Τετάρτη 11 Μαΐου 2016

Για τα «πανηγύρια»!

Νίκος Μπογιόπουλος

Η εκδοχή του κ.Τσίπρα – όπως την μετέφερε στο χτεσινό υπουργικό συμβούλιο – είναι ότι «το πακέτο της αξιολόγησης κλείνει χωρίς την νομοθέτηση επιπρόσθετων μέτρων»!
    Η εκδοχή του Αρκά – του κατ’ επανάληψη «κακοποιημένου»  από τον μνημονιακό συνεταίρο του κ.Τσίπρα, τον κ.Μητσοτάκη – για την συμπαιγνία ντόπιων και ξένων «σωτήρων» είναι αυτή (δίπλα):

Η συμπληρωματική εκδοχή του κ.Τσίπρα,
  • μετά το Ασφαλιστικό που επιφέρει νέα βάρη άνω των 8 δισ. ευρώ,
  • μετά το νυν και επόμενο φορολογικό που φέρνουν νέα βάρη άνω των 9 δισ. ευρώ και
  • μετά τον «κόφτη» που ισοδυναμεί με Μνημόνια διαρκείας,
είναι ότι «πάμε σε απογείωση»…
    Ειλικρινά δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψεις αυτό το λεξικό της πολιτικής απατεωνιάς, της εμφάνισης του μαύρου – άσπρου, με το οποίο πορεύεται η κυβέρνηση.  
    Επιτρέψτε μας, λοιπόν, αντί άλλου σχολίου, η στήλη σήμερα να περιοριστεί σε μια αφιέρωση: Αφιερώσουμε στην κυβέρνηση την παρακάτω φωτογραφία – μάλιστα δεν αποκλείουμε ο απεικονιζόμενος να μετέχει του στενού επικοινωνιακού κυβερνητικού κύκλου.
    Αυτό ακριβώς βιώνουμε, έτσι αποτυπώνεται η αλήθεια που «πνίγεται» από το βροντώδες πολιτικό ψεύδος που συνοδεύει τα κάθε φορά «επινίκια» των κυβερνητικών «διαπραγματεύσεων».
    Και το χειρότερο:  Ούτε καν οι «χίλιες λέξεις» της φωτογραφίας δεν επαρκούν για να περιγράψουν την «αξία» που έχουν για τον ελληνικό λαό τα κυβερνητικά «πανηγύρια». 

ΠΗΓΗ:
http://www.enikos.gr/mpogiopoulos/387808,Gia-ta-panhgyria.html


 Διαβάστε και εδώ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=10236

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP