Πέμπτη 25 Μαΐου 2017

Απ την πλαστή τρομοκρατία στην πραγματική

Κώστας Οικοδόμος

Ισχυρή στρατιωτική παρουσία στους δρόμους της βρετανικής πρωτεύουσας.
Ισχυρή θα είναι η στρατιωτική παρουσία στους δρόμους του Λονδίνου αλλά και των υπόλοιπων αστικών κέντρων της Βρετανίας, σήμερα, με περιπολίες σε όλους τους δημόσιους χώρους μετά την αναβάθμιση του επιπέδου συναγερμού της χώρας από «σοβαρό» σε «κρίσιμο».


Πηγή: http://www.skai.gr/news/world/article/347097/ishuri-stratiotiki-parousia-stous-dromous-tis-vretanikis-proteuousas/#ixzz4i1cGtS00

Το ΝΑΤΟ θα ενταχθεί επίσημα στον διεθνή συνασπισμό που δρα εναντίον του ISIS
Οι 28 χώρες μέλη του NATO αποφάσισαν σήμερα να ενταχθούν κι επίσημα ως συμμαχία στον διεθνή συνασπισμό υπό την ηγεσία των ΗΠΑ που διεξάγει επιχειρήσεις στο Ιράκ και στη Συρία εναντίον της τζιχαντιστικής οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος (ΙΚ), δήλωσε διπλωματική πηγή στο Γαλλικό Πρακτορείο.

Η Ουάσινγκτον ζητούσε εδώ και πάνω από έναν χρόνο το NATO να ενταχθεί ως όλον στον συνασπισμό. Η απόφαση, η οποία εγκρίθηκε σε επίπεδο πρεσβευτών των 28 χωρών μελών της ατλαντικής συμμαχίας, «απομένει ακόμη να εγκριθεί από τους αρχηγούς κρατών και κυβερνήσεων» κατά τη σύνοδο κορυφής της Πέμπτης στις Βρυξέλλες, σύμφωνα με την πηγή αυτή.

Με πρόσχημα την πλαστή τρομοκρατία αναβαθμίζεται το ΝΑΤΟ,και τα έξοδα του να τα πληρώνουν οι ευρωπαίοι πολίτες. Οι αμερικανοί πουλούν ιμπεριαλιστική προστασία στην Ευρώπη.

Να και ένας όλλος λόγος γιατί τους χρειάζεται η σκηνοθετιμένη τρομοκρατία.


Διαβάστε και εδώ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=10601

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP