Δευτέρα 16 Μαΐου 2016

4ο Ράιχ: «επιχείρηση» αποδόμησης της Ιστορίας…


Το παρακάτω απόσπασμα του Στάθη συμπυκνώνει τη νεοταξική στρατηγική της διαστροφής και αναδιατύπωσης της Ιστορίας.
Η «διαλεκτική» των πολυεθνικών και της πλανητικής εξουσίας τους (4ο Ράιχ) «εμπεριέχει» και την «επιχείρηση» δίωξης, κατάργησης και αναδιατύπωσης της Ιστορίας.


Στην Ελλάδα η «διαλεκτική» αυτή προωθείται, εδώ και χρόνια, συστηματικά και σταθερά, από όλες τις κυβερνήσεις, ιδιαίτερα από την ενσωματωμένη «αριστερά», και από τους γνωστούς επιδοτούμενους «ιστορικούς»…

Προωθείται και μέσω του τελετουργικού θεάματος…

Η Γιουροβίζιον είναι το πλανητικό, τηλεοπτικό «εργαλείο» του 4ου Ράιχ, ενταγμένο κι αυτό στη «διαλεκτική» της «δίωξης» και αναδιατύπωσης της Ιστορίας.

Το παρακάτω μικρό απόσπασμα του Στάθη συνθέτει αυτή τη νεοταξική στρατηγική.
Βρίσκεται εδώ:
http://www.enikos.gr/stathis/388721,Eyrwph-kai-Raix.html


Ευρώπη και Ράιχ

"...Σε μια Ευρώπη λοιπόν, που μεταλλάσσεται σε Ράιχ, δεν είναι παράξενο στη Γιουροβίζιον να βραβεύεται ένα τραγούδι που θρηνεί για τους διωγμούς των Τατάρων από τον Στάλιν το 1944.

Τώρα αν αυτοί οι Τάταροι συνεργάσθηκαν με τους Ναζί, αυτό είναι μια ασήμαντη λεπτομέρεια.

Αν αυτοί οι Τάταροι καθ’ όλη την κατοχή της μαρτυρικής Σεβαστούπολης υπήρξαν εναντίον των ανθρώπων λύκοι χειρότεροι από τους Ναζί, είναι κι αυτό μια ασήμαντη λεπτομέρεια.

Εν τοιαύτη περιπτώσει ας περιμένουμε την επόμενη φορά να βραβευθεί στη Γιουροβίζιον ένα φραμπαλιάρικο τραγουδάκι για τους διωγμούς που υπέστησαν οι Τσάμηδες συνεργάτες των Γερμανών, ή οι Τούρκοι στη σφαγή τη Τριπολιτσάς, τότε που ο πολυπολιτισμός υπέστη ανεπανόρθωτο πλήγμα.

Ανοησίες; Νομίζετε! Για ρωτήστε τον κ. Θ. Βερέμη. Την κυρία Κουλούρη και την κ. Σία Αναγνωστοπούλου. Για ρωτήστε τον κ. Λιάκο που έχει το λύειν και το δεσμείν στα των ακαδημαϊκών, ενώ τώρα, χάρητι Τσίπρα και στα της εκπαίδευσης γενικώς. Για ρωτήστε τους αμόρφωτους ή ημιμαθείς αυτούς ανθρώπους τι είδους ιδεολογική τρομοκρατία έχουν επιβάλλει στα ΑΕΙ.Ρωτήστε τους αν η κάθε ιδεοληψία που υποστηρίζουν βασίζεται σε ένα έστω (αριθμός 1) επιχείρημα που μπορεί να την υποστηρίξει.

Ο σκοπός αυτών των ανθρώπων (που έχουν υπηρετήσει οι ίδιοι το ίδιο τη Ν.Δ., τον «εκσυγχρονισμό» και τώρα τον ΣΥΡΙΖΑ) είναι προφανής.

Υποστηρίζουν από την ιδεολογική και πολιτισμική πλευρά την μεταστροφή της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε ένα ολοκληρωτικό τέρας.
Μια Ένωση με ελαφρόμυαλες, «φιλελεύθερες» συμπεριφορές κατά το τελετουργικό αμα τε και τη σημειολογία, αλλά με βάναυσες οικονομικές δομές και ακροδεξιές πολιτικές. Που με τη σειρά τους στηρίζονται σε μια αδίστακτη γραφειοκρατία το ίδιο, όπως και στην αναβίωση ενός θανάσιμου μιλιταρισμού…"


Διαβάστε και εδώ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=10240