την αφυδάτωση των συναισθημάτων και τον αποχρωματισμό της συνείδησης, την πολτοποίηση και άγρια ισοπέδωση της Ιστορίας, του Πολιτισμού, της Τέχνης, των Αξιών, της εθνικής ταυτότητας, των κοινωνικών οριοθετήσεων, της Πολιτικής, των αγωνιστικών παραδόσεων, των πάντων…
ΟΙ εκπομπές του Λαζόπουλου ισοπεδώνουν τα πάντα μέσα από την αναπαραγωγή και ανακύκλωση της σήψης του καθεστώτος και όλων ιδεολογικών ακαθαρσιών της Νέας Εποχής.
Το έργο αυτό του διαστροφικού ανακατέματος του βούρκου γίνεται στο όνομα της Σάτιρας. Δηλαδή ο βούρκος που πουλιέται στη διαφημιστική αγορά του ιδεολογικού ολοκληρωτισμού των καναλιών επενδύεται με σατιρικές μορφές και μακιγιάρεται με τα ανάλογα χρώματα.
Το τέχνασμα της απάτης συνίσταται σε τούτο: υποδύομαι το ρόλο εκείνο που σατιρίζει δήθεν τη σήψη, τη μόλυνση και το κιτς, αλλά στην ουσία τα ανακυκλώνω και τα αναπαράγω σε πιο ύπουλες και δουλεμένες μορφές μόλυνσης και κακογουστιάς.
Με πιο απλά λόγια: Επενδύω τις ποικίλες διαστροφές της κακογουστιάς με φορεσιές της τέχνης και της σάτιρας, δηλαδή με δολώματα «αισθητικά».
Ο Λαζόπουλος αποτελεί σήμερα το πιο αιχμηρό, καθεστωτικό όπλο της «αριστερής διαστροφής». Η «σάτιρά» του καμία σχέση με την ΣΑΤΙΡΑ δεν έχει: Είναι η «σκέψη» και η «αισθητική» της τηλεοπτικής αγοράς, μιας αγοράς υποταγμένης πλήρως στο μεγάλο κεφάλαιο, συνακόλουθα στη «δικτατορία» του τηλεοπτικού θεάματος και της αχαλίνωτης ακροαματικής κερδοφορίας…».

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP